Λύγισε ο Αλέξης Παππάς... «Οι γονείς σου πρέπει να είναι πολύ... περήφανοι»

 

Χαμός στο σπίτι του #TheBachelorGR - Ξύπνησαν μέσα τους οι... «Σκύλες της λύσσας» - Το ραντεβού του Παππά έφερε την έκρηξη της Γιώτας - Η πισώπλατη «μαχαιριά» Γιώτας - Ιζαμπέλα & Λένας - O Aλέξης έδωσε το «πράσινο φως» στη Γιώτα – Η εξομολόγησή του

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η Γιώτα βλέπει την κάθε κοπέλα στην βίλα ως κινούμενη απειλή που θέλει να αποδυναμώσει τα συναισθήματα του Αλέξη Παππά για εκείνη. 

Άλλο ένα επεισόδιο ξεκίνησε και οι κοπέλες άρχισαν να ρίχνουν τα δίχτυα του έρωτα. Αυτό όμως ενόχλησε κάποια κορίτσια και συγκεκριμένα την Γιώτα.

Παρά το ξεκαθάρισμα που έκανε η Γιώτα στον Αλέξη Παππά στο cocktail party της Παρασκευής (29/10) συνεχίζει να έχει αμφιβολίες για την συμπεριφορά του και βλέπει την κάθε κοπέλα στην βίλα ως κινούμενη απειλή που θέλει να αποδυναμώσει τα συναισθήματα του μπάτσελορ για εκείνη.

Ο Αλέξης Παππάς βρέθηκε στο σπίτι των κοριτσιών για να τους ανακοινώσει ο ίδιος με το ποια θα πάει ατομικό ραντεβού μαζί του. Μόλις ανακοίνωσε το όνομα της Τζωρτζίνας, η Γιώτα έβγαλε μια επιθετικότητα.

Συγκεκριμένα αρχισε να μιλάει ειρωνικά στις υπόλοιπες κοπέλες, με τις ίδιες να της απαντούν κατάλληλα.

o Αλέξης ξεκαθάρισε πως:«Εννοείται όμως ότι αυτή η μοναδική εμπειρία πρέπει να είναι μια ευκαιρία για όλους μας, την οποία θα την ζήσουμε όπως πρέπει. Έτσι είναι οι στιγμές που θέλω εγώ να ζω στην ζωή μου και επειδή θέλω να είμαστε πάντα χαρούμενοι, ότι και να συμβεί θέλω να σου θυμίσω ότι σε αυτή τη βίλα ήσαστε 12 κορίτσια. Δεν γίνεται να ξεχωρίσω αυτή τη στιγμή μία και να πω ότι δεν βλέπω όλες τις υπόλοιπες. Γιατί με τον ίδιο τρόπο και τον ίδιο σεβασμό που βλέπω εσένα, βλέπω και τις υπόλοιπες κοπέλες».

 

Η Γιώτα μαζί με την Ιζαμπέλα και τη Λένα σχολίασαν αρνητικά την Αθηνά New York, ρίχνοντας στην Αθηνά πισώπλατη «μαχαιριά».

Η Γιώτα μαζί με την Ιζαμπέλα και τη Λένα σχολίασαν αρνητικά την Αθηνά New York, με την Γιώτα να δηλώνει: «Έχει αρχίσει και μου σπάει τα νεύρα η Αθηνά, το ότι πάει σε όλες τις κοπέλες για να τις βοηθήσει, μαθαίνει το αδύναμο τους σημείο και το χρησιμοποιεί αυτό».

Οι άλλες δύο νεαρές κοπέλες συμφωνούσαν με τα όσα έλεγε η Γιώτα, ρίχνοντας στην Αθηνά πισώπλατη «μαχαιριά».

 

 

Μετά τους τσακωμούς και τις εντάσεις, επικράτησε συγκίνηση στο ριάλιτι του Alpha με την έκπληξη που ετοίμασε ο Αλέξης Παππάς για τα κορίτσια.

Το νέο ομαδικό ραντεβού έκανε τις κοπέλες να ξεχάσουν τις διαφωνίες τους. Ο Αλέξης Παππάς ξύπνησε στα κορίτσια αναμνήσεις των παιδικών τους χρόνων με την έκπληξη που ετοίμασε.

Όπως είδαμε στο νέο επεισόδιο τα κορίτσια ξέσπασαν σε κλάματα όταν είδαν τα t-shirts στα οποία επάνω απεικονίζονταν φωτογραφίες της παιδικής τους ηλικίας 

 

«Είχα τρέλα με τις φωτογραφίες πάντα. Είμαι πάρα πολύ ευγνώμων γιατί οι γονείς μου είναι δυο υπέροχοι άνθρωποι, είμαι περήφανοι γι΄ αυτούς και μου λείπουν πολύ», ανέφερε η Γιώτα η οποία ξέσπασε σε δάκρυα συγκίνησης με αφορμή τις παιδικές της αναμνήσεις.

«Οι γονείς σου πρέπει να είναι πολύ περήφανοι για σένα. Συγκινήθηκα κι εγώ τώρα μαζί σου», είπε ο Αλέξης Παππας φανερά συγκινημένος.

Μπορεί στην αρχή του επεισοδίου να είδαμε μια μικρή διαμάχη ανάμεσα στη Γιώτα και τον Αλέξη όμως στο τέλος οι δυο τους τα βρήκαν και πέρασαν μια υπέροχη βραδιά.

Ο Αλέξης μετά τα παράπονά της ότι την παραμελεί, την επέλεξε για το ατομικό του ραντεβού. Κι εκεί όπως θα δεις και στο βίντεο της έδωσε το «πράσινο φως».

Της εξομολογήθηκε πως μαζί της περνά όμορφη, πως του αρέσει πάρα πολύ και φυσικά της έδωσε το πολυπόθητο τριαντάφυλλο με την ίδια να του λέει πως θα κάνει τα πάντα ώστε να κερδίσει την καρδιά του.

 

Ποια θα επιλέξει ο Αλέξης να συνεχίσει το ραντεβού μαζί του αυτή τη φορά;

 

Δείτε απόψε στο #TheBachelorGr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της