ΕΚΤΑΚΤΟ: Εντοπίστηκαν θαμμένες οι δύο ελλείπουσες-Έσπασε ο 32χρονος

Έσπασε και ομολόγησε τη δολοφονία των δύο γυναικών από την Ρωσία, οποίες είχαν εξαφανιστεί από τις 17 Νοεμβρίου, ο 32χρονος Σύρος, που συνελήφθη και θεωρείτο υπ' αριθμόν ένα ύποπτος, παραδεχόμενος ότι δολοφόνησε τόσο την 43χρονη, όσο και την 33χρονη, επιβεβαιώνοντας το σενάριο των ανακριτών, ότι πίσω από τις ελλείπουσες κρύβεται στυγερό έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, παρά τις διαφορετικές εκδοχές που έδινε στις Αρχές, ώστε να τις μπερδέψει, ο 32χρονος λύγισε το βράδυ του Σαββάτου και παραδέχθηκε στους ανακριτές πως σκότωσε τις δύο γυναίκες και στη συνέχεια τις έθαψε πέριξ της εξοχικής κατοικίας.

Ακολούθως ο 32χρονος υπέδειξε στους ανακριτές, το ακριβές σημείο και μετά από έρευνες εντόπισαν τις δύο σορούς.

Η ομολογία για τον 32χρονο ήταν μονόδρομος, αφού οι ανακριτές κατάφεραν να του σφίξουν τον κλοιό με τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα που κατέρριπταν όλους τους ισχυρισμούς του. Από τη μία ότι είχε επιστρέψει τις δύο ελλείπουσες στο χώρο διαμονής τους, τα ξημερώματα της 18ης Νοεμβρίου και από την άλλη ότι τελικά οι δύο γυναίκες απήχθησαν από τον 23χρονο, που ενέπλεξε στην υπόθεση.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι Αρχές διερευνούν υπόθεση διπλού φονικού, ενώ την ίδια ώρα αναμένεται να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης, ως προς το κίνητρο, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο διέπραξε το έγκλημά του.

Θύματα του εγκλήματος είναι η Mariia Gazibagandova 33 ετών από τη Δημοκρατία του Νταγκεστάν και της Khaiat Alraeesi 43 ετών.

Η σκηνή παραμένει από τα ξημερώματα αποκλεισμένη και διενεργούνται εκ νέου εξετάσεις, ενώ στο σημείο για αυτοψία έσπευσαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο γυναίκες έδωσαν για τελευταία φορά σημάδια ζωής στις 17 Νοεμβρίου, ενώ το στίγμα του κινητού της μίας γυναίκας εξέπεμψε σήμα για τελευταία φορά, από τα Κάτω Πολεμίδια, εκεί όπου ο ύποπτος διατηρεί οικία και αποθήκη.

Η Αστυνομία, θεωρούσε δεδομένη την εμπλοκή του 32χρονου, καθώς τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα έδειξαν τις ύποπτες διακινήσεις του, ειδικότερα από τις 17 μέχρι τις 20 Νοεμβρίου, με τον 32χρονο μάλιστα να μεταβαίνει από τη μία περιοχή στην άλλη, σε μια προσπάθεια να αποπροσανατολίσει.

Την ίδια ώρα, ο 23χρονος που συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου από την Αστυνομία και τον οποίο ενέπλεξε στην υπόθεση ο 32χρονος, δεν θα οδηγηθεί τελικά ενώπιον Δικαστηρίου, αφού ο βασικός ύποπτος φαίνεται μέσα από την ομολογία του, να «καθάρισε» το όνομα του. 

Ως εκ τούτου, αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος για να επανασυλληφθεί για άλλες υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται.

Υπενθυμίζεται ότι ο 23χρονος είχε συλληφθεί γύρω στις 19:00 το βράδυ του Σαββάτου, όταν μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, μετά από σχετική πληροφορία, εντόπισαν τον ύποπτο να διακινείται με αυτοκίνητο σε περιοχή της Λεμεσού, και αφού τον ανέκοψαν προχώρησαν στη σύλληψή του, με δικαστικό ένταλμα.

Το όχημα οδηγούσε δεύτερος άντρας, ηλικίας 45 ετών, ο οποίος επίσης συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας, για το αδίκημα της συνέργειας μετά τη διάπραξη αδικήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η βαθμολογία των έξι Ευρωβουλευτών για το έργο τους-Η κοινοβουλευτική και δημόσια επιρροή τους
Τα πολλά ψηφοδέλτια, οι εκατοντάδες υποψήφιοι και το ενδεχόμενο σύγχυσης των ψηφοφόρων
Παραλύουν ΚΙΕ, Ολοήμερα και Μουσικά Σχολεία την Πέμπτη-Έξω από το ΥΠΑΝ οι εκπαιδευτικοί
Δεν λαμβάνουν γονική άδεια οι αυτοτελώς εργαζόμενοι-Δύο νομοσχέδια ενώπιον της Βουλής
Πανηγυρική εμφάνιση Πούτιν στην Κόκκινη Πλατεία-Το μήνυμα για την επέτειο της προσάρτησης της Κριμαίας
Εμπρηστικός ο Ερντογάν-«Η Κύπρος θα ήταν εντελώς δική μας αν δεν σταματούσαμε το 1974»
Στα 60 τα περιστατικά για βοήθεια λόγω κακοκαιρίας-Ανάκληση προσωπικού από Πυροσβεστική
Δεκατέσσερα συνεργεία επί πόδος, στις 56 οι κλήσεις για βοήθεια λόγω κακοκαιρίας
Στο νοσοκομείο γυναίκα που εγκλωβίστηκε στο όχημά της μετά από τροχαίο
ΒΙΝΤΕΟ: Πλημμύρισαν υποστατικά και δρόμοι στη Λευκωσία-Επί ποδός η Πυροσβεστική