Βαρβάρα Κίρκη & Αναστασία Στεφάνοβα πέρασαν στην αντεπίθεση με νέες αποκαλύψεις

Κατερίνα Καινούργιου, Φαίη Σκορδά, Σταματίνα Τσιμτσιλή σοκαρισμένες με όσα άκουσαν on air 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η πρώην σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη και μητέρα των δύο παιδιών του, Αναστασία Στεφάνοβα, μετά τη συνέντευξη – καταπέλτης στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», μίλησε στο «Πρωινό» και τη Μαίρη Αρώνη. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η πρώην αγαπημένη του γνωστού τραγουδιστή ήταν και πάλι κόλαφος στα λεγόμενά της. «Έζησα για 15 χρόνια με τον Θέμη, κάναμε δύο παιδιά, έφυγα πέρσι αθόρυβα, χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα. Πήρα τα παιδιά και έφυγα γιατί δεν άντεχα άλλο, γιατί συνέβησαν και με εμένα ακριβώς τα ίδια πράγματα. Στο σπίτι είναι άλλος άνθρωπος, δεν είναι αυτός που είναι έξω. (…) Τη μήνυση εις βάρος του την έκανα τον Φλεβάρη του 2020, πάνω σε έναν καβγά με χτύπησε και εγώ κάλεσα την αστυνομία. (…)

Του έλεγα ότι δεν αντέχω να ζω άλλο έτσι κι όταν θα πάρω τα παιδιά και θα φύγω. Θα πάω στην πατρίδα μου, ήσυχα, ήρεμα και δεν την κατάλαβε μάλλον την προειδοποίησή μου. Τα παιδιά είναι 12 και 5 χρονών, ζούμε τώρα στη Βουλγαρία. (…) Είναι άλλος ο Θέμης Αδαμαντίδης ο τραγουδιστής, και άλλος ο Θέμης ο Αδαμαντίδης ο σύντροφος, ο πατέρας. Όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού, συμβαίνουν άσχημα πράγματα. (…) Δεν ήταν καλός πατέρας, δεν υπήρχε η πατρική φιγούρα. Η ζωή του ήταν έξω. Η δουλειά του, μετά ο τζόγος. Μέρες-νύχτες έλειπε. Τον ενοχλούσε ότι τα παιδιά κάνουν φασαρία» δήλωσε μεταξύ άλλων η Αναστασία Στεφάνοβα στο «Πρωινό».

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, η Φαίη Σκορδα, εμφανώς σοκαρισμένη, είπε στον αέρα: «Πάντα μέσα μου αισθανόμουν, και σε άλλες περιπτώσεις που είχαν πάει να του κάνουν επίθεση, ότι όταν ένας άνθρωπος έχει ένα θέμα, χρειάζεται μία βοήθεια. Πάντα αναγνώριζα μία ευαισθησία, αυτή η ευαισθησία όμως όταν γίνεται αυτοκαταστροφική είναι ένα θέμα. Όταν πηγαίνει σε άλλους, είναι τεράστιο πρόβλημα κι εκεί είσαι απέναντι».

 

 

Η είδηση της καταγγελίας εις βάρος του Θέμη Αδαμαντίδη για σωματική βλάβη από την πρώην σύντροφό του μεταδόθηκε και στην εκπομπή «Super Κατερίνα», με την Κατερίνα Καινούργιου να μη πιστεύει τα όσα ακούει για τον γνωστό τραγουδιστή.

Η Βαρβάρα Κίρκη μίλησε στην Έλενα Πολυκάρπου και στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και συγκλόνισε με την εξομολόγησή της για τον Θέμη Αδαμαντίδη. Η πρώην σύντροφός του ξέσπασε για τον τραγουδιστή, τονίζοντας πως συνέχεια την χτυπούσε καθώς τη ζήλευε παθολογικά.

«Συνέχεια με χτυπούσε από ζήλεια. Είναι λογικό, όλος ο κόσμος το ξέρει. Δεν έφυγε γιατί τον αγάπησα και τον αγαπάω. Βοήθεια μου ζητούσε. Ήμουν συνέχεια δίπλα του, αγάπησα αυτόν τον άνθρωπο, δεν είναι κακό! Αλήθεια τον αγάπησα, όλοι το έβλεπαν αυτό! Τον αγαπάω! Αυτό που κάνει είναι λάθος, είμαι πάρα πολύ άσχημα ψυχολογικά. Ζαλίζομαι, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Έχω κουραστεί, γιατί;

Γιατί είχε παράνοιες με όλον τον κόσμο ότι φλέρταρα. Είναι λάθος που ανεχόμουν όλα αυτά. Όλοι μου έλεγαν να φύγω. Δεν θέλω λεφτά. Στο ορκίζομαι δεν θέλω λεφτά, τον Θέμη… Υπήρχαν μέρες που δεν είχαμε ούτε να φάμε, το ψυγείο ήταν άδειο. Θα πει εμένα κλέφτρα; Τον αγάπησα περισσότερο από ό,τι με αγάπησε αυτός.

Είναι άδικο αυτό για μένα, δεν θέλω ούτε ένα cent. Δεν με απασχολεί τι λέει ο κόσμος, αλήθεια σου λέω. Ζήλευε παθολογικά. Ναι τον αγάπησα, λάθος ή σωστό, καταδικάστε με» δήλωσε η Βαρβάρα Κίρκη.

Βλέποντας το βίντεο ντοκουμέντο με τον Θέμη Αδαμαντίδη να κλωτσάει τη σύντροφό του, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε χαρακτηριστικά: 

«Είναι σοκαριστικά τα πλάνα… Με θλίβει πάρα πολύ. Τον είχαμε φιλοξενήσει πριν λίγες μέρες στην εκπομπή και ήταν εδώ με τη σύντροφό του. Να βλέπω έναν άντρα να κλωτσάει τη σύντροφό του; Τι να πω! Δεν μπορώ να το διανοηθώ! Λυπάμαι που το λέω αλλά η γυναίκα σωματικά είναι πιο αδύναμη από έναν άνδρα…».

«Είναι πολύ σοκαριστικό αυτό που ακούσαμε. Νομίζω ότι χρειάζεται μια ψυχολογική υποστήριξη η γυναίκα… Από γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί μέσα σε σχέση και σε γάμο, έχω ακούσει ότι τον αγαπάω για αυτό το ανέχομαι. Η ερώτηση όλων μας είναι αφού το κάνει, γιατί μένεις; Σίγουρα χρειάζεται κάποιον ειδικό να μιλήσει. Αυτή η σχέση είναι τοξική και κοιτάξτε που την έχει φτάσει αυτή η κοπέλα. Αυτή η αγάπη έγινε τοξική και καταστροφική» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

 

Οι τελευταίες εξελίξεις για το θέμα παρουσιάστηκαν στο «Happy Day», με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να παίρνει θέση.

«Καταλαβαίνω  τη Σάσα Μπάστα και τον συνεργάτη του ότι θέλουν να πουν μία καλή κουβέντα, αλλά επειδή δεν ξέρουμε τι γίνεται πίσω από τις κλειστές πόρτες. Το ότι κάποιος είναι καλός συνεργάτης, δεν σημαίνει ότι ξέρουμε τι κάνει στο σπίτι του. Δεν θέλω να επηρεάσω την κοινή γνώμη, αλλά όταν μία καταγγελία έρχεται και κουμπώνει με μία άλλη, αυτό κάτι δείχνει. Υπάρχει ας πούμε ένα pattern συμπεριφοράς» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Εγώ αυτό που θέλω να πω στις άλλες γυναίκες αλλά και στους άνδρες που ενδεχομένως να υφίστανται κάτι τέτοιο, μην μένετε. Αν συμβαίνει και υφίσταστε μία τέτοια συμπεριφορά, πραγματικά δεν χρειάζεται δεύτερη ευκαιρία» συνέχισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη