powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Οι πλαστικές επεμβάσεις μετά τη ληστεία στο σπίτι του & το διαζύγιο με την Τέτα

Ο Βασίλης Γκουρούσης μίλησε για τις αισθητικές επεμβάσεις που χρειάστηκε να κάνει στο πρόσωπο, αλλά και την επισημοποίηση του διαζυγίου - «Σε 10-15 μέρες βγαίνει το διαζύγιο με την Τέτα Καμπουρέλη, την χειραγωγεί ο σύντροφός της»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό ήταν ο Βασίλης Γκουρούσης. Χθες, ο επιχειρηματίας συναντήθηκε στα δικαστήρια με την εν διαστάσει σύζυγό του, Τέτα Καμπουρέλη, λίγο καιρό μετά την αποκάλυψη ότι παίρνουν διαζύγιο.

Όπως μετέδωσε το #Πρωινό, η Τέτα Καμπουρέλη και ο Βασίλης Γκουρούσης έφτασαν ξεχωριστά και κάθισαν επίσης χωριστά στο δικαστήριο. 

«Από τότε έχω κάνει τρεις πλαστικές από τότε. Φοβίες δεν είχα ποτέ μου. Δεν φοβόμουν μην έρθει κάποιος, θα το αντιμετώπιζαν. Εκείνο το βράδυ με πυροβόλησαν. Ό,τι κι αν πω ρε παιδιά… Είναι στιγμές που λες «έπρεπε να το κάνω αυτό;», Τώρα θα πω ότι δεν μετανιώνω. Είναι τα συναισθήματα ακραία. Σε βιάζουν μέσα στον χώρο σου. Ο Θεός να τους συγχωρέσει. Η Τέτα είναι μάρτυρας. Άσχετα αν τραβάμε χωριστούς δρόμους, είναι μία ιστορία που τη βιώσαμε μαζί τότε» δήλωσε ο Βασίλης Γκουρούσης στον δημοσιογράφο Γιάννη Μαλλιαρό.

 

 

Ο Βασίλης Γκουρούσης μίλησε για τις αισθητικές επεμβάσεις που χρειάστηκε να κάνει στο πρόσωπο, αλλά και την επισημοποίηση του διαζυγίου.

«Έκανα πλαστικές στο πρόσωπο μετά τη ληστεία. Είχαν σπάσει το ζυγωματικό και η μύτη. Έκανα δύο πλαστικές. Η πρώτη μετά από 15 μέρες, γιατί δε μπορούσα να αναπνεύσω και η άλλη μετά από οχτώ μήνες. Το δικαστήριο για τη δίκη αναβλήθηκε πάλι. Με την Τέτα είπαμε ένα γεια στο δικαστήριο. Δεν είμαστε και σκοτωμένοι, υπάρχουν εμπόδια που έχουν μπει ανάμεσά μας, από τρίτους ανθρώπους που λένε πράγματα που δεν ισχύουν. Πρόβλημά τους.

Εγώ έχω απομακρυνθεί γιατί βλέπω πως 40 χρόνια πήγανε… Αισθάνεσαι απογοήτευση. Και εγώ έχω κάνει λάθη και αυτή. Με τα παιδιά και τα εγγόνια μου είμαι μια χαρά. Δεν ασχολούμαι με την προσωπική ζωή της Τέτας. Σε 10-15 μέρες βγαίνει το διαζύγιο, είναι συναινετικό. Εγώ ήθελα να χωρίσω. Κάθισα στη φυλακή 14 μήνες… Δεν υπήρχε τρίτο πρόσωπο στον γάμο μου. Εγώ είχα απομακρυνθεί από την Τέτα» ανέφερε ο Βασίλης Γκουρούσης.

Και πρόσθεσε: «Στα προσωπικά μου είμαι καλά θα έλεγα. Οικονομικά προσπαθώ. Με την Τέτα δεν είμαστε εχθροί, μιλάμε. Το θέμα είναι πως αυτό το τρίτο άτομο, ο σύντροφός της, λέει πολλά ψέματα. Ουσιαστικά τη χειραγωγεί. Εγώ την είπα την αλήθεια, αλλά όταν ο άλλος κάθεται και της λέει διάφορα… Της λέει ότι πρέπει να πάω φυλακή, γιατί βλέπουν με drones ότι μιλάει μαζί μου και θα την ανατινάξουν και αυτή και τα παιδιά μας, αυτοί που έχασαν τα χρήματα. Να είναι καλά και ευτυχισμένη, αλλά να μην υπάρχουν τοξικοί άνθρωποι στη ζωή μας. Μιλάει με τα χειρότερα λόγια για μένα και εκείνη δεν τον βάζει στη θέση του».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;