Το βίντεο απόδειξη πως σχεδίαζαν την παραίτηση μήνες πριν το #Megxit

 

 

H δουλειά με την Disney κλειδώθηκε μήνες πριν...  Η στιγμή που ο Harry ζητά δουλειά για τη Meghan από τον επικεφαλή της #Disney!  Σήμερα η συνάντηση κορυφής της βασιλικής οικογένειας. O William παίρνει θέση: «Δεν μπορώ να στηρίζω πια τον Harry»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Μια καινούργια εβδομάδα ξεκινά, και φυσικά το θέμα συζήτησης παραμένει ακόμη η απόφαση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, η οποία σιγά σιγά αντιλαμβανόμαστε πως δεν ήταν καθόλου ξαφνική.

Πρώτα η συνέντευξη του Harry από το 2017 (πριν τον αρραβώνα) που υπονόησε πως θα ήθελε μια πιο φυσιολογική ζωή, και τώρα το βίντεο αυτό από τον περασμένο Ιούλιο που αποδεικνύει πόσο καιρό πριν το σχεδίαζαν και πόσο συνειδητοποιημένοι ήταν πριν το ανακοινώσουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Όπως θα θυμάσαι, σου αναφέραμε χθες πως η Meghan Markle έχει ήδη βρει τη νέα δουλειά της, αφού πληροφορίες αναφέρουν πως έχει υπογράψει συμβόλαιο με τη Disney για να κάνει ένα voiceover. Ακόμη και η δουλειά αυτή φαίνεται πως είχε προταθεί και συζητηθεί μήνες πριν, αφού κυκλοφόρησε βίντεο, με τον Harry και τον CEO της Disney να συζητούν για το συγκεκριμένο θέμα.

Τον περασμένο Ιούλιο η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry τον Ιούλιο παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα του Lion King, κι εκεί φυσικά ήταν και ο CEO της Disney. Υπάρχει λοιπόν βίντεο, που δείχνει τον Harry να συζητά με τον Bob Iger και να του λέει πως η Meghan κάποτε έκανε voiceovers και πως θα την ενδιέφερε πολύ να το ξανακάνει, με τον Bob να βρίσκει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα την πρόταση.

«Ξέρετε πως κάνει voiceovers»; ρωτά ο δούκας του Sussex τον CEO με εκείνον να απαντά αρνητικά, αλλά και με έκπληξη. Στη συνέχεια ακούγεται ο Bob Iger να λέει πως είναι πολύ ενδιαφέρον, και πως θα ήθελε πολύ να το δοκιμάσουν. Και ναι προφανώς θέλουμε κι εμείς, κι ανυπομονούμε να δούμε αυτή τη δουλειά όταν πραγματοποιηθεί.

 

Με ταχείς ρυθμούς φαίνεται ότι προχωρούν τα επόμενα οικονομικά τους βήματα ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μετά το «διαζύγιο» με το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Το ζευγάρι προχώρησε στην υποβολή αίτησης για την κατοχύρωση δικαιωμάτων εμπορικής εκμετάλλευσης του όρου Sussex Royal για Αυστραλία, Καναδά, Ευρωπαϊκή Ένωση και ΗΠΑ.

Η αίτηση υποβλήθηκε τον Δεκέμβριο στον Παγκόσμιο Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας (World Intellectual Property Organization -WIPO).

Με την αίτηση καλύπτονται έξι μεγάλες κατηγορίες προϊόντων που περιλαμβάνουν από έντυπο υλικό όπως περιοδικά και ευχετήριες κάρτες, ρούχα από παπούτσια έως πιτζάμες αλλά και για εκδηλώσεις και υπηρεσίες εκπαίδευσης και κοινωνικού έργου.

Η αντίστοιχη αίτηση για τη Βρετανία λόγω του Megxit είχε υποβληθεί τον περασμένο Ιούνιο από δύο διαφημιστές με την ιδιοκτησία της τον Δεκέμβριο να περιέρχεται στο διάσημο ζευγάρι.

Σύμφωνα με τον Guardian, ωστόσο, Χάρι και Μέγκαν ίσως να χρειαστεί να δώσουν «μάχη» στην Ευρώπη για την εμπορική εκμετάλλευση του Sussex Royal καθώς την περασμένη Τρίτη υποβλήθηκε αίτηση από πολίτη για να κατοχυρώσει το «εμπορικό σήμα»

Η αίτηση υποβλήθηκε στον European Union intellectual property office (EUIPO) με το πρόσωπο που την υπέβαλε να εμφανίζεται με έδρα την Ιταλία και την Γερμανία.

Σε κάθε περίπτωση η εκτίμηση των ειδικών είναι ότι ο Χάρι και η Μέγκαν θα μπορούσαν να έχουν κέρδη έως και 585.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο της «οικονομικής τους ελευθερίας» μόνο από την αξιοποίηση της εμπορικής αξίας των ονομάτων τους.

 

Το μέλλον του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ θα συζητήσει σήμερα η βασιλική οικογένεια, η οποία θα συναντηθεί μετά από απαίτηση της Ελισάβετ.

Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση που θα έχουν ο πρίγκιπας Χάρι, η γιαγιά του βασίλισσα Ελισάβετ, ο πατέρας του πρίγκιπας Κάρολος και ο αδελφός του, πρίγκιπας Ουίλιαμ, μετά την από κοινού ανακοίνωση του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους αξιώματα και να ζήσουν μεταξύ Βρετανίας και βόρειας Αμερικής.

Στη σημερινή συνάντηση θα συμμετάσχουν τα αυστηρά κορυφαία μέλη της βασιλικής οικογένειας, ενώ δεν αποκλείεται να κληθεί και η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία ωστόσο βρίσκεται στον Καναδά. Στην αίθουσα ίσως κληθούν και άνθρωποι που «οι βασιλείς θα θελήσουν στο χώρο».

«Υπάρχει μια σειρά θεμάτων που θα εξετάσουν τα μέλη της οικογένειας, λαμβάνοντας υπόψη την απόφαση των Σάσεξ» δήλωσε πηγή.

Θυμίζουμε πως η βασιλική σύσκεψη οργανώθηκε μετά από σειρά διαβουλεύσεων τις τελευταίες ημέρες και σκοπός της είναι να ληφθούν αποφάσεις σχετικά με τις αλλαγές στους ρόλους του Χάρι και της Μέγκαν.

 

Στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας TheSun, αναφέρεται μια δήλωση που φέρεται να έκανε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ για την απόφαση του αδερφού του.

Συγκεκριμένα ο Δούκας του Κέιμπριτζ φέρεται να είπε σε στενό του φίλο ότι «δεν μπορώ πλέον να προστατεύσω τον Χάρι», επιβεβαιώνοντας το δυσμενές κλίμα που υπάρχει στο παλάτι μετά την ανακοίνωση του Χάρι και της Μέγκαν ότι αποσύρονται από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

«Όλη μου τη ζωή προστάτευα τον αδελφό μου, δεν μπορώ να το κάνω πια. Είμαστε ξεχωριστές οντότητες, είμαι στεναχωρημένος. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσπαθήσω να τους στηρίξω και να ελπίζω ότι όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα είμαστε και πάλι μαζί» είναι μερικά ακόμη από όσα αναφέρει η Sun πως είπε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Παράλληλα, η Αμερικανίδα παρουσιάστρια,  Οπρα Γουίνφρεϊ, η οποία συνεργάζεται με τον Χάρι για την παραγωγή ντοκιμαντέρ κοινωνικού χαρακτήρα διέψευσε ότι είναι ο «εγκέφαλος» πίσω από τη βασιλική έξοδο και αρνείται ότι τους έχει συμβουλεύσει. «Ο Χάρι και η Μέγκαν δεν χρειάζονται τη βοήθειά μου για να αποφασίσουν τι είναι το καλύτερο για αυτούς» δήλωσε χαρακτηριστικά η Όπρα στο περιοδικό People. «Νοιάζομαι και για τους δύο και στηρίζω όποια απόφαση πάρουν για την οικογένειά τους».

Ως «ψευδές» και «προσβλητικό» απορρίπτουν οι πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι δημοσίευμα στο βρετανικό Τύπο για τη μεταξύ τους σχέση.

Εκπρόσωποι του δούκα του Κέμπριτζ και του δούκα του Σάσεξ ανέφεραν: «Παρά τις ξεκάθαρες διαψεύσεις, μία ψευδής ιστορία δημοσιεύεται σήμερα σε βρετανική εφημερίδα με εικασίες για τη σχέση μεταξύ του δούκα του Σάσεξ και του δούκα του Κέμπριτζ. Για αδερφούς που νοιάζονται τόσο βαθιά για θέματα που άπτονται της ψυχικής υγείας, η χρήση εμπρηστικής γλώσσας κατ’ αυτόν τον τρόπο είναι προσβλητική και δυνητικά επιβλαβής». Η δήλωση αναφέρεται σε δημοσίευμα των Times, οι οποίοι επικαλούμενοι κύκλους του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ γράφουν ότι το ζευγάρι «εξωθήθηκε» από τη βασιλική οικογένεια λόγω του «μπούλινγκ» από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, ο οποίος δεν υποδέχθηκε θετικά την έλευση της Μέγκαν Μαρκλ στην οικογένεια και διαρκώς έβαζε εκείνη και τον αδερφό του «στη θέση τους».

Η δήλωση έγινε λίγο πριν από τη σύσκεψη κορυφής που έχει συγκαλέσει στο Σάντριγχαμ η βασίλισσα Ελισάβετ για να δοθεί λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργήσει η επιθυμία των Σάσεξ να αποστασιοποιηθούν μερικώς από τα βασιλικά τους καθήκοντα. Πέρα από τους δύο αδερφούς και τη βασίλισσα στη σύσκεψη θα συμμετάσχει και ο πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»