«Η Σκορδά είναι ιστορία μου, αμαρτία μου – Δεν ήθελα για άνδρα της τον Λιάγκα»

 

Η Ζήνα Κουτσελίνη για την απόλυσή της από τον Alpha: «Με έδιωξε δύο εβδομάδες μετά την κηδεία του αδερφού μου - Αν δεν με έδιωξε εκείνη, γιατί δεν με πήρε ένα τηλέφωνο; Περιμένω μια συγγνώμη από την Σπυροπούλου» - Έσφαξε με το γάντι την Καινούργιου, εκθείασε την Μενεγάκη και αποκάλεσε το Λιάγκα «μεγάλο λαμόγιο»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ανοιχτά» της Αννίτας Πάνια βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η Ζήνα Κουτσελίνη. Η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια μίλησε για την πολυετή πορεία της στην τηλεόραση, ξεσπώντας για τη δύσκολη στιγμή της συνεργασίας της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. 

 

«Μετά από 25 χρόνια καριέρας, φτιάχνοντας παρουσιάστριες, προγράμματα και όλα τα σχετικά, νιώθεις ότι σε απολύουν και ενώ πριν από μία εβδομάδα έχει πεθάνει ο αδελφός μου. Στον αδελφό μου, όταν πέθανε, έφυγα για την κηδεία και γύρισα πίσω, ενώ δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος για να ολοκληρώσει τις εκκρεμότητες του. Και γυρίζω για να κάνουμε πρεμιέρα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο ξέσπασμα της Φωτεινής Πετρογιάννη κατά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου «Θυμάμαι ανθρώπους να κλαίνε… και μιλάω και για μένα, υπήρχε μία τρομοκρατία, μηδένιζε ανθρώπους...»

 

Και η πρεμιέρα κάνει 19% και ο ανταγωνισμός 9%. Το 19% μας δυσαρεστεί και την επόμενη κάνουμε 15%. Εκεί τα βάφουμε μαύρα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θέλω το πρόγραμμα που βγάζω να γίνει με τη μία Ελένη Μενεγάκη. Δεν μπορείς να γίνεις με τη μία. Θέλει πολλή δουλειά», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη.

 

Η Αννίτα Πάνια τη ρώτησε αν αναφέρεται στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και εκείνη απάντησε: «Kαλά δεν το έκρυψα. Αν το είπε η Κωνσταντίνα ή κάποιος άλλος από το πρόγραμμα, δηλαδή ο Καλημέρης… Ξέρεις τι έχω όμως, εγώ; Αγάπη. Αυτό θα κρατήσεις από εμένα. Ακόμη και γι’ αυτό το πλάσμα που μια εβδομάδα μετά τον θάνατο του αδελφού μου με έδιωξε, θα σου πω ότι έχω αγάπη», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη για τη συνεργασία της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

 

Βαθμολογώντας τις σταρ της τηλεόρασης σήμερα, η Ζήνα λοιπόν είπε μόνο «αλήθειες».

«Στο 10 το καλό βάλτε τη Φαίη Σκορδά. Εντάξει, για τη Φαίη τι να πρωτοπώ… Η Φαίη είναι ιστορία μου, αμαρτία μου. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως δεν ήθελα για άνδρα της τον Λιάγκα.

Μόλις είχα συνειδητοποιήσει πως ο σύντροφος της Φαίης ήταν ο Λιάγκας -άμα θες το κόβεις, άμα θες το κρατάς, εγώ για να το λέω δεν έχω πρόβλημα. Λοιπόν έχω πάει στα Πορόια (Σερρών) όπου είμαι καλεσμένη της Φαίης στο σπίτι, στην οικογένειά της, με τον άνδρα μου και ξαφνικά αντιλαμβάνομαι ότι κάποιος την παίρνει τηλέφωνο και σούξου μου η Φαίη φεύγει από μπροστά μου – είχε προηγηθεί η συνέντευξη που είχα δώσει εγώ άδεια ως διευθύντρια τότε να πάει ο Γιώργος στη Μαρία τη Σταματέρη.

Πιάνω τη Φαίη και της λέω με ποιον μιλάς. Μου λέει δεν θα σε πω. Να μην στα πολυλογώ, αντιλαμβάνομαι ότι είναι ο Γιώργος και της λέω μωρή, μην σε δω παντρεμένη με αυτόν. Και τον παντρεύτηκε και στη σύσκεψη του Alter, όταν κάποια στιγμή στοιχηματίζαμε ποιο πρωινό θα πήγαινε καλά και τι θα έκανα εγώ αν ήμουν, έγραψα τότε σε ένα χαρτί και το ανάρτησε σε έναν πίνακα -όλοι το θυμούνται- Σκορδά – Λιάγκας και θα σκίσουν.

 

«Ο Λιάγκας είναι πανέξυπνος»

 

«Είχα βάλει Σκορδά και Τσιμτσιλή να τρώγονται σε εκπομπή»

 

Ζήνα Κουτσελίνη για Ελένη Μενεγάκη: «Την ανέδειξα, αλλά αναδείχθηκα κι εγώ μέσα από αυτήν»

 

«Η Μενεγάκη είναι η μόνη σταρ της τηλεόρασης»

 

Κουτσελίνη για Καινούργιου: «Να βγάλει τις βλεφαρίδες και τις τρέσες»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια