Θρίλερ! Τα αυτοάνοσα και απουσία της Κάτιας & η λιπόθυμη Ελευθερία & Μαριπόζα!

 

Λιποθύμησε η Ελευθερία Ελευθερίου! Η Κάτια απολογείται για το ρύζι που έκρυψε από τους συμπαίκτες της! Σε κακή κατάσταση, τα αυτοάνοσα νοσήματα, ο φόβος και τα κλάματα! Η μεγάλη ανατροπή στην αποχωρηση του #SurvivorGR!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Συνεχίζεται η ανοδική πορεία του SURVIVOR. Χθες, Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021, στην ώρα μετάδοσης του (22:09 - 25:16) κατέγραψε κοντά στο 38% στο Σύνολο Πληθυσμού ενώ έφτασε μέχρι το 55.9%. Το SURVIVOR παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 184.748 τηλεθεατές. Εντυπωσιακή η απόδοση του και στο δυναμικό κοινό, 18-54, που έφτασε μέχρι 64.8%. Στις Γυναίκες 18-54 έφτασε μέχρι 66.7% ενώ στους Άντρες 18-54 έφτασε μέχρι 61.6%.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Η ένταση στους Διάσημους του Survivor δεν λέει να κοπάσει μετά την έντονη σύγκρουση της Ελευθερίας Ελευθερίου και της Κάτιας Ταραμπάνκο, που έκρυψε φαγητό κι έφαγε χωρίς να δίνει σημασία στην υπόλοιπη ομάδα.

Η ίδια, αφού ζύγισε τις καταστάσεις, με μεταμέλεια απολογήθηκε στους συμπαίκτες της λέγοντας: «Μαγείρεψα κρυφά κι εκείνο το μεσημέρι με αετίσιο βλέμμα με είδε ο Πάνος. Είδε στο κουπάκι ότι είναι ρύζι και το μοιράστηκα με τον Πάνο. Κράτησα αυτό το σακουλάκι για την περίπτωση που όντως δεν θα την πάλευα σωματικά για να μπουστάρω τον εαυτό μου. Το ξέρω ήταν εγωιστικό να το σκεφτώ έτσι αλλά ήταν βάση επιβίωσης.»

Η Ελευθερία απάντησε: «Συγκρουστήκαμε επειδή είμαι δίκαιος άνθρωπος κι ο Πάνος έκανε λάθος κι έπρεπε να το πει νωρίτερα. Εμείς εδώ θα το μοιραζόμασταν.»

 

Αλέξης: η Ελευθερία υποκινήθηκε από συμπαίκτη για να με πείσει για την ψηφοφορία

 

Περικλής: ο Καλλίδης εξαγοράστηκε

 

Χαμός στην ομάδα των Διάσημων με την Ελευθερία Ελευθερίου που λιποθύμησε μπροστά στα μάτια των συμπαικτών της.

Μια έντονη αδιαθεσία ένιωσε η Ελευθερία Ελευθερίου χθες το βράδυ με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της.

Όπως αποκάλυψε η ίδια στην κάμερα του ριάλιτι, εξήγησε πως όταν μιλούσε στην καλύβα με τον Αλέξη Παππά, της ήθρε μια έντονη αδιαθεσία, σκοτείνιασαν τα πάντα γύρω της και έχασε τις αισθήσεις της.

Η τραγουδίστρια λιποθύμησε και λίγα δευτερόλεπτα μετά συνήλθε και είχε όλες τις αισθήσεις της.

Οι συμπαίκτες της από την ομάδα των Διάσημων, τα … έχασαν και έτρεξαν να την βοηθήσουν! Οι μέρες είναι πολλές, που η ομάδα των Διάσημων έχει μείνει χωρίς φαγητό, χάνοντας στα περισσότερα αγωνίσματα.

Το σημαντικό είναι ότι η Ελευθερία Ελευθερίου χαίρει άκρας υγείας και είναι και πάλι καλά!

 

Οι Μαχητές παρακολουθούν τον Περικλή αποσβολομένοι

 

Μετά από πολλούς καβγάδες, εντάσεις και εκατέρωθεν κατηγορίες, η Κάτια τελικά επέστρεψε το σακουλάκι με το ρύζι που συνέχιζε να έχει στην κατοχή της.

Αφού προηγουμένως απολογήθηκε στους συμπαίκτες της για την όλη συμπεριφορά της, η Κάτια με το που ξύπνησε επέστρεψε στο κιβώτιο με τις προμήθειες το ρύζι το οποίο ανέλαβε να μετρήσει η Άννα Μαρία Βέλλη η οποία όμως διαπίστωσε πως τελικά δεν επρόκειτο για μία χούφτα όπως έλεγε και ξαναέλεγε η Κάτια αλλά για σχεδόν μία ολόκληρη κούπα.

Όπως είπαν μάλιστα οι υπόλοιποι Διάσημοι, ήταν ουσιαστικά ένα γεύμα για όλους καθημερινά.

Όλο αυτό φυσικά δεν έμεινε ασχολίαστο από τους υπόλοιπους παίκτες οι οποίοι συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν με καχυποψία την Κάτια η οποία είπε πολλές φορές από την πλευρά της πως ό,τι έκανε ήταν ένα λάθος.

 

 Σοκαρισμένοι οι Μαχητές με τις ψήφους στην Κάτια

 

Γιώργος Ασημακόπουλος: η εξάδα έχει ξεβολευτεί

 

Το νέο πρωινό στην παραλία των Διασήμων τη βρήκε εξουθενωμένη αλλά και πολύ προβληματισμένη για την πορεία της στο παιχνίδι.

Οι συνεχείς εντάσεις με τους συμπαίκτες της, οι περισσότερες από τις οποίες είχαν για πρωταγωνίστρια την ίδια λόγω του ρυζιού που είχε μαγειρέψει και φάει μόνη της, αλλά και η αφαγία λόγω των συνεχών ηττών των Διασήμων στον αγωνιστικό χώρο, είναι ένας συνδυασμός που έχει κουράσει πολύ την Κάτια η οποία έβαλε τα κλάματα και δεν έκρυψε την ανησυχία της για την πορεία της υγείας της.

Όπως αποκάλυψε, τις τελευταίες μέρες δεν μπορεί ούτε τα πόδια της να κουνήσει, έχει συνεχώς πονοκεφάλους και πεινάει πολύ, ενώ τόνισε ότι πως ψυχολογικά είναι πολύ άσχημα λόγω όλων όσων έχουν συμβεί στην παραλία. Έτσι, έχει έναν έντονο φόβο ότι κάποια παλιά αυτοάνοσα νοσήματα που είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν, θα "ξυπνήσουν" και δεν θα το αντέξει.

Εκείνη την ώρα ξέσπασε σε κλάματα η νεαρή παίκτρια η οποία, όπως αποκάλυψε αργότερα ο Γιώργος Λιαννός στο Συμβούλιο του νησιού, απουσίαζε καθώς έπρεπε να νοσηλευτεί για να νιώσει και πάλι καλά.

 

Ο Τριαντάφυλλος μιλώντας για τους δικούς του ανθρώπους, δεν άντεξε και λύγισε: «Άμα δω την γυναίκα και το παιδί μου στην κάμερα θα μπω μέσα να τους πιάσω. Σήμερα έχουμε αγώνισμα επικοινωνίας και το περίμενα πάρα πολύ. Θέλω να πάω με χαλαρή σκέψη στον αγώνα και να μην αγχωθώ γιατί θέλω να κερδίσω. Πραγματικά ας μην φάω πέντε ημέρες και να δω τον Νικόλα και την γυναίκα μου… Έστω για ένα λεπτό και για εμένα θα είναι ότι καλύτερο μου συνέβη αυτό τον καιρό εδώ στο Survivor.»

Η πείνα κι η ανάγκη να δούνε τους οικείους τους έχει αλλάξει την διάθεση των παικτών του Survivor αλλά το έπαθλο δεν ήταν ακριβώς αυτό που περίμεναν.

 

Για ακόμη μια φορά οι παίκτες των δυο ομάδων ρίχτηκαν στον αγώνα μάχης αλλά μια ήταν εκείνη που κατάφερε να κερδίσει στο τέλος!

Το αγώνισμα ήταν άμεσα σχετιζόμενο με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης καθώς Μαχητές και Διάσημοι έπρεπε να περάσουν κάποια εμπόδια και να φτάσουν στον τελικό στόχο, να πάρουν την μπάλα και να την ρίξουν μέσα στο καλάθι.

Το έπαθλο που τους επιφύλασσε ο Γιώργος Λιανός ήταν εντυπωσιακό με τους Μαχητές και τους Διάσημους να μένουν κυριολεκτικά με το στόμα… ανοιχτό, μη μπορώντας να κρύψουν τον ενθουσιασμό και την χαρά τους!

Δώδεκα μπουκάλια νερού ήταν η πρώτη αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού και η δεύτερη και πιο εντυπωσιακή ήταν ότι η νικήτρια ομάδα θα είχε την ευκαιρία να διαβάσει κάποια από τα αμέτρητα χιλιάδες tweets που γράφουν οι τηλεθεατές για εκείνους και το ριάλιτι.

Τριαντάφυλλος vs Κώστας

 

Άννα Μαρία vs Ασημίνα

 

Αλέξης vs Chris

 

Άννα Μαρία vs Έλενα

 

Και οι δυο ομάδες, έβαλαν τα δυνατά τους, έσφιξαν τα δόντια και ήταν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν και να κερδίσουν το διαφορετικό αυτό έπαθλο επικοινωνίας.

Κάποια στιγμή το σκορ έφτασε στο 6 - 8 με τους Διάσημους να πλησιάζουν τους Μαχητές.

Δείτε το video με την τελική διαμόρφωση του σκορ και την ομάδα που κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο!

 

Η Κάτια Ταραμπάνκο μπορεί να την είδαμε στα αγωνίσματα αλλά έλειπε από το τελευταίο συμβούλιο της εβδομάδας! Τι συνέβη;

Ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης πως η Κάτια Ταραμπάνκο δεν ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και σε ένα από τα προηγούμενα επεισόδια και χρειάστηκε να παραμείνει εκτός.

Την παίκτρια την παρακολουθούν οι γιατροί της παραγωγής και ο παρουσιαστής επεσήμανε στους παίκτες ότι μόνο οι γιατροί θα επιλέξουν πότε και αν ξανά γυρίσει στο παιχνίδι.

Αμέσως μετά η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου ένιωσε για ανεξήγητους λόγους μια έντονη αδιαθεσία και έφτασε ένα βήμα πριν λιποθυμήσει με τους παίκτες από την ομάδα των Μαχητών να προσπαθούν να της κάνουν αέρα για να την συνεφέρουν!

 

Το τελειωτικό χτύπημα ήρθε από τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό, ο οποίος ανακοίνωσε στους παίκτες, ό,τι λόγω των συγκυριών και του γεγονότος ότι η υγεία όλων προέχει πάνω από όλα, με απόφαση της παραγωγής κατέληξαν πως δεν θα αποχωρήσει κανείς στο σημερινό επεισόδιο. Όλοι οι παίκτες φυσικά αιφνιδιάστηκαν!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#MasterChefGR: Ξέρουμε τον πρώτο διεκδικητή του Silver Award και των 20.000 ευρώ! Ποιος θα είναι μαζί του;
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!