Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η Ελεονώρα Μελέτη ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει με το συμβόλαιό της στον ALPHA

  14/01/2021 11:41
Η Ελεονώρα Μελέτη ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει με το συμβόλαιό της στον ALPHA

Η Ελεονώρα Μελέτη ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει με το συμβόλαιό της στον ALPHA

  14/01/2021 11:41
 
 
 
Με αφορμή το ξεκίνημα της εκπομπής «Μεσάνυχτα» για τρίτη σεζόν, η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε στο «Happy Day» και τον Μιχάλη Πλεμμένο. Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο comeback της εκπομπής, το συμβόλαιό της με τον Alpha και τη σχέση της με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, μετά το «όχι» της δεύτερης να πάει στην εκπομπή της.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

«Είμαι χαρούμενη πάρα πολύ, είναι μία εκπομπή που με εκφράζει απόλυτα. Βρεθήκαμε τυχαία με τα «Μεσάνυχτα» αλλά αγαπηθήκαμε τελικά πολύ» είπε αρχικά και τόνισε πως αυτή η ζώνη την εκφράζει απόλυτα.

Όσον αφορά στο συμβόλαιό της είπε: «Το καλοκαίρι αυτό τελειώνει το συμβόλαιό μου. Το 21! Γιατί ακούω πια ότι έχω ισόβια δεσμά. Είναι πολύ νωρίς να σκεφτώ για του χρόνου. Όταν έχω κι ένα αντικείμενο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη, δεν έχω ούτε χρόνο, ούτε ανησυχία αλλά ούτε και έμπνευση να ασχοληθώ με όλα τα υπόλοιπα. Έχω παρατηρήσει πως σε ό,τι κάνω στη ζωή μου, στα  τρία χρόνια χρειάζομαι ανανέωση, εκτός από τις σχέσεις μου».

Ακόμα, η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε και για τη σχέση της με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Θα παρεξηγηθώ με τη Σταματίνα επειδή κάποιοι συνάδελφοι έβαλαν έναν ατυχή τίτλο για να κερδίσουν περισσότερα κλικαρίσματα; Θεμιτό, αλλά δεν είναι δυνατό να διαταράξει τη σχέση μου με τη Σταματίνα».

Δες όλα όσα είπε η παρουσιάστρια στο «Happy Day» παρακάτω:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας