O Thomas Markle ξαναχτύπησε: «Ήταν η περηφάνια μου, τώρα δεν ξέρω ποια είναι»

 

Ξέχνα τη Meghan Markle! Αλλάζει επίθετο μετά το #Megxit και αυτά είναι τα επικρατέστερα... 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Πριν από μερικές ημέρες ο Harry έσπασε τη σιωπή του και πραγματοποίησε την πρώτη ομιλία του, μετά την απόφαση τους να αποχωρήσουν από ανώτερα βασιλικά μέλη της οικογένειας.

Ο ίδιος ο δούκας δήλωσε πως δεν υπήρχε άλλη λύση για το συγκεκριμένο θέμα και πως παρά την απόφαση ήλπιζαν να συνεχίσουν να υπηρετούν τη βασίλισσα, την Κοινοπολιτεία και τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Ο Harry επέστρεψε στον Καναδά όπου βρισκόταν ήδη η σύζυγός του και ο γιος του και ήταν πιο χαμογελαστός και χαρούμενος από ποτέ. Η Meghan δείχνει επίσης πανευτυχής, και μάλιστα κυκλοφόρησε είδηση που τη θέλει να αλλάζει το επίθετό της. Απ’ ότι φαίνεται δεν θέλει πλέον να έχει το επίθετο του πατέρα της, και δεν την αδικούμε, και επιθυμεί να το αλλάξει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα επικρατέστερα είναι τέσσερα και αυτό της μητέρας της δεν είναι μέσα στη λίστα. Προφανώς η Meghan μετά την αποχώρησή τους σκέφτηκε να δείξει σεβασμό στη βασιλική οικογένεια και γι’ αυτό τα τέσσερα από τα οποία θα αποφασίσει είναι από τη βασιλική οικογένεια. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η Meghan θα επιλέξει ανάμεσα στο Mountbatten, επίθετο του πρίγκιπα Φίλιππου, το Wales, επίθετο του Καρόλου και του Harry, το Sussex που είναι η κομητεία από την οποία κα έχει πάρει τον τίτλο της δούκισσας, και το Mountbatten Windsor, όπως είναι γραμμένος στα χαρτιά και ο γιος της Archie Harrison.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ποιο πιστεύεις θα πάρει από τα τέσσερα; Και ποιο προτιμάς εσύ;

 

Η οπτική γωνία του πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ σε μία μεγάλη συνέντευξη στο Channel 5 - Όσα είπε για τα λεφτά που ζήτησε, για τις σχέσεις του με τον Χάρι και οι αποκαλύψεις για τους λόγους που δημιουργήθηκε το χάσμα μεταξύ τους

Πίκρα, στενοχώρια, κατάθλιψη... Ο Τόμας Μαρκλ, σε μία ταραγμένη περίοδο για το ζευγάρι μετά την απεμπλοκή του από τα καθήκοντα του παλατιού, παραχώρησε συνέντευξη στο Channel 5, βγάζοντας στον αέρα τις σκέψεις του, «λίγο πριν πεθάνει», όπως ο ίδιος είπε. Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ εξέφρασε την πικρία του πατέρα που -όπως ο ίδιος δήλωσε- έδωσε τα πάντα στην κόρη του, αλλά εκείνη τον εγκατέλειψε για τη μεγάλη ζωή.

«Όλα τα κορίτσια θέλουν να γίνουν πριγκίπισσες», είπε χαρακτηριστικά. Όμως ο Τόμας Μαρκλ είπε πολλά. Για την κόρη του, για τον πρίγκιπα Χάρι, για το παλάτι. Το κοινό στοιχείο που τους απέδωσε, ήταν η εγκατάλειψη. Έμαθε από το... πουθενά ότι παντρεύεται τον πρίγκιπα Χάρι, ενημερώθηκε από το ραδιόφωνο ότι η κόρη του θα γεννήσει το εγγόνι του, δεν έχει γνωρίσει από κοντά τον πρίγκιπα-γαμπρό του και από το παλάτι δεν εμφανίστηκε κανείς για να του δώσει οδηγίες πώς να διαχειριστεί την κατάσταση με την υπερ-δημοσιότητα. «Μου είπαν μόνο... μην μιλάς σε κανέναν», δήλωσε.

Όμως τα παρπάνω δεν είναι τίποτα μπροστά στην πικρία που εξέφρασε, περιγράφοντας τη σχέση που είχε με τη Μέγκαν, την κόρη του και την εξέλιξή της μετά τη σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι. «Η Μέγκαν ήταν η πιο σημαντική σχέση μου, η περηφάνια μου, η χαρά μου. Μου λείπει η Μέγκαν. Μου λείπει αυτό που ήταν. Τώρα δεν ξέρω τι είναι», ήταν τα λόγια του, προσθέτοντας πως «ο Χάρι είναι μέλος της οικογένειάς μου, πρέπει να μιλάμε. Γι' αυτούς δεν υπάρχω. Θα με ξαναδούν όταν μπω στο φέρετρο».

Αναφερόμενος στον περιβόητο πριγκιπικό γάμο, ο Τόμας Μαρκλ είπε ότι «έκανα φασαρία, το παραδέχομαι, αλλά ήταν όμορφη. Ήταν ένας ωραίος γάμος». Είπε, μάλιστα, ότι ήταν προγραμματισμένο να μεταβεί στη Βρετανία και να δώσει το «παρών», αλλά ένα καρδιακό επεισόδιο δεν του το επέτρεψε.

Αποκάλυψε επίσης ότι ζήλεψε που ο Κάρολος ήταν αυτός που την συνόδεψε στην εκκλησία.


Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τα χρήματα που φέρεται να ζήτησε, ο Τόμας Μαρκλ ξέσπασε, λέγοντας πως: «Είμαι στα τελευταία μου χρόνια. Είναι καιρός να φροντίσουν τον πατέρα τους. «Οι βασιλείς μου χρωστάνε, ο Χάρι μου χρωστάει, η Μέγκαν μου χρωστάει». Πρόσθεσε δε, ότι εκείνος είναι εντάξει οικονομικά, καθώς ζει στο Μεξικό και απολαμβάνει μία αρκετά καλή σύνταξη. Τόνισε, ωστόσο, ότι «εγώ πλήρωσα για το κολέγιό της, για τις πιστωτικές της κάρτες, για τα διαμερίσματα που έμενε» και ως εκ τούτου, του όφειλε πολλά.


Ο ίδιος, όμως, παραδέχθηκε ότι κερδίζει υψηλά χρηματικά ποσά από τις φωτογραφίες που πουλά στα ΜΜΕ της Μέγκαν, αν και δεν είναι περήφανος γι' αυτό. Ομολόγησε, μάλιστα, πως είπε ψέματα στον Χάρι για τις εικόνες που δημοσιεύτηκαν και προκάλεσαν προβλήματα στις σχέσεις της Μέγκαν με το παλάτι.

 

Μιλώντας για τον εγγονό του τον Άρτσι, είπε πως «κάθε φορά που θα τον βλέπουν, θα είναι σαν να βλέπουν εμένα, διότι έχει τη μύτη μου» ενώ δεν δίστασε να πει ότι ο ίδιος έμoιαζε όταν ήταν μικρός στον Πρίγκιπα Harry. 


Ο Τόμας αποκάλυψε πώς έμαθε από τη Μέγκαν για τη σχέση της με τον Χάρι. «Με κάλεσε στο τηλέφωνο και μου είπε πως έχει έναν νέο φίλο. Ότι είναι πρίγκιπας. Ότι είναι ο πρίγκιπας Χάρι. Είπα οκ, μεγάλη είναι, Βρετανός είναι. Αργότερα όμως, έμαθα από τις ειδήσεις στο ραδιόφωνο ότι είναι έγκυος. Ήταν η κόρη μου, το εγγόνι μου και δεν το έμαθα από το τηλέφωνο, αλλά από το ραδιόφωνο», είπε χαρακτηριστικά.

 

 

Δειτε Επισης

Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια
Η Βασιλική Τρουφάκου αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει στο baby shower party
Η Μαίρη Συνατσάκη μιλά για την πρώτη της ερωτική επαφή: «Μετά από 2,5 εβδομάδες χωρίσαμε»