Η αποκάλυψη της Τζένης Μπαλατσινού για τον άγνωστο χωρισμό της με τον Κικίλια

 

Τι είπε ο Κικίλιας για τον κεραυνοβόλο έρωτα με την Μπαλατσινού και για τον ερχομό του γιου του «Αν δεν είχε ζητήσει ο Βασίλης μία δεύτερη γνώμη δεν θα ήμασταν προετοιμασμένοι γι΄αυτό που συνέβη» - Γιώργος Λιάγκας: Η αποκάλυψη για τον Βασίλη, την ώρα που η Τζένη ήταν στην εντατική

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Καλεσμένη στο «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε η Τζένη Μπαλατσινού. Η παρουσιάστρια μετά από αρκετό καιρό, έδωσε τη νέα της τηλεοπτική συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου μιλώντας για όλα. Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς η εμφάνιση του συζύγου της, Βασίλη Κικίλια.

Η Τζένη Μπαλατσινού βρέθηκε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και αναφέρθηκε στην επιτυχημένη, πολυεπίπεδη καριέρα της αλλά και στην προσωπική της ζωή.

Στην ερώτηση αν συστήνεται ως παρουσιάστρια, επιχειρηματίας ή μοντέλο απάντησε «Μάνα. Έχω μία μητρική στόφα σε όλες μου τις εκφάνσεις. Θέλω να προστατεύω και να με νιώθουν κοντά τους».

Μιλώντας για τα παιδιά της είπε:

«Κάθε φορά η αγάπη διπλασιάζεται, τώρα με το μωρό μας νόμιζα ότι θα είμαι πιο χαλαρή… Η αγάπη της μάνας και του πατέρα δεν μπορεί να σταματήσει σε αριθμούς. Το κάθε παιδί είναι εντελώς διαφορετικό παρότι μεγαλώνουν σε ένα περιβάλλον με τις ίδιες προσλαμβάνουσες».

Φέρνοντας στη μνήμη της το ατύχημα της Αμαλίας τόνισε πόσο άσχημο για έναν γονιό να μαθαίνει ότι κάτι άσχημο συνέβη στο παιδί τους.

«Εύχομαι σε κανέναν γονιό να μην χτυπήσει το τηλέφωνο και ακούσει κάτι άσχημο για το παιδί του. Δεν συγκρίνεται με τίποτα. Για εμένα ήταν δύσκολο γιατί υπήρχε και η απόσταση, έπρεπε να ταξιδέψω μία μέρα για να βρεθώ κοντά της σε δύσκολες συνθήκες Covid».

Από τον πρωταθλητισμό στο τένις στο μόντελινγκ

Σειρά είχε μία αναδρομή στις ρίζες της στη Θεσσαλονίκη από την οποία ήρθε στην πρωτεύουσα όταν ήταν μόλις λίγων μηνών.

Το μόντελινγκ ήρθε τυχαία στη ζωή της. Εκείνη προοριζόταν για πρωταθλήτρια στο τένις αλλά δύο ατυχήματα που της έτυχαν άλλαξαν τον ρου της πορεία της.

«Ήρθε αναπάντεχα το μόντελινγκ. Από τα 12-17 έζησα εσωτερική σε ένα σχολείο στη Νότιο Γαλλία. Είχα δύο ατυχήματα, έκανα δύο επεμβάσεις, οπότε γυρνώντας στην Ελλάδα έκανα μαθήματα στην Ελλάδα. Έτυχε να περνά η Έλενα Κουντουρά και μου είπε να πάω στο πρακτορείο της για να πάρω ένα χαρτζιλίκι».

Αλλάζοντας θέμα άνοιξε την καρδιά της στον Νίκο Χατζηνικολάου για το διαζύγιό της με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

«Όταν έχεις τρία παιδιά κι είσαι στη δημόσια σφαίρα τα εν οίκω μη εν δήμω. Τους λόγους που χωρίσαμε αρκεί που τους ξέρουμε εγώ κι εκείνος. Εγώ μέσα σε 20 χρόνια έχω να κρατώ μόνο τις καλές στιγμές. Τα παιδιά μας είναι το πιο σημαντικό. Χρειάστηκε πολλή δουλειά για να έχουμε καλή συνεννόηση για τα παιδιά. Υπήρξαν στιγμές που δυσκολευτήκαμε αρχικά.

Όταν ήμουν με τον Βασίλη στην πρώτη μας φάση το συζήτησα με τις κόρες μου. Πριν ανακοινώσουμε τον γάμο μας το συζήτησα με τις κόρες μου, πήρα άδεια» ανέφερε η ίδια.

Ανοίγοντας το κεφάλαιο της νέας σελίδας που γύρισε στη ζωή της με τον Βασίλη Κικίλια αφηγήθηκε το χρονικό της γνωριμίας τους και το πόσο απρόοπτα και αβίαστα προέκυψε ο έρωτάς τους.

«Γνωριστήκαμε στην εκπομπή (σ.σ. Jenny-Jenny). Η ζωή είναι προκύπτουσα. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα ξαναπαντρευτώ, ότι θα κάνω τέταρτο παιδί. Επιδίωξε να κάνουμε παρέα. Ήθελε να παίξουμε τένις αλλά εγώ βαριόμουν και κάποια στιγμή δέχτηκα και έτσι ξεκίνησαν όλα.

Υπήρξε ένας χωρισμός στο μεσοδιάστημα επειδή ήμασταν δύο διαφορετικές πορείες ανθρώπων ήταν δύσκολο όλο αυτό, όταν είσαι ώριμος και ρεαλιστής και ξέρεις ότι κάποια στιγμή ο έρωτας θα φύγει, έχεις να διαχειριστείς ένα αύριο. Χωρίσαμε για 8 μήνες και κάναμε τα πάντα για να παραμείνουμε χωριστά».

Για όλα αυτά μίλησε ο ίδιος ο Βασίλης Κικίλιας στην εκπομπή με ζωντανή σύνδεση. «Η Τζένη είναι γλυκιά, είναι πρώτα μαμά, μετά σύντροφος και είναι εκεί στα εύκολα και τα δύσκολα. Δεν φανταζόμουν ότι αυτή θα ήταν η οικογένειά μου» είπε για την καλή του.  

Όσο για το συναισθήματα που βιώνει ως πατέρας είπε πως είναι τα πιο όμορφα που θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί. «Είναι ό,τι πιο ωραίο το να βιώσει ένας άντρας το να γίνει πατέρας. Άργησα στη ζωή μου γιατί ήθελα να είμαι σίγουρος ότι αυτό προέρχεται από ειλικρινή συναισθήματα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Νίκος Χατζηνικολάου τη ρώτησε για τη σχέση της με τα θεία.

«Πιστεύω στον Θεό. Είμαι ένας άνθρωπος που έχει πίστη, πιστεύω στο καλό. Έχω δει πολλά πράγματα στη ζωή μου να αλλάζουν, σε στιγμές που έχω δυσκολευτεί κι έχω έρθει αντιμέτωπη με τον φόβο, η πίστη μου και κάποιοι άνθρωποι δίπλα μου με βοήθησαν και με εξέλιξαν».

Το θαύμα της μητρότητας στο τελευταίο της παιδί δεν ήρθε εύκολα στη ζωή της όπως εξομολογήθηκε και μιλώντας για εκείνες τις στιγμές δεν μπόρεσε να κρύψει τη φόρτισή της.

«Γνωρίζαμε από τον Σεπτέμβρη ότι υπάρχει μία δυσκολία, μέχρι και την τελευταία στιγμή είχα υποβαθμίσει αυτή τη δυσκολία. Ο Βασίλης εκτός άνδρας της ζωής μου, είναι και ο φύλακας άγγελός μου, αν δεν είχε ζητήσει μία δεύτερη γνώμη δεν θα ήμασταν τόσο προετοιμασμένοι γι΄αυτό που συνέβη. Όταν μπήκα να γεννήσω δεν το ήξερε κανείς, ούτε οι γονείς, ούτε τα παιδιά μου, πήρα την μοναχή μου στην Πάτμο, ήμουν πάρα πολύ τυχερή, κινδύνευσε η ζωή μου».

Η αποκάλυψη της Τζένης Μπαλατσινού για τον άγνωστο χωρισμό της με τον Βασίλη Κικίλια

«Ήταν δύο εντελώς διαφορετικές ιστορίες ανθρώπων με διαφορετικές πορείες, ήταν πάρα πολύ δύσκολο όλο αυτό και για μένα και για εκείνον. Όταν είσαι ώριμος άνθρωπος και είσαι και ρεαλιστής, ξέρεις ότι κάποια στιγμή ο έρωτας θα φύγει και έχεις να αντιμετωπίσεις ένα αύριο. Οπότε χωρίσαμε για οκτώ μήνες, σε αυτούς τους μήνες κάναμε τα πάντα κι εγώ κι εκείνος για να μείνουμε χωριστά. Και το περιβάλλον μας έκανε τα πάντα, θεωρώ όμως ότι στο τέλος η… αγάπη κερδίζει», είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Ο Βασίλης Κικίλιας για τον κεραυνοβόλο έρωτα με την Τζένη Μπαλατσινού

