Όλα τα καπρίτσια της Μeghan Markle πριν το #Megxit

 
Μια μέτρια έως κακή ηθοποιός που της δόθηκε η σπανιότατη ευκαιρία να γίνει πριγκίπισσα και το μόνο που κατάφερε είναι να κάνει τον πρίγκιπα βάτραχο...; 
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Οι παραιτηθέντες

Η Δούκισσα του Σάσσεξ Μeghan Markle και ο Harry, πρίγκιπας της Αγγλίας, έχουν σπάσει πολλούς από τους βασιλικούς κανόνες ενώ πολλές φορές έχουν δείξει ανορθόδοξη συμπεριφορά με αποκορύφωμα την τελευταία απροσδόκητη απόφαση να παραιτηθούν από ανώτερα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

 

Καθόλου αυτόγραφα

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν μπορούν να δώσουν αυτόγραφα. Η Μέγκαν όμως δεν είχε κανένα πρόβλημα να δώσει αυτόγραφα ύστερα από αιτήματα των θαυμαστών της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Τα πόδια

Τα πόδια δεν πρέπει να είναι ποτέ γυμνά, ούτε καν το καλοκαίρι. Η υποχρέωση να φορέσει καλσόν δεν τηρήθηκε από την ηθοποιό της σειράς Suits.

 

Σταυρωμένα πόδια

Μια Δούκισσα δεν μπορεί να σταυρώσει τα πόδια της και όταν καθίσει πρέπει να τα κρατήσει κοντά, σταυρώνοντας τα το πολύ στο ύψος του αστραγάλου. Περιττό να πούμε ότι, ακόμη και σε αυτή την περίπτωση, η Μέγκαν προτίμησε να βρεθεί σε θέση που θεωρούσε πιο άνετη χωρίς να δώσει προσοχή στους κανόνες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Τσάντα ώμου

Η βασιλική απαγόρευση για τη χρήση τσάντας ώμου παραβιάστηκε από τη Μέγκαν κατά την επίσημη επίσκεψή της στο Εδιμβούργο. Με την ευκαιρία αυτή είχε μαζί της μια τσάντα ώμου ενός σκωτσέζικου brand ονόματι Strathberry.

 

Το μανικιούρ

Ναι στο βερνίκι νυχιών, αλλά αυστηρά σε ανοιχτόχρωμο και καλύτερα ακόμη στο διάφανο. Προφανώς η Μέγκαν έκανε την παράβαση της: Κατά τη διάρκεια των βρετανικών βραβείων μόδας στο Λονδίνο, η δούκισσα του Σάσσεξ είχε σκούρο βερνίκι νυχιών στα χέρια και στα πόδια της. Σαν αυτό να μην έφτανε, είχε επίσης και ανοιχτό παπούτσι, παραβιάζοντας έτσι μια άλλη απαγόρευση.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ελεύθερη έκφραση

Όπως σε κάθε οικογένεια, έτσι και στη βασιλική οικογένεια μπορεί κανείς να εκφράσει τις πολιτικές του απόψεις. Το σημαντικό είναι να μην εκθέσετε τον εαυτό σας δημοσίως. Ωστόσο η Μέγκαν έχει αποκαλύψει ορισμένες προσωπικές της απόψεις σχετικά με το θέμα της άμβλωσης.

 

Σεβασμός στο προσωπικό

Η Μέγκαν δεν φαίνεται να τα πηγαίνει πολύ καλά και με το προσωπικό της υπηρεσίας. Με την ευκαιρία της προετοιμασίας του γαμήλιου συμποσίου αντιμετώπισε με άσχημο τρόπο όσους είχαν είχαν βάλει αυγό σε μια συνταγή στην οποία δεν προβλεπόταν. Ήταν η βασίλισσα Ελισάβετ Β 'που την επέπληξε υπενθυμίζοντάς της ότι η βασιλική οικογένεια δεν συμπεριφέρεται ποτέ με αυτόν τον τρόπο στο προσωπικό της.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δεν έχει βασιλική προέλευση

Η οικογένεια της Μέγκαν δεν είναι ακριβώς συμβατική. Η σχέση με τον Ιρλανδό πατέρα της, Τόμας Μαρκλ, έγινε πιο δύσκολη όταν ο τελευταίος πήρε διαζύγιο από την Αφροαμερικάνα μητέρα της, τη Ντόρια Ράγκλαντ. Μία από τις τριβές είναι η κακή συμπεριφορά των ετεροθαλών αδελφών της Δούκισσας, δηλαδή των παιδιών που είχε ο Τόμας από προηγούμενες σχέσεις του

 

Ο ετεροθαλής αδελφός

Ο αδελφός Τόμας Jr, ένας πρώην επαγγελματίας τοποθέτησης παραθύρων, συνελήφθη αρκετές φορές: Μια φορά για ενδοοικογενειακή βία εναντίον της συντρόφου του.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η Μέγκαν φταίει για όλα

Ο ετεροθαλής αδελφός κατηγόρησε τη Μέγκαν για τη χρεωμένη ζωή του, καθώς η Δούκισσα, στην προσπάθειά της να τον δυσφημίσει, τον μείωσε στην σημερινή δυστυχία του.

 

Η ετεροθαλής αδελφή Σαμάνθα

Διαφωνίες μεταξύ της Μέγκαν και της ετεροθαλούς αδελφής της Σαμάνθα, η οποία έδωσε συνεντεύξεις σε εφημερίδες και τηλεοπτικές εκπομπές, χαρακτηρίζοντας τη Δούκισσα "άπληστη, κυνική, παγωμένη, καριερίστρια, υποκρίτρια, χωρίς καρδιά, εγωίστρια και εγωκεντρική".

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ένα ναρκωτικό που ονομάζεται Μέγκαν

Ο Tyler Dooley, γιος του Τόμας Μαρκλ Jr, αφιέρωσε μια νέα ποικιλία κάνναβης στη θεία του, που καλλιεργήθηκε στις ΗΠΑ προς τιμήν της και την ονόμασε "Markle's Sparkle", μια λεπτομέρεια που θα προκάλεσε την οργή της Βασίλισσας Ελισάβετ.

 

Από φίλες εχθροί

Η Κέιτ, η Δούκισσα του Κέμπριτζ, έχοντας παντρευτεί τον πρίγκιπα Γουίλιαμ έχει το δικαίωμα να περνάει μπροστά από τη Δούκισσα του Σάσσεξ: Η Δούκισσα του Σάσσεξ απεναντίας πρέπει να σταθεί ενώπιον της δημοσίως και να υποκλιθεί και μπροστά της. Ίσως να είναι αυτός ο λόγος για τον οποίο δεν τα πάνε καλά οι δυο τους;

 

Δεύτερος γάμος

Η Μέγκαν και ο Χάρι παντρεύτηκαν στις 19 Μαΐου του 2018 στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο των Ουίνδσορ. Για την ηθοποιό όμως δεν ήταν ο πρώτος γάμος. Το 2011 είχε πει το ναι στον παραγωγό Τρέβορ Ένγκελσον στην Τζαμάικα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 
 

 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια