Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Είναι πολύ πιο βαθύ από έναν έρωτα... Χωρίς Ελένη Ράντου, ζωή... δεν υπάρχει»

  05/11/2021 09:17
«Είναι πολύ πιο βαθύ από έναν έρωτα... Χωρίς Ελένη Ράντου, ζωή... δεν υπάρχει»

«Είναι πολύ πιο βαθύ από έναν έρωτα... Χωρίς Ελένη Ράντου, ζωή... δεν υπάρχει»

  05/11/2021 09:17

Παπακωνσταντίνου και Ράντου μίλησαν για την συνεργασία αλλά και την σχέση τους: «Ήταν απαίσια που με σκηνοθετούσε η Ελένη»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Στην πρεμιέρα της παράστασης «Κοινή ησυχία» την οποία σκηνοθετεί η Ελένη Ράντου και πρωταγωνιστεί ο επί 27 χρόνια σύζυγός της Βασίλης Παπακωνσταντίνου, βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και η δημοσιογράφος Eυάννα Ζουμπούρογλου.

Το ζευγάρι καλλιτεχνών μίλησε γι’ αυτή τους τη συνεργασία αλλά και για το πως είναι η σχέση τους μετά από τόσα χρόνια.

«Είναι σαν να είμαστε σπίτι μας» συμφώνησαν και οι δυο μιλώντας για την πρώτη τους συνεργασία μετά τα τόσα χρόνια κοινής ζωής ενώ παραδέχτηκαν ότι πάνω στη δουλειά έχουν αρκετές εντάσεις και διαφωνίες με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου να είναι εκείνος που κάνει πίσω μιας και όπως είπε η Ελένη Ράντου τώρα παίζει στην έδρα της.

Όσο για το πιο είναι το μυστικό της επιτυχίας τους αλλά και το αν είναι ερωτευμένοι ακόμα η Ελένη Ράντου είπε: «Για κάποιο λόγο κάνουμε ωραία παιδιά είτε κανονικά είτε καλλιτεχνικά. Άντε καλέ, ερωτευμένοι μετά από τόσα χρόνια. Περνάς σε άλλη φάση, υπαρξιακής ανάγκης. Είναι πολύ πιο βαθύ από έναν έρωτα.

Από την άλλη ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου με αρκετή δόση χιούμορ είπε: «Εγώ ερωτευμένος με αυτό;» και στη συνέχεια συμπλήρωσε, «Χωρίς Ελένη ζωή δεν υπάρχει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας