Μπόγδανος, Χοψονίδου και μια… Μαχήτρια, στο αεροδρόμιο για #SurvivorGR

 
 
 

Ο Ηλίας Μπόγδανος και η Βαλέρια Χοψονίδου είναι οι δύο νέοι παίκτες! Κώστας Αναγνωστόπουλος: «Προπονώ τον Γιάννη Βαρδή για να μπει στο #SurvivorGR»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Το Survivor 4 συνεχίζεται με σκληρές μάχες μεταξύ των δύο ομάδων, οι οποίες μέχρι στιγμής ευνοούν τους Μαχητές. Οι αφίξεις νέων παικτών στον Άγιο Δομίνικο συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και αυτή τη στιγμή πετούν για Καραϊβική άλλα δύο γνωστά μας πρόσωπα.

Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και η Άννα Ζηρδέλη βρέθηκαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και εκεί εντόπισαν στις αναχωρήσεις έναν Διάσημο και έναν Μαχητή. Ο Ηλίας Μπόγδανος και η Βαλέρια Χοψονίδου θα ενταχθούν αντίστοιχα στις δύο αντίπαλες ομάδες.

Ο Ηλίας Μπόγδανος, γνωστός τραγουδιστής και η Βαλέρια Χοψονίδου, σχεδιάστρια ρούχων και αδερφή της Ολυμπίας Χοψονίδου, φορούσαν σκούφους και κουκούλες για να περάσουν απαρατήρητοι και απέφυγαν να κάνουν οποιαδήποτε δήλωση.

 
 

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Κώστας Αναγνωστόπουλος γνωστός κι ως «μισθοφόρος». Ο γνωστός επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του πρώτου κύκλου του Survivor σχολίασε τα όσα συμβαίνουν φέτος στον Άγιο Δομίνικο ενώ παραδέχθηκε ότι προπονεί τον Γιάννη Βαρδή προκειμένου να μπει στο reality επιβίωσης.

«Ισχύει ότι προπονώ τον Γιάννη Βαρδή. Έχω προπονήσει και άλλους παίκτες που έχουν μπει και παλιότερα και έχουν πάει καλά. Με τον Γιάννη έχουμε πάει αρκετές στην παραλία, κοντά στη Νέα Μάκρη. Έχω κλέψει και μερικά παιχνίδια από το Survivor. Είναι αρκετά καλός και δεν το περίμενα.

Δεν γνωρίζω αν θα μπει στο Survivor. Εμένα μου ζήτησε αν μπορώ να τον βοηθήσω σε κάτι, το έκανα από εκεί και πέρα είναι δικό του κομμάτι. Πηγαίναμε μέρα παρά μέρα για ένα δεκαπενθήμερο, τρεις ώρες τη μέρα. Τον πίεσα αρκετά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

 

Με σύνδεση μέσω Skype βγήκε σήμερα στη Φωλιά των Κου Κου ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος ξεκαθάρισε μια και καλή πως δεν θα πάει στο Survivor, ενώ αποκάλυψε πως αρνήθηκε και πρόταση για τη Φάρμα.

«Η ειλικρίνεια με βοηθάει πολύ, αλλά ταυτόχρονα μου κλείνει και πόρτες, όπως για το Survivor. Είναι ένα παιχνίδι που δεν θέλει ειλικρινείς ανθρώπους. Στην Ελλάδα θεωρούν ότι η διπροσωπία είναι αυτό που είναι διπλωματικό και επιβιώνει. Δεν θα πάω στο Survivor.

Από τη δική τους πλευρά είναι ότι δεν υπάρχει χρόνος, αλλά δεν είναι αυτό γιατί ξέρω φίλους μου που θα μπουν τν άλλη εβδομάδα. Φταίει κιόλας το ότι είμαι πολύ ανοικτός και μιλάω και λέω τα πράγματα όπως είναι, αλλά αυτό δεν αρέσει. Θέλουν να σε πάρουν μουγκό και να τα πεις όλα εκεί.

Ήμουν ο ιδανικός άνθρωπος γι’ αυτό, δεν θέλω να χάνω, έχω πρόβλημα, τσακώνομαι. Ίσως είναι καλό που δεν πήγα γιατί θα βλέπατε έναν Τάσο πολύ αληθινό. Μου είπαν και για τη Φάρμα, αλλά δεν θέλω να πάω. Τα χρήματα για το Survivor δεν ήταν ικανοποιητικά», είπε ο Τάσος Ξιαρχό.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»