powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

«Είμαι σπίτι τρεις μέρες. Σε λίγο θα τρέξω και στον μαραθώνιο…»

 

O Aνδρέας Μικρούτσικος μιλά για την τηλεοπτική του επιστροφή μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

  

Εξιτήριο έχει πάρει εδώ και λίγες ημέρες ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος βρίσκεται σπίτι του και αναρρώνει έχοντας δίπλα του όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο παρουσιαστής μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε πως είναι πολύ καλύτερα και ανυπομονεί να επιστρέψει στη θέση του στο πάνελ.

«Είμαι σπίτι. Είμαι τρεις μέρες σπίτι. Κάθε μέρα είμαι καλύτερα. Σε λίγο θα τρέξω στους τοπικούς αγώνες εδώ και πιο μετά θα είμαι και στον μαραθώνιο… Οι γιατροί με άφησαν να φύγω όταν όλα ήταν πεντακάθαρα…. Κανονίζουμε την επιστροφή στην εκπομπή…» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος αποκάλυψε ότι παρακολουθούσε την εκπομπή όσο ήταν στο νοσοκομείο.

Όπως είπε, μάλιστα υπήρχαν φορές που θύμωνε και ήθελε να πάρει τηλέφωνο να παρέμβει και στη συνέχεια έκανε τις παρατηρήσεις του για τον τρόπο χειρισμού κάποιων θεμάτων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

;