Εμπρησμός πίσω από τη φωτιά στο όχημα-Η μαρτυρία για την ταυτότητα του θύματος

Ενδείξεις για την ταυτότητα του πτώματος, που εντοπίστηκε απανθρακωμένο σε φλεγόμενο όχημα, στην Πάφο, εξασφάλισε η Αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βίντεο από το καμένο όχημα με το απανθρακωμένο πτώμα-Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόσωπο που γνώριζε το θύμα, ανέφερε ότι είναι 60χρονος Ελληνοκύπριος, ο οποίος κατάγεται από τη Λεμεσό και τα τελευταία χρόνια διαμένει στο χωριό Νατά, της Πάφου.

Μάλιστα, ο μάρτυρας είπε στις Αρχές ότι ο 60χρονος, μετέβαινε κάθε πρωί στη δουλειά του, που βρισκόταν στη Λεμεσό, ακολουθώντας τη διαδρομή από τη Νατά προς τον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού. 

 

Αμέσως, το ΤΑΕ Λεμεσού ενημέρωσε το ΤΑΕ Πάφου για την συγκεκριμένη εξέλιξη και μέλη της Αστυνομίας διερευνούν την συγκεκριμένη πληροφορία.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας, για το θάνατο του προσώπου που εντοπίστηκε απανθρακωμένο.

Από τις εξετάσεις που διενήργησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά στο όχημα οφείλεται σε εμπρησμό, στοιχείο που ενισχύει την υποψία ότι ενδεχομένως να πρόκειται για έγκλημα.

Σημειώνεται ότι ανιχνευτικοί σκύλοι της Αστυνομίας ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή, προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια στο αστυνομικό σώμα για τη διεξαγωγή των ερευνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα σε φλεγόμενο όχημα

Υπενθυμίζεται ότι η Πυροσβεστική είχε μεταβεί στο δασόυδι Αναρίτας, έπειτα από πληροφορία που έλαβε για φωτιά σε ακακίες.

Όταν μέλη της υπηρεσίας έφθασαν στο μέρος, διαπίστωσαν ότι εκεί φλεγόταν όχημα και αφού κατέσβεσαν την πυρκαγιά εντόπισαν το πτώμα στο πίσω κάθισμα του οχήματος.

Στη συνέχεια ενημερώθηκε η Αστυνομία, μέλη της οποίας μετέβησαν στο σημείο και απέκλεισαν τη σκηνή. Στο χώρο κλήθηκαν και οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, οι οποίοι διενήργησαν αυτοψία στη σκηνή.

Σημειώνεται ότι το πτώμα δεν είναι σε αναγνωρίσιμη κατάσταση και η ταυτότητά του θα διαφανεί από τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στο πίσω κάθισμα το απανθρακωμένο πτώμα-Ανοιχτό το ενδεχόμενο του φόνου

 

Δειτε Επισης

Ενδιάμεση απόφαση Εφετείου απορρίπτει αίτηση σε υπόθεση τ/κ περιουσίας
Συνελήφθη 33χρονος για κλοπή καλωδίων της ΑΗΚ αξίας 2.800 ευρώ
Ζητούν ακύρωση της διαδικασίας για τη Μονή Αββακούμ οι μοναχοί-Το υπόμνημα στην Ιερά Σύνοδο
Κάθειρξη 10 ετών σε 67χρονο για βιασμό 61χρονης-Την κτύπησε και την κακοποίησε
Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του-Ενήμερες και οι ΥΚΕ
Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα ζεύγους-Καταστράφηκαν ολοσχερώς
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους