Τετάρτη 20 Οκτ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Ταυτοποιήθηκε η απανθρακωμένη σορός-Επανεξετάζει την σκηνή η Αστυνομία

  17/07/2021 08:05
Ταυτοποιήθηκε η απανθρακωμένη σορός-Επανεξετάζει την σκηνή η Αστυνομία

Ταυτοποιήθηκε η απανθρακωμένη σορός-Επανεξετάζει την σκηνή η Αστυνομία

  17/07/2021 08:05

Στον Λεόντιο Πογιατζή από την Λεμεσό, τέως κάτοικο Νατάς, ανήκει το απανθρακωμένο πτώμα που εντοπίστηκε στο πίσω κάθισμα οχήματος που καίγονταν σε περιοχή της Αναρίτας κοντά στο Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων το πρωί της 15ης Ιουλίου, σύμφωνα με την ταυτοποίηση με DNA και με βάσει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Λόγω της κατάστασης της σορού, η ταυτοποίηση του νεκρού χρειάστηκε να γίνει με την επιστημονική σύγκριση γενετικού υλικού (DNA) που λήφθηκε από οικείους του. Είχε προηγηθεί από τις εξετάσεις που έγιναν από το ΤΑΕ Πάφου, η συλλογή στοιχείων ως προς την πιθανή ταυτότητα του νεκρού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μίλησε η νεκροτομή για το απανθρακωμένο πτώμα-Τον πυροβόλησαν και τον έκαψαν

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο Λεόντιος Πογιατζής ήταν επιχειρηματίας που δραστηριοποιείτο στη Λεμεσό και διέμενε στην Νατά της επαρχίας Πάφου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βίντεο από το καμένο όχημα με το απανθρακωμένο πτώμα-Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά

Η νενομισμένη νεκροτομή που χθες διενεργήθηκε στη σορό από ομάδα ιατροδικαστών και ανθρωπολόγο, κατέδειξε ότι ο θάνατος του 60χρονου προήλθε από τραύματα στην κοιλιακή χώρα, που προκλήθηκαν από πυροβόλο όπλο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Γέρνει στο φόνο η πλάστιγγα, δίνει απαντήσεις η νεκροτομή για το πτώμα

Λόγω της κατάστασης της σορού, η ταυτοποίηση του νεκρού χρειάστηκε να γίνει με την επιστημονική σύγκριση γενετικού υλικού (DNA) που λήφθηκε από οικείους του. Είχε προηγηθεί από τις εξετάσεις που έγιναν από το ΤΑΕ Πάφου, η συλλογή στοιχείων ως προς την πιθανή ταυτότητα του νεκρού.

Σημειώνεται πως οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται εντατικά και σήμερα η Αστυνομία προχωρεί σε επανεξέταση της σκηνής. Ο 60χρονος φέρεται να αναχώρησε από τη Νατά νωρίς το πρωί της Πέμπτης, ακολουθώντας το δρόμο Νατάς-Αναρίτας για να καταλήξει στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού.

Την ίδια ώρα, καθοριστικής σημασίας θεωρούνται τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του θύματος, ώστε να διαπιστωθεί με ποιους μίλησε πριν το έγκλημα, αλλά και κατά πόσον είχε διαφορές με οποιονδήποτε. Παράλληλα, θα κληθούν για κατάθεση συγγενικά και φιλικά πρόσωπα του θύματος, σε μια προσπάθεια να απαντηθούν διάφορα ερωτήματα, που δημιουργήθηκαν στις Αρχές.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας