Τέλος εποχής στο Μπάκιγχαμ! Έφτασε στον Καναδά ο πρίγκιπας Harry

 

Λόγο για μια νέα εποχή για τη βασιλική οικογένεια κάνουν πλέον τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης. Αυτό καθώς ο πρίγκιπας Χάρι αναχώρησε το βράδυ της Δευτέρας για τον Καναδά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Την ίδια ώρα, ο αδερφός του πρίγκιπας Ουίλιαμ υποδεχόταν για πρώτη φορά ως κύριος οικοδεσπότης στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, ηγέτες ξένων χωρών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Σύμφωνα με την telegraph, ο Δούκας του Σάσεξ έφτασε στον Καναδά και δήλωσε απεγνωσμένος μέχρι να ενωθεί ξανά με τον 8 μηνών γιο του, Άρτσι και τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, τους οποίους είχε να δει δύο εβδομάδες.

Θυμίζουμε πως στον Καναδά το ζευγάρι αναμένεται να περνά στο εξής το μεγαλύτερο διάστημα της ζωής του.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Την ίδια στιγμή και μετά από ημέρες κλεισμένη στο σπίτι αξίας 14 εκατομμυρίων δολαρίων στο Vancouver Island του Καναδά, η Meghan βγήκε βόλτα, αγκαλιά με τον Archie και παρέα με τα σκυλάκια της. 

 

Η πάλαι ποτέ ηθοποιός και μέχρι σήμερα δούκισσα του Sussex έδειχνε πιο χαρούμενη από ποτέ στην βόλτα της στο Horth Hill Regional Park λίγα μόλις μέτρα μακριά από το σπίτι που νοίκιασε με τον πρίγκιπα και στο οποίο μένει από τον Νοέμβριο. Η 38χρονη είχε μπροστά της έναν μάρσιπο στον οποίο ακουμπούσε τρυφερά στην αγκαλιά της τον γιο της Archie ενώ και το λουκ της ήταν casual, προτιμώντας μποτάκια και ένα στενό κολάν. 

Οι χρήστες των social media άδραξαν την ευκαιρία για να κάνουν πικρόχολα σχόλια σε βάρος της συζύγου του δούκα του Σάσεξ, η οποία εμφανίστηκε χθες χαμογελαστή και ευδιάθετη κάνοντας πεζοπορία στην εξοχή.

«Ας την δείξει κάποιος πώς να χρησιμοποιεί τον μάρσιπο προτού πέσει κάτω ο μικρός Άρτσι», είναι ένα από τα σχόλια των χρηστών.

«Ας την βοηθήσει ένας από τους σωματοφύλακές της»... «Δεν τον κρατάει σωστά (τον μικρό Άρτσι)»... «Ο μικρός Άρτσι έδειχνε να αισθάνεται άβολα στον μάρσιπο»... «Η Μέγκαν δείχνει να χρειάζεται βοήθεια», γράφουν άλλοι χρήστες.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail: «Οι χρήστες των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης παρότρυναν την Μέγκαν Μαρκλ να λάβει συμβουλές από την νταντά για το πώς να χρησιμοποιήσει τον μάρσιπο με αφορμή τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δείχνοντας τον αδέξιο χειρισμό της στη βόλτα με τον Άρτσι και τα δύο σκυλιά της. Η βόλτα της στο δάσος, λίγα μόλις χιλιόμετρα από το παραθαλάσσιο νέο της σπίτι στο Βανκούβερ του Καναδά, δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τους φωτογράφους».
 

 

Οι έμποροι αναμνηστικών στη Βρετανία ανησυχούν ότι τα αναμνηστικά από το γάμο του Χάρι και της Μέγκαν θα τους μείνουν στο ράφι μετά το Megxit και τα βγάζουν στο σφυρί με μεγάλη έκπτωση. 

O Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ παντρεύτηκαν στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο των Ουίνδσορ στις 19 Μαΐου του 2018 και από τότε το μέρος συγκεντρώνει χιλιάδες τουρίστες που επιθυμούν να δουν από κοντά το μέρος που έγινε η περίφημη τελετή.  

Μάλιστα , μετά το γάμο τους ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ αποχώρησαν με άμαξα από το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, και διέσχισαν για 25 λεπτά τους δρόμους του Ουίνσδορ για να χαιρετήσουν τους κατοίκους του, αλλά και τους χιλιάδες θαυμαστές του στέμματος που είχαν κατακλύσει του δρόμους.

 

Οι πρίγκιπες, τα τασάκια και τα προφυλακτικά

Είναι γνωστό ότι η βασιλεία είναι μια μεγάλη πηγή εσόδων, ειδικά στη Βρετανία, που κάθε μεγάλη εκδήλωση της βασίλισσας ή των μελών του Παλατιού συνοδεύεται από την έκδοση εκατομμυρίων αντιτύπων αναμνηστικών ειδών. 

Στους δύο τελευταίους «βασιλικούς» γάμους η φαντασία των εμπόρων ξεπέρασε κάθε όριο. Τόσο στο γάμο της Κέιτ και του Ουίλιαμ το 2011 όσο και στο γάμο Χάρι και Μέγκαν τα πρόσωπά τους πριν και μετά την τελετή κυκλοφόρησαν στα πιο απίθανα είδη. Σε κούπες, σημαίες, σερβίτσια, τασάκια, κουταλάκια, μέχρι δαχτυλήθρες, τατουάζ, και προφυλακτικά.

Οι έμποροι λιανικής όχι μόνο κάθε φορά βλέπουν άνοδο στα έσοδά τους, αλλά από τους γάμους επωφελούνται και οι πάμπ και τα παντοπωλεία καθώς οι τελετές συνοδεύονται από αυτοσχέδια πάρτι στα σπίτια. 

 

 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»