«Συνεχίζω να είμαι παραδοσιακός τύπος και άνδρας και θεωρώ ότι ένας άνδρας πρέπει να διεκδικεί τη γυναίκα που θέλει δίπλα του. Από εκεί και πέρα, οι ανθρώπινες σχέσεις είναι κάτι πολύ δύσκολο, ειδικά στις μέρες μας, υπάρχει πίεση. Εγώ σχετικά αργά στη ζωή μου, πίστεψα ότι βρήκα τον άνθρωπό μου και έτσι τον διεκδίκησα», δήλωσε αρχικά ο Βασίλης Κικίλιας.

Για τη γνωριμία που εξελίχτηκε σε έρωτα, ο Βασίλης Κικίλιας πρόσθεσε: «Επειδή με την Τζένη δεν μπορούσαμε να παίξουμε μπάσκετ, της ζήτησα να παίξουμε τένις. Όταν είδα πως υπάρχει κάτι πολύ παραπάνω από μια όμορφη γυναίκα, αποφάσισα να προχωρήσουμε και να παντρευτούμε. Η Τζένη είναι ένας πάρα πολύ γλυκός άνθρωπος, φυσικά με έντονες στιγμές και εντάσεις που όλοι έχουν στη ζωή τους. Έχει όμως μέσα της ιεραρχημένες σωστά τις προτεραιότητες. Πρώτα απ΄όλα η Τζένη είναι μητέρα και αυτό εμένα με συγκινεί ιδιαίτερα. Μετά είναι σύντροφος και συνοδοιπόρος», παραδέχτηκε ο Υπουργός Τουρισμού.

Ο Βασίλης Κικίλιας για τον ερχομό του γιου του

«Είναι ότι πιο ωραίο και όμορφο μπορεί να βιώσει ένας άνδρας και εγώ άργησα στη ζωή μου να κάνω οικογένεια γιατί ήθελα να είμαι σίγουρος ότι όλο αυτό προέρχεται από μια σχέσης με βαθιά συναισθήματα και από αγάπη για να μπορεί να πάρει το παιδί την αγάπη και τη ζεστή ατμόσφαιρα προκειμένου να μεγαλώσει σωστά μέσα στην οικογένεια», είπε ο Βασίλης Κικίλιας.

 

Γιώργος Λιάγκας: Η αποκάλυψη για τον Βασίλη Κικίλια, την ώρα που η Τζένη Μπαλατσινού ήταν στην εντατική

Με αφορμή τα όσα είπε η Τζένη Μπαλατσινού στον Νίκο Χατζηνικολάου για τις δύσκολες στιγμές που έζησε μετά τη γέννηση του γιου της, ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε μία αποκάλυψη για τον Βασίλη Κικίλια.

«Τώρα που το είπε ο Νίκος, μπορώ να το πω κι εγώ. Η Τζένη έμεινε στην εντατική. Και θέλω να πω κάτι, τώρα θα με βρίσει ο Κικίλιας που θα το πω, αλλά θα το πω. Ο Κικίλιας ήταν τότε υπουργός Υγείας, και παρότι απαγορεύεται –τόση αγάπη που έχει γι’ αυτόν τον άνθρωπο- που έλεγε ότι δε μπορώ να την αποχωριστώ και θέλω να είμαι δίπλα της στην εντατική. Δεν συνέβη τελικά. Αυτό είναι. Δεν μπορούσε να την αφήσει ούτε λεπτό» είπε ο Γιώργος Λιάγκας αρχικά.

«Όσον αφορά στους 8 μήνες χωρισμούς, διαψεύδω αυτά που είπε η Τζένη Μπαλατσινού. Το μυαλό του Βασίλη Κικίλια ήταν σε εκείνη το μυαλό του. Αυτό είναι η αλήθεια. Μου μιλούσε συνέχεια για την Τζένη…» κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Bαρύς πένθος για τη Βίκυ Καγιά - Πέθανε ο πατέρας της - Το μήνυμα και η φωτογραφία στα social media
Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»
H Βέφα Αλεξιάδου απαντά στο: «Έχει περάσει τα 80α! Δεν έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήρθε αντιμέτωπη με καρχαρία στον Ινδικό Ωκεανό - Όσα είπε on camera
Αθηναΐς Νέγκα: «Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη, κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου. Με χαρακτήριζαν μάγισσα»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν