Η νέα ανακοίνωση της βασίλισσας για το #Megxit και η ιστορία με τα χρυσαφικά!

 

Μετά τη «βόμβα» που πέταξαν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle το βράδυ της 8ης Ιανουαρίου, με την ανακοίνωσή τους ότι αποσύρονται από τα βασιλικά τους καθήκοντα, το απόγευμα της Δευτέρας, έπειτα από μια συνάντηση της βασίλισσας Ελισάβετ, του πατέρα του πρίγκιπα Καρόλου, του αδελφού του Δούκα του Κέιμπριτζ William και του ίδιου του Harry στο κτήμα του Σάντριγκαμ, το παλάτι εξέδωσε την τελική του απόφαση για το μέλλον του πολυσυζητημένου ζευγαριού.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

«Σήμερα η οικογένειά μου είχε πολύ εποικοδομητικές συζητήσεις για το μέλλον του εγγονού μου και της οικογένειάς του. Η οικογένειά μου και εγώ υποστηρίζουμε απόλυτα την επιθυμία του Harry και της Meghan να δημιουργήσουν μια νέα ζωή ως νέα οικογένεια. Παρότι θα προτιμούσαμε να παραμείνουν πλήρους απασχόλησης Μέλη της Βασιλικής Οικογένειας, σεβόμαστε και κατανοούμε την επιθυμία τους να ζήσουν μια πιο ανεξάρτητη ζωή ως οικογένεια, ενώ παραμένουν πολύτιμο μέρος της οικογένειάς μου.

 
 
O Harry και η Meghan κατέστησαν σαφές ότι δεν θέλουν να εξαρτώνται από δημόσιους πόρους στις νέες τους ζωές.  Eπομένως συμφωνήθηκε ότι θα υπάρξει μεταβατική περίοδος κατά την οποία οι Σάσεξ θα περνούν χρόνο στον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτά είναι περίπλοκα ζητήματα προς επίλυση για την οικογένειά μου και υπάρχει κάποια δουλειά ακόμη να γίνει, αλλά ζήτησα να υπάρξουν τελικές αποφάσεις τις προσεχείς ημέρες» αναφέρει η ανακοίνωση.

 

Η βασίλισσα φαίνεται πως στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων κι έπειτα φυσικά από μεγάλη της λύπη -όπως μαρτυρούν τα βρετανικά μίντια-, αποφάσισε να δώσει στο νεαρό ζευγάρι των royals αυτό που τόσο επιθυμούσε: την οικονομική ανεξαρτησία του.

 

Λγες ώρες πριν δημοσιοποιηθεί η ανακοίνωση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle για την «παραίτησή» τους από τη βασιλική οικογένεια, η δούκισσα του Σάσεξ είχε επισκεφτεί το Εθνικό Θέατρο στο Λονδίνο. Οι κάμερες την απαθανάτισαν χωρίς βέρα και δαχτυλίδι αρραβώνων στο αριστερό της χέρι.

Η πρώτη εκτίμηση των βρετανικών tabloids, που φυσικά «είδαν» τι έλειπε από το χέρι της Meghan Markle, ήταν πως η σύζυγος του πρίγκιπα Harry δεν φορούσε τα δαχτυλίδια της εξαιτίας της απώλειας των κιλών που πήρε κατά την εγκυμοσύνη της. Και πως πιθανόν ήθελε να πάει τα δαχτυλίδια της να τους αλλάξουν μέγεθος. 

Είναι όμως έτσι; Μετά τα όσα ακολούθησαν, η απουσία της βέρας και του δαχτυλιδιού από το χέρι της Meghan Markle ήταν απλά μια σπίθα που… φούντωσε κι έγινε «φωτιά». «Της τα ζήτησε πίσω τη Βασίλισσα Ελισάβετ» ήταν ένας από τους… επόμενους τίτλους. Όχι σε βρετανικό αλλά σε αυστραλιανό site.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Το δημοσίευμα με το σενάριο για την βέρα 

Το nowtolove.com.au το προχώρησε ακόμη πιο πέρα: «Η Δούκισσα Meghan Markle αναγκάστηκε να επιστρέψει τη βέρα και το δαχτυλίδι των αρραβώνων αφού η ίδια και ο πρίγκιπας Harry αποχωρούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα. Η Βασίλισσα είπε στον Harry πως θέλει τα χρυσαφικά της πίσω».

 

«Η Βασίλισσα αντέδρασε τόσο άσχημα στην απόφασή τους να φύγουν, που διέταξε τον Χάρι να δώσει πίσω τη βέρα της Meghan Markle» υποστηρίζει πηγή που επικαλείται το site. «Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε πάνω στο θυμό για να είμαστε δίκαιοι, αλλά τεχνικά, ανήκουν (η βέρα και το δαχτυλίδι) στη Βασίλισσα».

Οι βέρες του πρίγκιπα Χάρι και της Meghan Markle φτιάχτηκαν από χρυσό Ουαλίας και «υπάρχουν πολλοί στο παλάτι του Μπάκιγχαμ που πιστεύουν πως η Meghan Markle δεν αξίζει κάτι τόσο σημαντικό στη βασιλική ιστορία». Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Meghan Markle αποφάσισε να βγάλει και το δαχτυλίδι των αρραβώνων σαν να το ξέχασε, για να αποφύγει τις εικασίες για το τι έγινε με τη βέρα της.

 
Τα κλάματα της Kate

Σύμφωνα μάλιστα με το ίδιο δημοσίευμα, ενώ ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ήταν εξοργισμένος και σοκαρισμένος από την απόφαση του αδερφού του και της συζύγου του, θεωρώντας πως ο Harry έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου, η Kate ήταν εκείνη που αποφάσισε να… αναλάβει δράση.

«Φαίνεται πως τηλεφώνησε στον Harry μπροστά σε όλο το προσωπικό και με δάκρυα στα μάτια τον παρακάλεσε να μην φύγει. Η Κate δεν μπορεί να βλέπει τον σύζυγό της να εγκαταλείπεται από τον αδερφό του με αυτόν τον τρόπο. Αλλά ο Harry ήταν αμετάπειστος. Η Kate, όπως και τα περισσότερα μέλη της οικογένειας, ρίχνει το φταίξιμο στη Meghan Markle».

 

Άγριος καβγάς ανάμεσα σε David Beckham και πρίγκιπα Ηarry;

Ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Sun το οποίο επιβεβαιώνει και η Mirror έβαλε για μια ακόμα φορά την Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry στο στόχαστρο.

Θυμάσαι καλά πως ο πρίγκιπας Harry υπήρξε κολλητός φίλος με τον David Beckham για περισσότερα από δέκα χρόνια τώρα και το ζεύγος Beckham ήταν ένα από τα λίγα celeb ζευγάρια που ήταν προσκεκλημένα στον royal γάμο της 19ης Μαΐου 2018.

Έλα όμως που με το σκάνδαλο του #megxit να είναι σε πλήρη έξαρση, ο Harry φέρεται να κάνει άσκοπους καβγάδες.

Το δημοσίευμα της Sun αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο 35χρονος πρίγκιπας είχε μια άγρια διαμάχη με τον πάλαι ποτέ κολλητό του David Beckham γιατί η Markle φέρεται να πιστεύει πως ήταν η Victoria Beckham εκείνη που έδινε πληροφορίες στα μίντια για την ίδια.

Η πρώτη διαμάχη ανάμεσα στα δύο ζευγάρια έλαβε χώρα πριν από μερικούς μήνες, οπότε και ο David ένιωσε προδομένος και οι σχέσεις των δύο ζευγαριών πάγωσαν.

Η Markle είχε τις πρώτες υποψίες κατά της Victoria τον Δεκέμβριο του 2017 όταν υπήρξαν δημοσιεύματα στα βρετανικά μέσα που υποστήριζαν πως τα δύο ζευγάρια έχουν έρθει κοντά.

«Η Meghan ήταν έξαλλη και φοβήθηκε πως η Victoria είναι πίσω από αυτά και πως έπαιρνε τηλέφωνα προσωπικά στους δημοσιογράφους και είχε εκφράσει τους φόβους της στον Harry, τονίζει πηγή της Sun.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»