Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Η υιοθεσία είχε δυσκολίες, αλλά τις ξεπέρασα για την κόρη μου»

  05/11/2021 08:53
«Η υιοθεσία είχε δυσκολίες, αλλά τις ξεπέρασα για την κόρη μου»

«Η υιοθεσία είχε δυσκολίες, αλλά τις ξεπέρασα για την κόρη μου»

  05/11/2021 08:53

Βίκυ Βολιώτη: «Δεν είχα ποτέ τον διακαή πόθο να κυοφορήσω» «Η κόρη μας αντιμετωπίζει και μονή της απρεπή σχόλια που αφορούν την καταγωγή της. Είναι δυνατό παιδί».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Η Βίκυ Βολιώτη μιλάει στην εκπομπή «Ελένη» και στη δημοσιογράφο Δέσποινα Τσόκου για την αγάπη της ζωή της, την 7χρονη κόρη της, που υιοθέτησε από την Αιθιοπία και τα απρεπή σχόλια που δέχεται.

«Δεν είχα ποτέ τον διακαή πόθο να κυοφορήσω, παρόλο που μεγαλώνουμε με την πεποίθηση ότι πρέπει να διαιωνίσουμε το δικό μας DNA. Η διαδικασία της υιοθεσίας είχε πολλές δυσκολίες, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να μην τις ξεπεράσω για την κόρη μου», ανέφερε με τρυφερότητα για την κόρη της η Βίκυ Βολιώτη.

Σε άλλο σημείο ανέφερε για τα αρνητικά σχόλια και τον εκφοβισμό: «Γνωρίζουμε ότι η κόρη μας μπορεί να αντιμετωπίσει δυσκολίες λόγω της καταγωγής της και την προετοιμάζουμε ανάλογα.Τα παιδιά πλέον υφίστανται bullying για πολλούς και διαφορετικούς λογούς. Η κόρη μας αντιμετωπίζει και μονή της απρεπή σχόλια που αφορούν την καταγωγή της. Είναι δυνατό παιδί».

«Εάν κάποιος δεν μπορεί να κάνει παιδιά, δεν υπάρχει ωραιότερη απόφαση από το να υιοθετήσει. Είναι δικό σου παιδί», δήλωσε συγκινημένη η ηθοποιός. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας