Η Λάουρα Νάργες αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που αποχώρησε από το #TheVoiceGR

 

 
Φεύγει με τον σύντροφό της Χρήστο Σαντικάι για να είναι ένα από τα ζευγάρια του «Asia Express» στο Star - «Έπρεπε ίσως ο κύκλος αυτός να είχε κλείσει νωρίτερα, δυο χρόνια πριν όταν μου συνέβη αυτό που μου συνέβη με την Χριστίνα Μπόμπα και με τον τρόπο που έγινε γιατί τότε ήταν κάτι πολύ απότομο και έντονο» «Τη Βάλια Χατζηθεοδώρου δε τη γνωρίζω προσωπικά, είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι και πιστεύω ότι θα τα πάει πολύ καλά»
 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

  

Η Λάουρα Νάργες αποχώρησε στο… παρά πέντε από την παρουσίαση για τα παρασκήνια του #TheVoiceGR, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η ρήξη με την Acun Medya είναι οριστική.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η ρήξη ήρθε λόγω οικονομικής διαφοράς ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η ίδια ζήτησε αύξηση, την οποία και έλαβε, χωρίς ωστόσο να την ικανοποιεί.

Παράλληλα, η Λάουρα Νάργες ζήτησε μετά το τέλος του #TheVoiceGR να αξιοποιηθεί σε κάποιο άλλο project, κάτι στο οποίο δεν πήρε απάντηση.

 

 

Ωστόσο, και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Πάμε Δανάη!», στη Λάουρα Νάργες αλλά και στο σύντροφό της Χρήστο Σαντικάι προτάθηκε να είναι ένα από τα ζευγάρια του «Asia Express» που έρχεται την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο Star.

​Η ίδια, εμφανώς ανανεωμένη, μίλησε στην κάμερα για τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, για την αντικαταστάτριά της Βάλια Χατζηθεοδώρου, ενώ αποκάλυψε πως με τον σύντροφό της Χρήστο Σαντικάι συζούν.

«Με τον Χρήστο Σαντικάι γνωριστήκαμε μέσα από την παρέα… Συζούμε κανονικά» είπε αρχικά η Λάουρα Νάργες.

«Η αποχώρησή μου από το #TheVoiceGR ήταν ένα σημαντικό βήμα μετά από τόσα χρόνια. Είναι μια απόφαση, με την οποία αισθάνομαι πολύ καλά. Αυτό που είδα, κατάλαβα και ένιωσα ήταν ότι θέλαμε διαφορετικά πράγματα. Έπρεπε ίσως ο κύκλος αυτός να είχε κλείσει νωρίτερα, δυο χρόνια πριν όταν μου συνέβη αυτό που μου συνέβη και με τον τρόπο που έγινε γιατί τότε ήταν κάτι πολύ απότομο και έντονο. Ζήτησα περισσότερα χρήματα. Το οικονομικό ήταν ένας λόγος…

Δεν έφυγα για να πάω κάπου αλλού. Έφυγα για να κάνω το επόμενο βήμα, αλλά δε βιάζομαι. Τη Βάλια Χατζηθεοδώρου δε τη γνωρίζω προσωπικά, είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι και πιστεύω ότι θα τα πάει πολύ καλά» πρόσθεσε η Λάουρα Νάργες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η πρώτη της αντίδραση της Έλενας Παπαρίζου για τις εμφανίσεις στη φετινή #Eurovision
Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας με Πρωθιέρεια την Μαίρη Μηνά & Master of Ceremony τον Νίκο Αλιάγα
Η επική on stage συνάντηση Άννας Βίσση & Λευτέρη Πανταζή μετά από 35 χρόνια και το φιλί στο στόμα
Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι – Η ερώτηση που την έκανε να «λυγίσει»
Τέλος ο James Καφετζής από το #SurvivorGR - Αποχωρεί οικειοθελώς
#SurvivorGR: Μετά την ένωση και την προστασία των γυναικών τον έβγαλαν στον τάκο με συνοπτικές διαδικασίες
#MasterChefGR: Πήρε την ασυλία, τα 1000€ και το εισιτήριο για την τελική 10άδα!
Το κεράκι με τον αριθμό 16 για τα αντίστοιχα χρόνια παρουσίας του #RadioArvyla έσβησε ο Αντώνης Κανάκης
#Coachella: Η εμφάνιση - έκπληξη από τη Shakira και η ανακοίνωση για World Tour που αιφνιδίασε
#Eurovision 2024: Η απάντηση του Πρόεδρου της ΕΡΤ για την προαποφασισμένη χαμηλή βαθμολογία στην Κύπρο