H δήλωση της Kate μπορεί να θεωρηθεί, ως η μεγαλύτερη μπηχτή που ακούστηκε για την συννυφάδα της, μετά το #Megxit

 
H ατάκα για την ζωή της μετά την γέννηση του πρώτου της παιδιού, κάτι μας θυμίζει... έσφαξε με το γάντι! Βασιλικοί σχολιαστές εξηγούν τα λάθη που έκανε η Meghan «Ηταν αφελής...»
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Θυμάσαι που στα πλαίσια του ταξιδιού του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στην Νότιο Αφρική το φθινόπωρο, η Meghan  σχεδόν με δάκρυα στα μάτια (κάποιοι το αποκαλούν και έντονο, κακό ως ατάλαντο θεατρινισμό) μίλησε για το πόσο κανείς δεν την ρώτησε αν είναι καλά μετά την γέννηση του γιου της;
 

 

Έχουμε την εντύπωση πως η μόνη που δεν έχει κάνει δήλωση σχετικά με το Megxit, η συνυφάδα Kate Middleton έριξε την σπόντα της με έναν πανέξυπνο τρόπο. 

Η 38χρονη Kate, βρέθηκε σε σχολείο στο Cardiff του Wales όπου και μίλησε με γονείς και παιδιά και εγκαινίασε και την ιστοσελίδα με ερωτήσεις για νέους γονείς. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εκεί, η Middleton μίλησε για την μοναξιά και την αποξένωση που ένιωσε όταν απέκτησε το πρώτο της παιδί:

«Μιλούσα με κάποιες μαμάδες, ήταν η πρώτη χρονιά και είχα μόλις αποκτήσει τον George, ο William δούλευε ακόμα στην αεροπορία και ήρθαμε εδώ με ένα τόσο δα μικρούλι μωρό στην μέση του Anglesey, ήμουν απομονωμένη και αποξενωμένη, δεν είχα την οικογένειά μου κοντά κι εκείνος έκανε και βραδινές βάρδιες και σκέφτομαι τι ωραία θα ήταν να έχω ένα κέντρο όπως αυτό κοντά μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η Kate επισκέφτηκε τον κέντρο Ely and Careau Children's Centre, όπου οι γονείς λαμβάνουν στήριξη. Στην διάρκεια της επίσκεψης αύτης η Kate έπαιξε με παιδιά, αγκάλιασε μωράκια και προώθησε την έρευνα 5 ερωτήσεων. 

Μήπως λοιπόν η ατάκα της Kate για τις δικές της δυσκολίες μετά την γέννα, ήταν μια απάντηση στην Meghan που μεγαλοποίησε την δική της δύσκολη φάση μετά την γέννηση του Archie.

 

Ο ειδικός σε θέματα της βασιλικής οικογένειας, Ομίντ Σκόμπι, προχώρησε σε μία ανάλυση της προσωπικότητας και της συμπεριφοράς της Μέγκαν Μαρκλ, από τη στιγμή που ανέλαβε τον ρόλο της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου, στο πλευρό του μικρότερου γιου της πριγκίπισσας Νταϊάνα, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι η δούκισσα του Σάσεξ εκτίμησε αφελώς ότι η νέα της θέση θα συνοδευόταν από «άμεση δημοτικότητα».

 

Όπως εκτιμά ο Σκόμπι, η Μέγκαν Μαρκλ προσχώρησε στη βασιλική οικογένεια, πιστεύοντας πως ο ρόλος της θα «συνοδευόταν από σχεδόν άμεση δημοτικότητα» και πρόσθεσε πως είχε «μη ρεαλιστικές προσδοκίες» για τη θέση της. Παράλληλα, μιλώντας με μία άλλη ειδικό σε βασιλικά θέματα, τη Βικτόρια Άρμπιτερ, στο podcast του Heirpod, ο Σκόμπι είπε πως η δούκισσα του Σάσεξ πίστευε πως θα «υπήρχε μία περίοδος μέλιτος από τη στιγμή που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι».

 

Ο νέος κρίκος σε αυτή την αλυσίδα της απελπισίας που είχε, προστέθηκε το πρωί της Τετάρτης στο BBC, όταν η βιογράφος του παλατιού, Άντζελα Λεβίν, αποκάλυψε την φράση του Χάρι σε μια κουβέντα τους περί της σειράς The Crown.

Σε μια συνάντησή τους στο παλάτι ο Χάρι την ρώτησε αν βλέπει τη σειρά. Αυτό είχε γίνει κάποια στιγμή στη δεύτερη σεζόν και τότε η Λεβίν δεν την έβλεπε, οπότε απάντησε αρνητικά. Τότε ο Χάρι της αποκρίθηκε «Εγώ θα φροντίσω να το σταματήσω πριν μπουν στην περίοδο που γεννήθηκα εγώ και μετά».

Με λίγα λόγια, ο Χάρι φαίνεται να κουβαλάει ψυχολογικό τραύμα από τη ζωή του στο παλάτι και δεν προτίθεται να δει την απεικόνιση της σειράς.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Μπαράζ αναρτήσεων του Δημήτρη Παπανώτα μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του
Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»