O Μουτσινάς άνοιξε την καρδιά του για τις διαδικασίες υιοθεσίας δυο παιδιών

 

Τα παιδικά χρόνια, η απώλεια της μητέρας του και οι σχέσεις με πατέρα και αδέρφια - Η σχέση του με την Ιωάννα Μαλέσκου και τη Μαρία Ηλιάκη - Η διαφορετικότητα και το #MeToo στο θέατρο «Με ξεπερνάει ότι κάποιος χαρακτηρίζεται με την επιλογή του ερωτικού συντρόφου του»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Τον Νίκο Μουτσινά υποδέχτηκε η Αννίτα Πάνια στην εκπομπή «Ανοιχτά».

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής που δίνει άλλο αέρα στα μεσημέρια μας με την εκπομπή του μίλησε για τις δύσκολες στιγμές του παρελθόντος, τις οποίες ξεπέρασε με πολλή δουλειά, όπως τόνισε.

Μία από αυτές ήταν αναμφίβολα ο χαμός της πολυαγαπημένης του μητέρας.

«Πριν από πέντε χρόνια η μαμά έφυγε από τη ζωή. Βαρέθηκε. Με βάρυνε πάρα πολύ αυτό που έγινε, αλλά μέσα στα χρόνια που έχουν περάσει, αντιλήφθηκα ότι αυτό ήταν μία “σωστή” κίνηση με κάποιο τρόπο, γιατί έτσι μου έδωσε ένα περιθώριο να δω δικά μου πράγματα, που δεν μου το επέτρεπε η ίδια, με την προσωπικότητά της. Ήταν υπερπροστατευτική, πνιχτική. Τα τελευταία χρόνια, με τον μπαμπά είναι καλύτερες οι σχέσεις σε πιο ενήλικη κατάσταση. Υπάρχει σχέση αρχικά, κάνει πολλή προσπάθεια, θέλει να κερδίσει χρόνο, γιατί κι αυτός έχει ενοχές» είπε χαρακτηριστικά.

 

Η απόφαση του Νίκου Μουτσινά να πάει στην Αθήνα για να γίνει ηθοποιός

Ο Νίκος Μουτσινάς μιλάει για την απόφασή του να εγκαταλείψει την Θεσσαλονίκη και να πάει στην Αθήνα προκειμένου να γίνει ηθοποιός.

 

Όσο για την Μαρία Ηλιάκη δήλωσε: «Έχουμε όντως να μιλήσουμε πολύ καιρό. Είναι αλήθεια αυτό που είπε. Δεν της έχω στείλει δώρο για το παιδί της. Μπορεί να θεωρηθεί γαϊδουριά σε κάποιες χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης. Ζητώ συγγνώμη, αλλά δεν έχει γίνει κάτι με τη Μαρία. Την έχουμε καλέσει στην εκπομπή όλα αυτά τα χρόνια και δεν έχει έρθει».

 

Στη συνέχεια έθιξε το ζήτημα της διαφορετικότητας λέγοντας ότι δεν συμφωνεί με το ότι οι άνθρωποι έφτιαξαν κουτάκια για να χαρακτηρίζουν τους ανθρώπους που διαφέρουν στις σεξουαλικές προτιμήσεις.

«Δεν έχει ενδιαφέρον η διαφορετικότητα σαν λέξη. Ψαχνόμαστε για να βρούμε έναν τρόπο να ορίσουμε πράγματα και καταστάσεις. Πού είναι αυτό που αλλάζει; Στην επιλογή του ερωτικού συντρόφου, το υπόλοιπο είναι ίδιο, με ξεπερνάει ότι κάποιος χαρακτηρίζεται με την επιλογή του συντρόφου του» τόνισε.

Από καιρό έχει εκφράσει την επιθυμία να υιοθετήσει ένα παιδί αλλά απόψε αποκάλυψε πως θα ήθελε πολύ να αποκτήσεις δύο. με το τι φύλο γουστάρω. Γιατί θα πρέπει αυτός που θα επιλέξει να κοιμηθεί με τον Βασίλη και όχι με τη Σοφία να βγει να το πει και να τον επηρεάσει στο πώς θα τον αντιμετωπίσει η κοινωνία».

Σχετικά με τις καταγγελίες στον θεατρικό χώρο είπε πως ο ίδιος δεν ξαφνιάστηκε.

«Εμένα δεν μου έχει συμβεί κάτι προσωπιάκ. Είχαμε ακούσει ιστορίες, δεν πέφτεις και100% από τα σύννεφα. Έχουμε ακούσει πράγματα και στην τηλεόραση και για bullying, έχουν γίνει αυτά απλά τώρα δίνεται φως».

 

 

Τέλος, ο Νίκος Μουτσινάς άνοιξε την καρδιά του και για τις διαδικασίες υιοθεσίες που έχει κινήσει για να αποκτήσει δύο παιδιά.

«Θέλω δύο παιδιά. Αν υπήρχε φάρμακο να κυοφορήσω, θα το έκανα. Με μπλόκαρε η γραφειοκρατία. Είμαι στη διαδικασία, είμαι στον δρόμο. Χρόνια το λέω και το φίλτραρα μέσα μου ότι δεν θέλω να κάνω παιδιά απλά για να πουν “πάμε κι οι υπόλοιποι να μπορέσουμε να κάνουμε παιδιά”, ότι τον κοιτάμε και πιο σοβαρά τώρα που είναι πατέρας ή ότι κάνω παιδιά για να έχω ένα ποτήρι νερό, όταν γεράσω».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Μπαράζ αναρτήσεων του Δημήτρη Παπανώτα μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του
Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο