Πέμπτη 23 Σεπ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Στο πίσω κάθισμα το απανθρακωμένο πτώμα-Ανοιχτό το ενδεχόμενο του φόνου

  15/07/2021 11:08
Στο πίσω κάθισμα το απανθρακωμένο πτώμα-Ανοιχτό το ενδεχόμενο του φόνου

Στο πίσω κάθισμα το απανθρακωμένο πτώμα-Ανοιχτό το ενδεχόμενο του φόνου

  15/07/2021 11:08

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, για το απανθρακωμένο πτώμα, που εντοπίστηκε σε φλεγόμενο όχημα, στην περιοχή δασούδι, στην Αναρίτα της Πάφου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βίντεο από το καμένο όχημα με το απανθρακωμένο πτώμα-Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το πτώμα βρέθηκε στο πίσω κάθισμα του φλεγόμενου οχήματος, με τις Αρχές να αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό του φόνου.

Σε δηλώσεις του, ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου Νίκος Τσαπής ανέφερε πως «περίπου η ώρα 07:00 σήμερα το πρωί μετά από πληροφορία ότι σε συγκεκριμένη περιοχή πλησίον  στην κοινότητα της Αναρίτας υπήρχε φωτιά μετέβησαν μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας και της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου».

3955793067169598 cache 846x3000 Analog medium 835528 191546 1572021

Σύμφωνα με τον κ. Τσαπή, κατά την διάρκεια των εξετάσεων εντοπίστηκε ένα αυτοκίνητο το οποίο καταστράφηκε από την φωτιά. Επίσης εντοπίστηκε ένα απανθρακωμένο πτώμα μέσα στο αυτοκίνητο. 

Ο κ. Τσαπής σημείωσε πως η Αστυνομία, βρίσκεται στα αρχικά στάδια  και αναμένονται να γίνουν εξετάσεις από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, όπως και από άλλα μέλη των υπηρεσιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα σε φλεγόμενο όχημα

Σημειώνεται ότι διερευνάται εάν η φωτιά ξεκίνησε από το όχημα και επεκτάθηκε στις ακακίες ή κατά πόσον συνέβη το αντίθετο. 

Μέχρι στιγμής, δεν κατέστη δυνατό να αναγνωριστεί κατά πόσον η σορός ανήκει σε άνδρα ή γυναίκα, όπως και ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του οχήματος.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας