Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

O Φουρθιώτης, πήρε την ευλογία του Αρχιεπίσκοπου, για υποψηφιός βουλευτής...

  14/01/2021 13:56
O Φουρθιώτης, πήρε την ευλογία του Αρχιεπίσκοπου, για υποψηφιός βουλευτής...

O Φουρθιώτης, πήρε την ευλογία του Αρχιεπίσκοπου, για υποψηφιός βουλευτής...

  14/01/2021 13:56
 
 
«Ευχαριστώ θερμά τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο για τις ευλογίες του και τις συμβουλές του»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, επισκέφθηκε σήμερα ο Μένιος Φουρθιώτης. Ο γνωστός παρουσιαστής ήθελε από καιρό να γνωρίσει από κοντά τον Mακαριώτατο και σήμερα έγινε η συνάντησή τους στα γραφεία του.

Ο Μένιος Φουρθιώτης συνάντησε τον αρχιεπίσκοπο προκειμένου να πάρει την ευλογία του, να του ζητήσει  συνέντευξη για την  εκπομπή του στο Εpsilon, αλλά και για ένα άλλο λόγο. Να ακούσει τις συμβουλές του και τις προτάσεις του αφού σκέπτεται να βάλει υποψηφιότητα για βουλευτής στις επόμενες εκλογές!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα σε αυτοκίνητο γνωστού δημοσιογράφου έξω από στούντιο στο Μαρούσι

Ο Μένιος συζήτησε αρκετή ώρα με τον αρχιεπίσκοπο και μετά έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες. Σε όλη τη διάρκεια της συνάντησής τους φορούσαν και οι δυο τις προστατευτικές μάσκες τους ενώ ο παρουσιαστής έγραψε κάτω από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στα προσωπικά του social media. «Ευχαριστώ θερμά τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο για τις ευλογίες του και τις συμβουλές του»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας