Αυτά είναι τα δρομολόγια του 32χρονου από το στίγμα των κινητών-Οι επίμαχες ώρες

Την μία εκδοχή μετά την άλλη, που παρουσιάζει στους ανακριτές ο 32χρονος που συνελήφθη και τελεί υπό κράτηση για τις δύο εξαφανισμένες Ρωσίδες, οι οποίες εκτιμάται πως έπεσαν θύματα εγκληματικής ενέργειας, καταρρίπτουν τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα, τα οποία δείχνουν ξεκάθαρες αντιφάσεις στους ισχυρισμούς του υπόπτου, ο οποίος στην τελευταία του ανακριτική κατάθεση, εν τέλει παραδέχθηκε πως δεν επέστρεψε τις αγνοούμενες στο χώρο διαμονής τους, αλλά τελικά αυτές... απήχθησαν από τον 23χρονο καταζητούμενο.  

Ισχυρισμός, ο οποίος ούτε αυτός πείθει τους ανακριτές της υπόθεσης, οι οποίοι εκτιμούν πως ο ύποπτος επιχειρεί να αποπροσανατολίσει τις Αρχές με τις εκδοχές τους, θεωρώντας πως αποτελεί κλειδί στην εξαφάνιση των δύο γυναικών, κάτι που έρχεται να επιβεβαιωθεί και από την απάντηση του στους ανακριτές, όταν του υπέδειξαν τον χάρτη της περιοχής του Κάτω Αμίανου στον οποίο υπήρχαν κυκλωμένα σημεία από φρεσκοσκαμμένο χώμα, λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν θα τες εύρετε εκεί». 

Ερωτηθείς πώς το γνωρίζει, ο 32χρονος σκέφτηκε λίγο και επανέλαβε την απάντηση του, ότι δεν βρίσκονται εκεί, χωρίς να επιθυμεί να απαντήσει σε οποιαδήποτε άλλη ερώτηση. 

Οι ανακριτές της υπόθεσης έχουν χαρτογραφήσει τις διακινήσεις του 32χρονου, από τις 16 Νοεμβρίου οπότε μετέβη μαζί με τις δύο κοπέλες στο εξοχικό στα Κάρδαμα, μέχρι και τις 26 Νοεμβρίου, οπότε και συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, διεξάγοντας έρευνες σε παράλληλες περιοχές, αφού φαίνεται, ειδικότερα κατά την 17η Νοεμβρίου, ημερομηνία κατά την οποία χάθηκαν τα ίχνη των δύο γυναικών, να πηγαινοέρχεται από τον Αμίαντο στη Λεμεσό.

Επίσης, ύποπτες θεωρούνται και οι κινήσεις του τις επόμενες ημέρες, με τον ίδιο να τοποθετεί τον εαυτό του σε διαφορετικές περιοχές, ωστόσο τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα έρχονται να τον διαψεύσουν και να δώσουν νέα στοιχεία στους ανακριτές.  

Όσα κατέγραψαν τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα   

  • 13/11/2021

Φωτογραφίες στα κινητά τηλέφωνα που εντοπίστηκαν στην κατοχή του 32χρονου, δείχνουν τον ύποπτο με τις γυναίκες να ποζάρουν σε περιοχή Κλαυδιών στη Λάρνακα, παρά τις ανεμογεννήτριες.

Ισχυρισμός 32χρονου:

Ο ύποπτος ισχυρίστηκε πως γνώρισε τις ελλείπουσες μέσω γνωστού φίλου και για πρώτη φορά ήρθε σε επαφή μαζί τους στις 13/11/2021. Την ίδια μέρα και ώρα 15:30 ισχυρίστηκε πως τις παρέλαβε από το διαμέρισμα τους στη Λάρνακα και τις μετέφερε στη Λευκωσία με σκοπό να συναντηθούν με αλλοδαπό, ο οποίος ασχολείται με παράνομες δραστηριότητες και ήθελε να τον καταδώσει στην Αστυνομία.

Όπως είπε, ο αλλοδαπός δεν μετέβη στη συνάντηση και ακολούθως οι ελλείπουσες και ο ίδιος κατευθύνθηκαν στην Πάφο, με σκοπό να συναντήσουν τον συγκεκριμένο αλλοδαπό. Ακολούθως, μετέβησαν στην εξοχική κατοικία στον Αμίαντο, όπου και διανυκτέρευσαν και την επόμενη ημέρα, δηλαδή στις 14 Νοεμβρίου, τις επέστρεψε στην οικία τους στη Λάρνακα.

Σε προηγούμενη όμως κατάθεση του, ισχυρίστηκε πως στις 13/11/2021 τις παρέλαβε και τις μετέφερε στο σπίτι στον Κάτω Αμίαντο.

  • 15/11/2021

Η 43χρονη επικοινωνεί με τον ιδιοκτήτη των διαμερισμάτων που διέμεναν στο Μακένζυ και του εξέφρασε την πρόθεση να ανανεώσουν την σύμβαση διαμονής τους για ακόμη μία εβδομάδα, από τις 20/11/2021 μέχρι τις 27/11/2021. Οι δύο συμφώνησαν να βρεθούν στις 20/11/2021 για την πληρωμή, αλλά η ελλείπουσα δεν απαντούσε τα τηλέφωνα.

  • 15/11/2021

Ώρα 12:06: Τελευταίο σήμα από το κινητό της 33χρονης από κεραία στο Cyta Tower, πλησίον των Φοινικούδων στη Λάρνακα 

  • 16/11/2021

Ώρα 18:00: Η 43χρονη επικοινώνησε μέσω μηνυμάτων στο whatsApp με τον φίλο της. Του είπε πως θα αναχωρούσε με την συγκάτοικο της, δεύτερη ελλείπουσα 33 ετών, και τον φίλο της, 32χρονο ύποπτο, στον Τρόοδος. Του είπε θα επέστρεφε την επόμενη μέρα το πρωί, χωρίς να του πει πού θα διανυκτερεύσουν.  

Ώρα 19:50: Στίγμα της τοποθεσίας που βρισκόταν η 43χρονη μέσω Whatsapp από δασική περιοχή, πλησίον του χωριού Κάτω Αμίαντου.

Επίσης, η 43χρονη του απέστειλε βίντεο από το εσωτερικό της εξοχικής οικίας στα Κάρδαμα που φαινόταν η 33χρονη ελλείπουσα και ο 32χρονος ύποπτος.  

Ώρα 19:19: Το κινητό τηλέφωνο του 32χρονου λαμβάνει σήμα από κεραία στον Κάτω Αμίαντο.

  • 17/11/2021

Ώρα 06:28: Τελευταία επικοινωνία 43χρονης με τον 25χρονο φίλο της, με τον οποίο μιλούσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Ώρα 09:00: Τελευταίο σήμα από κινητό 32χρονου από Κάτω Αμίαντο, ενώ δείχνει να κατευθύνεται προς τη Λεμεσό.

Ώρα 09:12-09:27: Το στίγμα του υπόπτου εντοπίζεται στην περιοχή Άλασσα, πλησίον του Φράγματος Κούρρη, για δεκαπέντε λεπτά. Ο ίδιος ισχυρίστηκε δεν μετέβη στην περιοχή, ενώ στη συνέχεια είπε πως έκανε επαναστροφή με το όχημα του με προορισμό τον Αμίαντο.

Ώρα 11:50: Στίγμα δείχνει τον 32χρονο να κατευθύνεται ξανά προς τον Αμίαντο.

Ώρα 13:30: Ο 32χρονος αποχωρεί από τον Αμίαντο και κατευθύνεται προς τη Λεμεσό.

Ώρα 15:30: Ο 32χρονος, σύμφωνα με το στίγμα του κινητού, μεταβαίνει εκ νέου στον Αμίαντο.

Ώρα 18:15: Τελευταίο στίγμα 32χρονου από τον Αμίαντο.

Ώρα 18:28: Στίγμα από το κινητό της 43χρονης από την λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ, 60 στη Λεμεσό. Το στίγμα παραμένει μέχρι σήμερα στην περιοχή, όπου ο ύποπτος διατηρεί αποθήκη και οικία.

Την ίδια μέρα εντοπίστηκε επίσης στίγμα από το κινητό του 32χρονου στη Λάρνακα, όχι όμως από την περιοχή που διαμένουν οι δύο γυναίκες. 

  • 18/11/2021

Ώρα 03:00: Ο ύποπτος ισχυρίζεται πως επέστρεψε τις δύο γυναίκες στο διαμέρισμα τους στη Λάρνακα, ωστόσο δεν εντοπίζεται στίγμα του κινητού του.

Εντοπίζεται όπως στίγμα από τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού μέχρι και την Ξυλοτύμπου, χωρίς ωστόσο να εισέλθει στην πόλη και επιστρέφει πίσω, χωρίς να κάνει οποιαδήποτε στάση.

Ο ύποπτος ισχυρίστηκε πως τη συγκεκριμένη μέρα επέστρεψε στο διαμέρισμα τους τις γυναίκες, ωστόσο δεν εντοπίζεται στίγμα.

Εκτότε, χάθηκαν τα ίχνη και των δύο γυναικών και τα κινητά τους ήταν απενεργοποιημένα, ενώ δεν είχαν επιστρέψει στην οικία του στη Λάρνακα.

  • 20/11/2021

Ώρα 18:18: Σήμα κινητού που ανήκει σε μία εκ των δύο γυναικών, από την κεραία πλησίον του Λυκείου, στα Κάτω Πολεμίδια στη Λεμεσό. Το κουτί με την κάρτα του αριθμού βρέθηκε στο διαμέρισμα των Ρωσίδων στη Λάρνακα. Στην ίδια περιοχή διαμένει ο 32χρονος.

Τραπεζικές κινήσεις την ίδια μέρα:

Ώρα: 08:46: Η πιστωτική κάρτα της 43χρονης χρησιμοποιήθηκε από τον 32χρονο σε βενζινάδικο που βρίσκεται στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή στη Λάρνακα, για το ποσό των 57,01 ευρώ.

Ώρα: 14:15: Η πιστωτική κάρτα της 43χρονης χρησιμοποιήθηκε από τον 32χρονο σε περίπτερο στη Λάρνακα, για το ποσό των 40,90 ευρώ.

  • Οικία στα Κάρδαμα

Αίμα που ανήκει στον 32χρονο εντοπίστηκε:

-Στο κλιμακοστάσιο το οποίο οδηγεί από το ισόγειο της κατοικίας στην υπόγεια αποθήκη

Αίμα που ανήκει σε μία εκ των γυναικών εντοπίστηκε σε:

-Πάνω από τις σκάλες

-Στο πάτωμα της αποθήκης

-Στο κάτω μέρος του παραστατού της πόρτας που οδηγεί σε υπόγειο χώρο στάθμευσης

-Στο πάτωμα του υπογείου χώρου

-Στον εκσκαφέα

  • Τεκμήρια στο όχημα 32χρονου με το οποίο μετέβη στα Κάρδαμα εντοπίστηκε:

-Ένα κινητό τηλέφωνο χωρίς κάρτα. Ανέφερε, ότι το κινητό ήταν της μίας γυναίκας

-Τρεις αποδείξεις πληρωμής σε πρατήριο βενζίνης που βρίσκεται στη Λάρνακα, για τις οποίες ισχυρίστηκε ότι έβαλε καύσιμα με την κάρτα της ελλείπουσας

-Ένα άδειο κουτί τηλεφώνου, το οποίο ανέφερε ότι είναι το καινούργιο κινητό που αγόρασε στη μια γυναίκα

-Ένα άδειο χάρτινο πακέτο σύνδεσης so easy, την οποία όπως είπε, την έδωσε σε έναν υπάλληλο του

Ο ισχυρισμός του ότι το κινητό τηλέφωνο το έδωσε στην μία γυναίκα, επίσης διαφάνηκε πως δεν ευσταθεί, αφού η μόνη κάρτα που μπήκε στο εν λόγω τηλέφωνο είναι η κάρτα, το κουτί της οποίας βρέθηκε στο αυτοκίνητο του και τα πρώτα και μόνο τηλεφωνήματα που έκανε το εν λόγω τηλέφωνο, σύμφωνα με τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα, ήταν σε αριθμούς τηλεφώνων, οι οποίοι ανήκουν σε συγγενικά και φιλικά πρόσωπα του υπόπτου.

  • 28/11/2021

Ιατροδικαστική εξέταση:

Η ιατροδικαστικής Αγγελική Παπέττα διαπίστωσε τέσσερις γραμμοειδείς εκδορές στο δεξί χέρι, η μία 15,5 εκ. και μία εκδορά εξωτερικά στον αριστερό βραχίονα.  

  • Πρώτοι ισχυρισμοί υπόπτου:

Ο 32χρονος παραδέχθηκε πως χρησιμοποίησε την πιστωτική κάρτα της 43χρονης, αφού την γνωρίζει προσωπικά και ο ίδιος της έκδωσε την εν λόγω κάρτα, λέγοντας πως έχει δικαιώματα σε αυτήν. 

Όπως ισχυρίστηκε, στις 17 Νοεμβρίου οι ελλείπουσες επισκέφθηκαν την οικία στον Αμίαντο και στις 18 Νοεμβρίου τις επέστρεψε στην οικία τους στη Λάρνακα.

Οι πιο πάνω ισχυρισμοί του ανατρέπονται από τα τηλεπικοινωνιακά, με τον ίδιο, όπως ανέφερε η Αστυνομία ενώπιον Δικαστηρίου, ο ύποπτος να πέφτει σε αντιφάσεις. 

  • Προφορική κατάθεση 25/11/2021

Ο 32χρονος ανακρινόμενος προφορικά στα γραφεία του ΤΑΕ είπε πως γνώρισε τις ελλείπουσες μέσω ενός κοινού γνωστού και για πρώτη φορά επικοινώνησε μαζί τους μέσω τηλεφώνου στις 13/11/2021.

Την ίδια μέρα και ώρα 15:30 ισχυρίστηκε πως παρέλαβε με το όχημα του τις ελλείπουσες από το διαμέρισμα τους στη Λάρνακα και τις μετέφερε στη Λευκωσία με σκοπό να συναντηθούν με αλλοδαπό, ο οποίος ήταν καταζητούμενος και ασχολείται με παράνομες δραστηριότητες και ήθελε να τον καταδώσει στην Αστυνομία.

Όπως είπε, ο αλλοδαπός δεν μετέβη στη συνάντηση και ακολούθως οι ελλείπουσες και ο ίδιος κατευθύνθηκαν στην Πάφο, με σκοπό να συναντήσουν τον συγκεκριμένο αλλοδαπό. Ακολούθως, μετέβησαν με το όχημα τους στην εξοχική κατοικία στον Αμίαντο, δηλαδή στις 13/11/2021, όπου και διανυκτέρευσαν και την επόμενη ημέρα, δηλαδή στις 14/11/2021 τις επέστρεψε στην οικία τους στη Λάρνακα.

Στις 16/11/2021 ισχυρίστηκε πως παρέλαβε εκ νέου τις ελλείπουσες από την οικίας τους στη Λάρνακα και μετέβησαν στην εξοχική κατοικία στον Αμίαντο όπου και διανυκτέρευσαν. 

Για τις υπηρεσίες που του προσέφεραν έδωσε στις ελλείπουσες το ποσό των 2,500 ευρώ σε μετρητά και ως ενέχυρο προς απόδειξη της συμφωνίας, η 33χρονη ελλείπουσα του παρέδωσε την τραπεζική της κάρτα, καθώς και την κάρτα παραμονής της στην Τουρκία, τις οποίες και παρέδωσε.  

Όπως είπε, παρέμειναν εκεί μέχρι τις 17/11/2021 και την επόμενη ημέρα, 18/11/2021 στις τρεις τα ξημερώματα, μετέφερε τις ελλείπουσες στην οικία τους στη Λάρνακα, ενώ συμφώνησαν όπως συναντηθούν στις 20/11/2021. 

Στις 20/11/2021, όπως είπε, απέστειλε κάποια μηνύματα στην 33χρονη ελλείπουσα μέσω του whatsApp, χωρίς ωστόσο η ίδια να τα παραλάβει. 

Ακολούθως, περί ώρα 14:40 μετέβη στο διαμέρισμα των δύο γυναικών, χτύπησε την πόρτα χωρίς να ανταποκριθεί οποιαδήποτε. Ακολούθως, είπε πως κάλεσε την 33χρονη μέσω της εφαρμογής, όπου συνομίλησαν για 32 δευτερόλεπτα. Στη συνομιλία τους της ανέφερε ότι ήταν έξω από το διαμέρισμα τους για να τις παραλάβει και αυτή του είπε ότι θα έφταναν κοντά του σε λίγη ώρα. 

Εν τέλει, μετά την παρέλευση μισής ώρας, αφού οι ελλείπουσες δεν εμφανίστηκαν, ο 32χρονος ισχυρίστηκε πως έφυγε από τη Λάρνακα και μετέβη στη Λεμεσό, ενώ έκτοτε δεν επιχείρησε να έρθει σε επαφή μαζί τους.

  • Ανακριτική κατάθεση 25/11/2021, μετά τη σύλληψη του

Ο 32χρονος ισχυρίστηκε πως γνώρισε για πρώτη φορά τις ελλείπουσες στις 13/11/2021. Του έδωσε το κινητό της 33χρονης ένας φίλος του, ο οποίος εργαζόταν περιστασιακά κοντά του. Ήρθε σε επικοινωνία για πρώτη φορά μαζί της μέσω μηνυμάτων στο whatsApp και αφού μετέβη στη Λάρνακα, συναντήθηκε μαζί της στο διαμέρισμα της, στις 13/11/2021. Στο διαμέρισμα συνάντησε και την 43χρονη. 

Όπως είπε, λόγω του ότι ο φίλος του, που του έδωσε το τηλέφωνο, του ανέφερε ότι οι δύο κοπέλες αυτές ασχολούνταν με τα ναρκωτικά, αποφάσισε όπως διευθετήσει αγορά ναρκωτικών με σκοπό να τον φέρουν σε επαφή με τον προμηθευτή τους, για να τον παραδώσει στην Αστυνομία. 

Ο 32χρονος ισχυρίστηκε πως έδωσε το χρηματικό ποσό των 2000 με σκοπό να τον προμηθεύσουν με ναρκωτικά, ενώ είπε  πως η μια εκ των γυναικών μίλησε με το πρόσωπο το οποίο θα τους έφερνε τα ναρκωτικά και του είπε να πάνε στο χωριό Τρεις Ελιές στο Τρόοδος και θα τους συναντήσει εκεί. Όπως ανέφερε, ο ίδιος τους πρότεινε να πάνε στο σπίτι στον Κάτω Αμίαντο, του οποίου είχε τα κλειδιά και συμφώνησαν.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε, το απόγευμα της ίδια ημέρας, μετέβησαν στο σπίτι στον Κάτω Αμίαντο, όπου περίμεναν εκεί για δύο με τρεις ώρες και αφού ο προμηθευτής δεν εμφανίστηκε, άφησε τις δύο ελλείπουσες στο σπίτι και μετέβη στη Γερμασόγεια, όπου τηλεφώνησε σε μια φιλενάδα του, με την οποία πήγε στο χωριό Άλασσα. Όπως ισχυρίστηκε, αφού έκαναν έρωτα στο αυτοκίνητο του, σε χωράφι που ανήκει σε γνωστή του, στη συνέχεια την πήρε πίσω Λεμεσό στο σπίτι της και επέστρεψε στο εξοχικό σπίτι στον Κάτω Αμίαντο.

Όπως είπε, κοιμήθηκε και το πρωί πήγε κυνήγι και αφού επέστρεψε περίμενε μαζί με τις ελλείπουσες τον προμηθευτή, ο οποίος δεν εμφανίστηκε.

Αργά το βράδυ, στις 14/11/2021 με 15/11/2021, πήρε τις ελλείπουσες πίσω στο διαμέρισμα τους. Στις 16/11/2021, παρέλαβε τις ελλείπουσες από το διαμέρισμα τους στη Λάρνακα, με το αυτοκίνητο του και πήγαν στο σπίτι στον Κάτω Αμίαντο. Ακολούθως, περίμεναν τον προμηθευτή των ναρκωτικών να πάει στο σπίτι για να συναντηθούν στις 16 και 17 Νοεμβρίου, αλλά δεν εμφανίστηκε.

Επίσης, όπως ισχυρίστηκε, η 33χρονη, του παρέδωσε ως ενέχυρο την πιστωτική της κάρτα και την άδεια παραμονής της στην Τουρκία, ως κάλυψη για τις 2000 που της έδωσε. Ανέφερε, ακόμη, ότι στις 17 Νοεμβρίου έδωσε ακόμη 500 στη δεύτερη Ρωσίδα και συμφώνησε όπως κάνει αναλήψεις από τράπεζα με την πιστωτική της κάρτα.

Στις 18/11/2021 γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα, είπε πως μετέφερε τις ελλείπουσες πίσω στο διαμέρισμά τους και επέστρεψε πίσω στη Λεμεσό. 

Στις 20/11/2021, όπως είπε, μετέβη στη Λάρνακα και αφού επικοινώνησε μέσω τηλεφώνου με τη μια εκ των γυναικών του ανέφερε πως θα πήγαινε στο διαμέρισμα της σε λίγο, πράγμα το οποίο δεν έπραξε κι’ έτσι έφυγε από τη Λάρνακα και μετέβη  στη Λεμεσό. Έκτοτε δεν επιχείρησε να έρθει σε επαφή μαζί τους.

  • Ανακριτική κατάθεση 28/11/2021-Νέα εκδοχή

Σε νέα ανακριτική κατάθεση που λήφθηκε από τον 32χρονο, ο ίδιος αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις των ανακριτών, ενώ το μόνο που ισχυρίστηκε είναι πως μετέβη δύο φορές με τις ελλείπουσες στην οικία στον Αμίαντο, έχοντας στην κατοχή του το κυνηγετικό του όπλο, καθώς όπως είπε, είχε πάει για κυνήγι. 

Παράλληλα, άλλαξε εντελώς τον ισχυρισμό του, λέγοντας πως τελικά, στις 17/11/2021, ενώ μετέφερε τις δύο γυναίκες στη Λάρνακα, ένα όχημα, μάρκας Mitsubishi γκρίζου χρώματος, το οποίο οδηγούσε ο 23χρονος που καταζητείται, και αφού κατέβηκε από το αυτοκίνητο του, πήγε προς το μέρος του, τον απείλησε και οι ελλείπουσες κατέβηκαν από το όχημα του, μπήκαν στο δικό του και έφυγαν μαζί του. Εκτοτε, όπως είπε, δεν τις ξανά είδε αλλά στις 20/11/2021 μίλησε όπως ανέφερε με την 33χρονη μέσω τηλεφώνου, αλλά δεν την είδε. 

Ερωτηθείς για τη διαδρομή του μετά την «απαγωγή», ο 32χρονος ανέφερε πως επέστρεψε πίσω στο εξοχικό, φοβούμενος πως ο καταζητούμενος θα μεταβεί εκεί για να το κάψει. 

Όταν του υποδείχθηκε πως ο ισχυρισμός του δεν επιβεβαιώνεται από τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα, ο 32χρονος, αφού έσκυψε το κεφάλι, απάντησε «δεν θυμούμαι, δεν τες σκότωσα, δεν ξέρω που είναι». 

Οι ανακριτές, του υπέδειξαν πως κατά τον ουσιώδη χρόνο που ισχυρίζεται πως έγινε η απαγωγή, αυτός βρισκόταν στην Άλασσα, όπου είναι το φράγμα του Κούρρη, ο 32χρονος απάντησε πως δεν σταμάτησε ποτέ στην συγκεκριμένη περιοχή, ενώ στη συνέχεια ισχυρίστηκε πως ίσως ήταν εκεί που έκανε επαναστροφή για τον Αμίαντο. Όταν του αναφέρθηκε πως ο χρόνος παραμονή του, με βάση τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα ήταν 15 λεπτά, ο ίδιος ανέφερε πως δεν θέλει να απαντήσει σε οποιασδήποτε άλλες ερωτήσεις. 

 

Δειτε Επισης

Νέα βάρκα εντοπίστηκε ανοιχτά της Κύπρου-Οδηγείται στο λιμάνι Λάρνακας
Απορρίφθηκε έφεση ενάντια στην Τρ. Κύπρου και την ΚΤΚ για αγορά αξιογράφων
Μικρό σκάφος βυθιζόταν στον κόλπο Λεμεσού-Ενεργοποιήθηκε το «Νέαρχος», διασώθηκαν δύο άτομα
Χειροπέδες σε 44χρονο για τον εμπρησμό 17 οχημάτων σε συνεργείο
Στο κελί για πέντε χρόνια 25χρονος για δύο ληστείες περιπτέρου στη Χλώρακα
Καταζητείσαι 42χρονος Σύρος για παράνομη είσοδο στην Κύπρο το... 2022
Στο κελί οι δύο συλληφθέντες για την άφιξη 110 μεταναστών από τη Συρία
Ποινή φυλάκισης οκτώ ετών σε 34χρονο που χτύπησε και βίασε την πρώην σύζυγο του
Ξεκρέμαστη η υπόθεση κατά Ουκρανού για ξέπλυμα-Από 40 κατηγορίες τελικά... μία αν δεν καταθέσει η Ουκρανή
Εννέα συλλήψεις σε πολυεθνική επιχείρηση της Europol για την 645 εκ. απάτη επενδύσεων JuicyFields