Η Meghan εκδικήθηκε την Kate! Στο πόλεμο ανάμεσα σε Sussex και Kensington, νικήτρια, η αντάρτισσα!

 
 
Ήταν αρχές Απριλίου του προηγούμενου έτους όταν η Meghan Markle έκανε την επιστροφή της στο Instagram μέσα από τη δημιουργία του κοινού λογαριασμού της με τον Harry, το Sussex Royal. Μέσα σε λιγότερο από 6 ώρες το account τους συγκέντρωσε ένα εκατομμύριο ακόλουθους σπάζοντας το ρεκόρ Guinness. Μέχρι την επόμενη ημέρα, στις 3 Απριλίου το account διπλασίασε τους followers. Η Ελισάβετ πέρασε στην εκδίκηση και έδωσε στον William νέο βασιλικό τίτλο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Σήμερα, σου γράφουμε αυτό το κείμενο για να σου πούμε πως ο Harry και η Meghan Markle σημείωσαν ένα ακόμη ρεκόρ στο Instagram, και αυτό έχει να κάνει με τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton.

 

Όπως ίσως να είχες παρατηρήσει, σου το είχαμε γράψει και άλλες φορές, τα δύο account βρισκόντουσαν πολύ κοντά σε followers, με το SussexRoyal να μειώνει κάθε τόσο την ψαλίδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Με την ανακοίνωση του #Megxit το ζευγάρι κέρδισε ακόμη περισσότερους followers και φτάσαμε λίγο πριν το Σαββατοκύριακο τα δύο accounts να έχουν ισάριθμους followers.

Η Κυριακή όμως είχε μια έκπληξη για τον Harry και τη Meghan, οι οποίοι μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο κατάφεραν να συγκεντρώσουν 11,1 εκατομμύρια followers στο Instagram και να ξεπεράσουν αυτούς τους Kensington, του William και της Kate δηλαδή.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Το Megxit λοιπόν είχε αρκετούς υποστηρικτές όπως φάνηκε εν τέλει.

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex κέρδισαν με το Megxit 600.000 followers σε λιγότερο από μία εβδομάδα, φτάνοντας τα 10 εκατομμύρια 700 χιλιάδες followers με το λογαριασμό της οικογένειας του William να παραμένει στα 10,9 εκατομμύρια.

 
 
 

Πιστεύεις κι εσύ πως η κίνηση αυτή της Ελισάβετ ήταν αντίποινα ή είναι μήπως ιδέα μας; Δες τι συνέβη ακριβώς και περιμένουμε να μας πεις κι εσύ τη γνώμη σου.

Αφού η βασίλισσα Ελισάβετ δεν άφησε τον Harry και τη Meghan Markle να κρατήσουν τους royal τίτλους τους μετά την απόφαση που πήραν, λίγο μετά έδωσε στον William έναν νέο τίτλο, και αυτό δεν το λέμε καθόλου τυχαίο. Σύμφωνα με το People η βασίλισσα έχρισε τον William ωςΎπατος Αρμοστής στη Γενική Συνέλευση της Εκκλησίας της Σκωτίας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα στη θέση αυτή, ο William θα γίνει ο προσωπικός εκπρόσωπος του βρετανικού μονάρχη στην εκκλησία της Σκωτίας, πραγματοποιώντας διάφορες επίσημες επισκέψεις και τελετουργικά καθήκοντα. Και επειδή ξέρουμε πως αναρωτιέσαι, όχι αυτός ο τίτλος δεν ανήκε προηγουμένως στον Harry, όμως το timing είναι λιγάκι περίεργο δε νομίζεις;

Λίγο μετά δηλαδή που ο Harry στον λόγο του παραδέχτηκε πως δεν πήρε αυτά που ήθελε από την συμφωνία, έρχεται αυτή η ανακοίνωση του παλατιού για τον William και μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν έγινε από αντίποινα ή αν ήταν πράγματι προγραμματισμένο από πριν να συμβεί τώρα, τη δεδομένη χρονική στιγμή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»