Τετάρτη 20 Οκτ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Γέρνει στο φόνο η πλάστιγγα, δίνει απαντήσεις η νεκροτομή για το πτώμα

  16/07/2021 06:31
Γέρνει στο φόνο η πλάστιγγα, δίνει απαντήσεις η νεκροτομή για το πτώμα

Γέρνει στο φόνο η πλάστιγγα, δίνει απαντήσεις η νεκροτομή για το πτώμα

  16/07/2021 06:31

Όλα δείχνουν εγκληματική ενέργεια πίσω από το απανθρακωμένο πτώμα που εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης σε φλεγόμενο όχημα στην περιοχή δασούδι Αναρίτας, στην Πάφο, ωστόσο η Αστυνομία αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού, που θα διενεργηθεί το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εμπρησμός πίσω από τη φωτιά στο όχημα-Η μαρτυρία για την ταυτότητα του θύματος

Οι Αρχές μετά την μαρτυρία πολίτη, που ενημέρωσε ότι το θύμα είναι 60χρονος από τη Λεμεσό, ο οποίος κατοικεί κάποιες μέρες της εβδομάδας στην Νατά της Πάφου και εργάζεται στην Λεμεσό, εντόπισαν την οικογένεια του, η οποία επιβεβαίωσε ότι δεν μπορεί να εντοπίσει τον 60χρονο, o oποίος έφυγε το πρωί από το σπίτι, αλλά δεν έδωσε ξανά σημεία ζωής.

Παρόλα αυτά, από τη στιγμή που το πτώμα εντοπίστηκε απανθρακωμένο, η Αστυνομία δεν μπορεί να κλειδώσει στην ταυτότητα του, έως ότου γίνει η ταυτοποίηση με τη μέθοδο DNA.

Την ίδια ώρα, η Αστυνομία ελπίζει ότι από τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού, την οποία θα διενεργήσουν σήμερα οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, θα διαφανεί κατά πόσον το πρόσωπο ήταν νεκρό πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά στο όχημά που εντοπίστηκε ή κατά πόσον σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της φωτιάς.

Παράλληλα, αναμένεται να διαφανεί κατά πόσον το θύμα φέρει οποιαδήποτε τραύματα από κάποιο αιχμηρό αντικείμενο ή από όπλο, σε μια προσπάθεια να κλειδώσει το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας. Σημειώνεται ότι η νεκροτομή θα διενεργηθεί στην παρουσία ανθρωπολόγου, λόγω της κατάστασης στην οποία εντοπίστηκε η σορός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στο πίσω κάθισμα το απανθρακωμένο πτώμα-Ανοιχτό το ενδεχόμενο του φόνου

Τα προϊόντα και η πορεία που ακολούθησε το θύμα

Πάντως, η Αστυνομία συνεχίζει τη διερεύνηση της υπόθεσης σε μια προσπάθεια να εντοπίσει στοιχεία που θα βάλουν σε μια χρονική σειρά όσα συνέβησαν πριν το όχημα καταλήξει στην περιοχή δασούδι, όπου εντοπίστηκε φλεγόμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές γνωρίζουν ότι ο 60χρονος το βράδυ της Τετάρτης διανυκτέρευσε στην οικία του στη Νατά και γύρω στις 06:00 το πρωί της Πέμπτης ξεκίνησε να πάει στη δουλειά του, ακολουθώντας το δρομολόγιο Νατά, Αναρίτα, αυτοκινητόδρομος Πάφου-Λεμεσού, όπως έκανε πάντα. 

Παράλληλα, από τις εξετάσεις που έγιναν, η Αστυνομία διαπίστωσε ότι στο πορτμπαγκάζ του οχήματος, υπήρχαν προϊόντα, τα οποία ο 60χρονος παρέλαβε προηγουμένως, από συγκεκριμένο σημείο και τα οποία θα μετέφερε στη Λεμεσό. Ως εκ τούτου, η Αστυνομία αναζητά κλειστά κυκλώματα από την περιοχή, τα οποία ενδεχομένως να ρίξουν φως στην υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βίντεο από το καμένο όχημα με το απανθρακωμένο πτώμα-Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά

3956035240679930 cache 846x3000 Analog medium 835528 191546 1572021

Αναπάντητα ερωτήματα που δείχνουν έγκλημα

Την ίδια ώρα, οι Αρχές καλούνται να απαντήσουν σε αρκετά αναπάντητα ερωτήματα γύρω από τις κινήσεις του 60χρονου, ώστε να αποκλείσουν κάποια από τα ενδεχόμενα και σε συνδυασμό με τη νεκροτομή να καταλήξουν στο πώς το θύμα κατέληξε νεκρό. Ένα από τα ερωτήματα που καλείται να απαντήσει η Αστυνομία, είναι γιατί μετέβη σε συγκεκριμένο σημείο αλλά και με ποιον ή ποιους συναντήθηκε.

Επίσης, μυστήριο παραμένει γιατί οι Αρχές δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας, από τη στιγμή που ο 60χρονος παρέλαβε προϊόντα, για να τα μεταφέρει στη Λεμεσό. Εάν ήθελε να θέσει τέλος στη ζωή του, γιατί να παραλάμβανε τα προϊόντα; 

Εμπρησμός πίσω από τη φωτιά

Δεδομένο θεωρείται πάντως, όπως διαφάνηκε από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν μετά την κατάσβεση της φωτιάς, πως η πυρκαγιά οφείλεται σε εμπρησμό και ξεκίνησε από το όχημα πριν επεκταθεί στη συνέχεια σε ακακίες που βρίσκονταν πλησίον του. Μάλιστα, όπως διαπιστώθηκε από τις έρευνες, είχε ριχθεί μεγάλη ποσότητα εύφλεκτης ύλης, γεγονός, που αν πρόκειται τελικά για δολοφονία, οι δράστες να ήθελαν να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. 

Υπενθυμίζεται ότι μετά την κατάσβεση της φωτιάς, το πτώμα εντοπίστηκε μπρούμητα στο πίσω κάθισμα του οχήματος, γεγονός που δημιουργεί επιπρόσθετα ερωτηματικά γύρω από την υπόθεση.

Αμέσως μετά τον εντοπισμό του, η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία, ενώ αυτοψία στη σκηνή διενήργησαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

Στις έρευνες της Αστυνομίας συνέδραμε η Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών, όπως επίσης και ανιχνευτικά σκυλιά, τα οποία χτένισαν σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή γύρω από το σημείο που βρέθηκε το απανθρακωμένο πτώμα.

3956035105734740 cache 846x3000 Analog medium 835526 296322 1572021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα σε φλεγόμενο όχημα

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας