«Η αλήθεια θα με δικαιώσει πολύ σύντομα. Ήθελα να δικαστώ και γι’ αυτό ήρθα»

To χρονικό, η αναβολή και οι δηλώσεις Θέμη Αδαμαντίδη έξω από το δικαστήριο - «Μετά από έρευνα που κάναμε, προέρχεται από ξυλοδαρμό που έχει υποστεί από γόνο πολύ γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, ίσως της γνωστότερης. Αυτή η ιστορία θα ξεκαθαριστεί εντελώς στο δικαστήριο».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Για τις 14 Ιουλίου αναβλήθηκε η δίκη του Θέμη Αδαμαντίδη, μετά την καταγγελία της πρώην συντρόφου του, Βαρβάρας Κίρκης για ξυλοδαρμό.

Ο τραγουδιστής έφτασε στο B’ τριμελές πλημμελειοδικείο, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Λίγη ώρα αργότερα οι δυο τους αποχώρησαν από το πλημμελειοδικείο και έκανα δηλώσεις στις κάμερες.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο οποίος ανέφερε:«Η αλήθεια θα με δικαιώσει πολύ σύντομα. Ήθελα να δικαστώ και γι’ αυτό ήρθα. Οπωσδήποτε αυτό ήταν και η άποψη του δικηγόρου μου».

Στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας ισχυρίστηκε πως στο διαδίκτυο έχουν διακινηθεί ψεύτικα στοιχεία και οι φωτογραφίες που δείχνουν με μώλωπα τη Βαρβάρα Κίρκη είναι από το παρελθόν.

«Το βίντεο στο οποίο φαίνονται σκιές και εκτοξεύεται μία κλωτσιά που ακολούθως φεύγει μία αγέρωχη κυρία, δεν αφορά τον κύριο Αδαμαντίδη. Επίσης, δεν αφορούν τον κ. Αδαμαντίδη κάποιες φωτογραφίες που φαίνεται ένα πρόσωπο που έχει μώλωπα στο μάτι. Αυτή η φωτογραφία με τον μώλωπα δεν έχει σχέση με τον κ. Αδαμαντίδη. Πράγματι είναι στο πρόσωπο της φερομένης παθούσης, όμως έχει προκληθεί πριν ενάμιση χρόνο από γόνο εφοπλιστικής οικογενείας που δεν επιθυμούμε να δημοσιοποιήσουμε τα στοιχεία του.

Επίσης, δεν έχουν καμία σχέση άλλες φωτογραφίες όπου έχει σωματικές βλάβες η κυρία. Στη δικογραφία έχουν μπει κάποιες φωτογραφίες όπου έχει κάποιες αμυχές στο στήθος και στην κνήμη. Είναι αδύνατον αυτές οι φωτογραφίες να αφορούν τον κ. Αδαμαντίδη γιατί η συγκεκριμένη φέρεται να τον έχει μηνύσει ότι δήθεν της τράβηξε τα μαλλιά, ότι τη χαστούκισε και ότι της έδωσε μία κλωτσιά στον γοφό. Μέχρι σήμερα δεν έχει επισκεφθεί κανέναν ιατροδικαστή», δήλωσε ο δικηγόρος

Στην αντεπίθεση φαίνεται πως αποφάσισε να περάσει ο Θέμης Αδαμαντίδης καθώς σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, ο λαϊκός τραγουδιστής υπέβαλε μήνυση κατά της πρώην συντρόφου του Βαρβάρας Κίρκη λίγο μετά την καταγγελία για κακοποίηση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, ο Θέμης Αδαμαντίδης μήνυσε τη Βαρβάρα Κίρκη για κλοπή και για παρεμπόδιση να μπει στο σπίτι του. Η μήνυση κατατέθηκε από τον ίδιο μόλις συνελήφθη το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής και τον ενημέρωσαν για τις καταγγελίες της Βαρβάρας Κίρκη. «Αρνούμαι από άκρο σε άκρο τις κατηγορίες εναντίον μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής και κατέθεσε τα εξής στους αστυνομικούς:

Μου έχει στερήσει την είσοδό μου στο σπίτι δικής μου ιδιοκτησίας επί της οδού …, κατακρατώντας παράνομα τα κλειδιά του εν λόγω σπιτιού. Θέλω να δηλώσω ότι προ δέκα ημερών περίπου της είχα εμπιστευθεί προς φύλαξη το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ. Χθες ζήτησα από την ίδια ένα μέρος του αναφερόμενου ποσού για να καλύψω τις ανάγκες μου, πλην όμως μέχρι και σήμερα δεν έχω λάβει κανένα μέρος αυτού από την ίδια.

Στη συνέχεια της μήνυσής του ανέφερε και τους λόγους που ο ίδιος πιστεύει ότι τον κατήγγειλε η Βαρβάρα Κίρκη. «Η εγκαλούσα έχει πρόθεση να αμαυρώσει την εικόνα μου, να με διασύρει επαγγελματικά και να αποσπάσει από εμένα χρηματικό όφελος, τη στιγμή που υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό από πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών, το οποίο επιβεβαιώνει ότι κατά το χρονικό διάστημα που επικαλείται, ευρισκόμουν σε άλλη τοποθεσία», αναφέρει στη μήνυση για τη βραδιά του περιστατικού.

Από την πλευρά της, η Βαρβάρα Κίρκη στην κατάθεσή της δήλωσε ότι επιθυμεί την ποινική δίωξη του τραγουδιστή, ενώ πρότεινε ως μάρτυρες τρεις υπαλλήλους σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών, που έχουν δει, όπως ισχυρίζεται, πολλές φορές περιστατικά σωματικής βίας σε βάρος της από τον Θέμη Αδαμαντίδη αλλά και τη μητέρα της.

 

 

Η Βαρβάρα Κίρκη μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» κάνει έκκληση στον κόσμο να μιλήσουν οι μάρτυρες που ήταν μπροστά στον ξυλοδαρμό της από τον γνωστό τραγουδιστή.

«Κάνω έκκληση να βρεθεί ο αυτοκινητιστής που μπροστά στα μάτια του ο Θέμης Αδαμαντίδης με χτύπησε. Ο συγκεκριμένος μάρτυρας βρισκόταν μπροστά στο περιστατικό στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας, την Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 1:30 τα ξημερώματα. Επίσης θέλω να διευκρινίσω ότι τα λεφτά που έστελνα στην πρώην σύντροφο του Θέμη, Αναστασία Στεφάνοβα, τα έστελνα κατ’ εντολή του τραγουδιστή. Δεν το έκανα αυθαίρετα. Το ίδιο συνέβαινε και στην πρώην σύζυγο του Θέμη…» τονίζει η Βαρβάρα Κίρκη.

 

  

  

 

 

Ποια είναι η πρώην σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη, Βαρβάρα Κίρκη, που έκανε καταγγελία για ξυλοδαρμό;

 

 

 

Στο ντοκουμέντο που προβλήθηκε από το «T-live» στον Alpha χωρίς πίξελ, εμφανίζεται ένας άνδρας και μία γυναίκα να προχωρούν, όταν ξαφνικά, η γυναίκα δέχεται μία κλωτσιά, την ώρα μάλιστα που έχει γυρισμένη την πλάτη της. Στη συνέχεια, την σπρώχνει προς το αυτοκίνητο…

Ο κ. Απόστολος Λύτρας μίλησε σε ζωντανή σύνδεση με την Τατιάνα Στεφανίδου, εκφράζοντας τη θέση της Βαρβάρας Κίρκη.

«Υπάρχει κι άλλο υλικό που φαίνεται καθαρά πως πρόκειται για τον Θέμη Αδαμαντίδη. Εκτός από αυτό, το βίντεο το έχει η Αστυνομία, η οποία το έστειλε στην Εισαγγελία. Νομίζω ότι υποτιμούμε τη νοημοσύνη του κόσμου. Αποτελεί μέρος της δικογραφίας» σημείωσε ο κ. Λύτρας.

«Επειδή είναι η δουλειά της να κάνει κάποιες φωτογραφίσεις;!» Λύτρας για πρώην σύντροφο Αδαμαντίδη

 

 

Η τοποθέτηση του Αλέξη Κούγια στο «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο

Λίγη ώρα αργότερα, ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στο Mega, επισημαίνοντας: «Είναι πρωτοφανές, μία κυρία που δεν έχει αφήσει κανάλι για κανάλι και που συνεχώς δημοσιοποιεί δήθεν στοιχεία που αποδεικνύουν την ενοχή του Θέμη Αδαμαντίδη, να έχει εξαφανιστεί σήμερα. Είναι μία κωμική δικαιολογία, ότι δεν πρόλαβε να πάει στον ιατροδικαστή».

Σχετικά με το βίντεο που απεικονίζει την κλωτσιά, ο κ. Κούγιας δήλωσε πως είναι παντελώς άσχετο με την υπόθεση, ενώ για τις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει και δείχνουν τραυματισμό στο μάτι δήλωσε: «Μετά από έρευνα που κάναμε, προέρχεται από ξυλοδαρμό που έχει υποστεί από γόνο πολύ γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, ίσως της γνωστότερης. Αυτή η ιστορία θα ξεκαθαριστεί εντελώς στο δικαστήριο».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων