powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Άλλοι βγαίνουν και άλλοι μπαίνουν στη φυλακή λόγω κορωνοϊού-Στις Κεντρικές ο θερμόαιμος πατέρας

Την ώρα που αποφυλακίστηκαν πέραν των 100 κατάδικων ελέω κορωνοϊού, αφού υπήρχε σοβαρό πρόβλημα υπερπληθυσμού, ένας 52χρονος κατέληξε στις Κεντρικές αφού του επιβλήθηκε εκτός από πρόστιμο και ποινή άμεσης φυλάκισης για επίθεση κατά αστυνομικού. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΕΔΩ

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας που συνεδρίασε σήμερα, καταδίκασε 52χρονο σε ποινή φυλάκισης 100 ημερών και του επέβαλε χρηματικό πρόστιμο 700 ευρώ αφού τον βρήκε ένοχο στα αδικήματα της επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, επίθεσης κατά οργάνου της τάξης, αντίσταση δια ματαίωση κατά νόμιμου σύλληψης, απόδραση κρατουμένου από νόμιμη κράτηση και μη συμμόρφωση σε μέτρα με σκοπό την παρεμπόδιση της εξάπλωσης της ασθένειας του Κορωνιού.

Τα συγκεκριμένα αδικήματα διαπράχθηκαν την 01/04/20 στη Λάρνακα, όταν ο 52χρονος επιτέθηκε και κτύπησε Αστυνομικό, μετά που ο τελευταίος είχε εκδόσει εξώδικο πρόστιμο σε συγγενικό του πρόσωπο.   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

                                               

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;