Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η Μαρία Ιωαννίδου ξεσπά on camera κατά του Μαύρικιου Μαυρικίου!

  14/01/2021 13:44
Η Μαρία Ιωαννίδου ξεσπά on camera κατά του Μαύρικιου Μαυρικίου!

Η Μαρία Ιωαννίδου ξεσπά on camera κατά του Μαύρικιου Μαυρικίου!

  14/01/2021 13:44
 
 
 
«Με πλήγωσε τρελά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου! Τόσο προσβλητικός; Τόσο ασυνείδητος; Ντροπή!»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Μαρία Ιωαννίδου παραχώρησε μια απολαυστική συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» κάνοντας αποκαλύψεις για τον Φρέντυ Γερμανό. Ωστόσο, όταν η δημοσιογράφος την ρώτησε… για τις πληγές που έχει από τον χώρο του θεάτρου, η αγαπημένη ηθοποιός δεν δίστασε να ρίξει τα βέλη της και να ξεσπάσει με σκληρά λόγια κατά του θεατρικού παραγωγού, Μαύρικιο Μαυρικίου.

«Γενικά με έχουν σεβαστεί, αλλά έχω μια πληγή που αιμορραγεί, μια ασέλγεια, ανηθικότητα, έλλειψη σεβασμού, όχι μόνο σε μένα, αλλά σε έναν ολόκληρο θίασο. Με πλήγωσε τρελά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Και το λέω εδώ γιατί στη συγκεκριμένη εκπομπή βγήκε και είπε ότι εγώ το Κλουβί με τις τρελές δεν θα το κάνω γιατί θα καταστραφώ. Τόσο προσβλητικός; Τόσο ασυνείδητος;

Έναν θίασο που ταλαιπωρούσε επί δύο μήνες σε πρόβες ατέλειωτες, τα περιφρόνησε όλα αυτά, δεν μας ειδοποίησε ποτέ ότι δεν θα γίνει αυτή η δουλειά, το άκουσα από τη δική σας εκπομπή. Ντροπή! Η κυρία που ανέφερε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ότι ζήτησε πολλά λεφτά, τα άξιζε. Αν δεν ήθελε ή δεν τα είχε, ας μην τα έδινε. Δεν έχει δικαίωμα να θίγει τον καλλιτέχνη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας