Τις πυροβόλησε, τις έθαψε και κάλυψε τον τάφο με χαλίκια

Ένα ένα τα κομμάτια του παζλ συμπληρώνει η Αστυνομία, μετά την ομολογία του 32χρονου ότι δολοφόνησε και έθαψες τις δύο Ρωσίδες, που αγνοούνταν από τις 17 Νοεμβρίου, επιβεβαιώνοντας το σενάριο των Αρχών για διπλό φονικό πίσω από την εξαφάνισή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΚΤΑΚΤΟ: Εντοπίστηκαν θαμμένες οι δύο ελλείπουσες-Έσπασε ο 32χρονος

Ο 32χρονος εξ αρχής ισχυριζόταν πως αφού διανυκτέρευσε στην εξοχική κατοικία στον Αμίαντο, μαζί με τις δύο γυναίκες, στη συνέχεια τις επέστρεψε στο χώρο διαμονής τους στη Λάρνακα, εκφράζοντας άγνοια για την τύχη τους, ενώ έπεφτε σε διαδοχικές αντιφάσεις. 

Λόγω της στάσης του, οι ανακριτές έριξαν το βάρος των ερευνών στα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα, τα οποία στην ουσία άνοιξαν το δρόμο της εξιχνίασης. Κι αυτό γιατί είχαν ενώπιον τους, όλες τις διακινήσεις του 32χρονου και τις περιοχές στις οποίες μετέβη, τις επίμαχες μέρες, καταρρίπτοντας τον ένα ισχυρισμό του μετά τον άλλο. 

Οι ανακριτές ήθελαν να έχουν στα χέρια τους τέτοια στοιχεία που να αναγκάζουν τον 32χρονο να μιλήσει, αφού θεωρείτο δεδομένο πως κρατούσε το κλειδί της εξιχνίασης.

Θαμμένες στην αυλή

Παρά το γεγονός ότι η Αστυνομία είχε διενεργήσει έρευνες στην εξοχική κατοικία και πέριξ της, δεν έγινε κατορθωτός ο εντοπισμός των δύο αγνοουμένων, με τον 32χρονο να υποδεικνύει μετά την ομολογία του, το σημείο που τις έθαψε.

Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας έσπευσαν επί τόπου τα ξημερώματα της Κυριακής και εντόπισαν τον τάφο, ο οποίος τελικά βρισκόταν μόλις μερικά μέτρα έξω από την οικία και πιο συγκεκριμένα στην αυλή. Μάλιστα, για να καλύψει τα ίχνη του, αλλά και τις σορούς, τοποθέτησε πάνω από το φρεσκοσκαμμένο χώμα χαλίκια, ώστε να μην φαίνεται η διαφορά στο χώμα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 32χρονος σκότωσε τις γυναίκες με το κυνηγετικό του όπλο, το οποίο σε προηγούμενη ανάκρισή του, είχε παραδεχθεί πως είχε μαζί του, ισχυριζόμενος πως το πρωί της 17ης Νοεμβρίου, είχε μεταβεί για κυνήγι.

Μετά τις δύο δολοφονίες ο 32χρονος καθάρισε τη σκηνή του εγκλήματος, ωστόσο με ειδικό ανιχνευτικό υγρό η Αστυνομία εντόπισε κηλίδες αίματος, τόσο εντός, όσο και εκτός της οικίας, οι οποίες ταυτοποιήθηκαν με τον 32χρονο και μία εκ των δύο γυναικών. 

 Επίσης, αίματα είχαν εντοπιστεί και στην χούφτα του εκσκαφέα, τον οποίο φαίνεται να χρησιμοποίησε ο 32χρονος για την ταφή και την μεταφορά των σορών.

Στο σημείο, μετέβησαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, οι οποίοι διενεργούν αυτοψία στη σκηνή.

Σημειώνεται ότι κατά την ομολογία του, ο 32χρονος περιέγραψε στιγμή προς στιγμή όλες τις κινήσεις του.

Την ίδια ώρα, ο 23χρονος που καταζητείτο για την υπόθεση, αφότου τον ενέπλεξε ο 32χρονος στην υπόθεση, συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου, αλλά τελικά αφέθηκε ελεύθερος, αφού μετά την ομολογία του βασικού υπόπτου, δεν συντρέχουν λόγοι να παραμείνει υπό κράτηση για την υπόθεση. 

Σημειώνεται ότι ο ύποπτος αναμένεται να επανασυλληφθεί για άλλες υποθέσεις.  

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Συλλήψεις στη Λεμεσό έπειτα από εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση
Συμπλοκή νεαρών στα Λατσιά με έναν τραυματία-Πρόσωπο ανέσυρε μαχαίρι
Στις 10 οι συλλήψεις για την ενέδρα στο «Δημητρούι»
Διέκοψε και ανακοινώνει την Κυριακή την απόφαση για κράτηση των εννέα το Δικαστήριο-Στο επίκεντρο ο πληροφοριοδότης
Καρογιάν: Κορυφαίος σταθμός η ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ
Άμεση παρέμβαση Τμήματος Δασών για έλεγχο πυρκαγιάς στον Κάτω Πύργου Τυλληρίας
ΒΙΝΤΕΟ: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Δικαστήριο οι συλληφθέντες για την ενέδρα στο «Δημητρούι»
Χειροπέδες σε 34χρονο για υπόθεση απατής-Ενοικίασε σπίτι σε άλλο πρόσωπο, αλλά δεν ήταν δικό του
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για το «Δημητρούι»-Στους 9 οι ύποπτοι για τις αρχές
Ακινητοποιήθηκε φορτηγό και έκλεισε λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού