Μίλησε η νεκροτομή για το απανθρακωμένο πτώμα-Τον πυροβόλησαν και τον έκαψαν

Φόνο εκ προμελέτης διερευνούν οι Αρχές, για το απανθρακωμένο πτώμα που εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης, μετά από κατάσβεση πυρκαγιάς σε όχημα, στην περιοχή δασούδι Αναρίτας, στην Πάφο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Γέρνει στο φόνο η πλάστιγγα, δίνει απαντήσεις η νεκροτομή για το πτώμα

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, από τη νεκροτομή επί της σορού του θύματος, που διενήργησαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, και στην στην παρουσία του Μάριου Ματσάκη εκ μέρους της οικογένειας, διαπιστώθηκε ότι το θύμα έφερε τρία τραύματα στην κοιλιακή χώρα, τα οποία προκλήθηκαν από πυροβόλο όπλο.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της νεκροτομής λήφθηκαν δείγματα τα οποία θα σταλούν για τοξικολογικές εξετάσεις, ώστε να διαφανεί κατά πόσον το θύμα ήταν νεκρό ή ζωντανό όταν οι δράστες έθεσαν φωτιά στο όχημά του, για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Επίσης, λήφθηκαν δείγματα για εξέταση DNA, ώστε οι Αρχές να επιβεβαιώσουν την ταυτότητα του θύματος και να επιβεβαιώσουν την μαρτυρία ότι πρόκειται για 60χρονο από τη Λεμεσό, ο οποίος κατοικούσε κάποιες μέρες της εβδομάδας στην περιοχή Νατά και εργαζόταν στην Λεμεσό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βίντεο από το καμένο όχημα με το απανθρακωμένο πτώμα-Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά

Τα δεδομένα ενώπιον των Αρχών

Μέχρι στιγμής η Αστυνομία γνωρίζει ότι ο 60χρονος το βράδυ της Τετάρτης διανυκτέρευσε στην οικία του και γύρω στις 06:00 το πρωί της Πέμπτης ξεκίνησε να πάει στη δουλειά του, ακολουθώντας το δρομολόγιο Νατά, Αναρίτα, αυτοκινητόδρομος Πάφου-Λεμεσού, όπως έκανε πάντα. 

Σε κάποια στιγμή όμως, μεταξύ Νατάς και Αναρίτας, σταμάτησε και παρέλαβε κάποια προϊόντα, τα οποία εντοπίστηκαν στο πορτμπαγκάζ του οχήματός του, μετά την κατάσβεση της φωτιάς.

Ως εκ τούτου, η Αστυνομία θα αξιολογήσει κλειστά κυκλώματα που παρέλαβε από τη γύρω περιοχή, σε μια προσπάθεια να συνθέσει το παζλ του στυγερού εγκλήματος. 

Την ίδια ώρα, καθοριστικής σημασίας θεωρούνται τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του θύματος, ώστε να διαπιστωθεί με ποιους μίλησε πριν το έγκλημα, αλλά και κατά πόσον είχε διαφορές με οποιονδήποτε. Παράλληλα, θα κληθούν για κατάθεση συγγενικά και φιλικά πρόσωπα του θύματος, σε μια προσπάθεια να απαντηθούν διάφορα ερωτήματα, που δημιουργήθηκαν στις Αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι το απανθρακωμένο πτώμα, εντοπίστηκε γύρω στις 07:00 το πρωί της Πέμπτης, μετά την κατάσβεση πυρκαγιάς από φλεγόμενο όχημα, στην περιοχή δασούδι Αναρίτας. 

Μέλη της Πυροσβεστικής που εντόπισαν το πτώμα, ενημέρωσαν αμέσως τις Αρχές, οι οποίες απέκλεισαν τη σκηνή και άρχισαν έρευνες. 

Στις έρευνες της Αστυνομίας συνέδραμε η Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών, όπως επίσης και ανιχνευτικά σκυλιά, τα οποία χτένισαν σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή γύρω από το σημείο που βρέθηκε το απανθρακωμένο πτώμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τίθεται σε διαθεσιμότητα ο διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλείων για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος
Οι παλαιστινιακές αρχές ζητούν έρευνα για τους ομαδικούς τάφους σε νοσοκομεία της Γάζας
Ε/κ και Τ/κ κόμματα ενθαρρύνουν προσπάθειες επανέναρξης συνομιλιών για Κυπριακό
Δύο εκατομμύρια Βρετανοί υποφέρουν από μακροχρόνια συμπτώματα Covid-Όσα δείχνει έρευνα
Απαντά στην καταχώρηση της αγωγής από τον Αναστασιάδη ο Δρουσιώτης-«Κίνηση πανικού και εκφοβισμού»
Διατάχθηκαν επιχειρήσεις αυξημένων ελέγχων για τις λαμπρατζιές-Έκκληση σε γονείς για να λάβουν μέτρα
«Θα δημιουργηθούν περισσότερα προβλήματα»-H απάντηση του Κρεμλίνου για τους πυραύλους από τις ΗΠΑ στην Ουκρανία
Διαμαρτυρία φοιτητών ΤΕΠΑΚ για μεταφορά μαθημάτων στην Πάφο
Κακοποιούσε σεξουαλικά τις ανήλικες και τους έλεγε είναι αναγκαίο-Η ετυμηγορία του Κακουργιοδικείου για τον προπονητή
«Το Ισραήλ παρουσίασε χάρτες στους οποίους θα ελέγχει το 20% της Λωρίδας μετά τον πόλεμο»