Οι 4 συλλήψεις Αδαμαντίδη σε 1,5 χρόνο! Ο τζόγος & οι καταγγελίες για ξυλοδαρμό

Ποια είναι η Βαρβάρα Κίρκη; Είχε υπάρξει σύντροφος του Παντελή Παντελίδη για ένα χρόνο, ενώ το 2014 είχε σχέση και με τον Ηλία Κασιδιάρη, όταν εκείνος ήταν βουλευτής με τη Χρυσή Αυγή. - «Έφαγα πολύ ξύλο» λέει και η μητέρα των παιδιών του Θέμη Αδαμαντίδη

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ελεύθερος ο Θέμης Αδαμαντίδης μετά την καταγγελία της πρώην συντρόφου του Βαρβάρα Κίρκη για ξυλοδαρμό.

Κατά την άφιξή του στην Ευελπίδων ο Θέμης Αδαμαντίδης εμφανίστηκε αρκετά εκνευρισμένος και με ιδιαίτερα ειρωνικό ύφος είπε στους δημοσιογράφους, «Βρε καλώς τα παιδάκια… Τι κάνετε παιδάκια;»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Αύριο Δευτέρα θα δικαστεί ο Θέμης Αδμααντίδης, μετά την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση σε βάρος της συντρόφου του, Βαρβάρας Κίρκη.

Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος έμεινε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, με τους όρους να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του κάτω των 100 μέτρων και να μην έχει καμία επικοινωνία μαζί της με κανένα τρόπο, βρίσκεται στο επίκεντρο από το βράδυ της Παρασκευής, όταν έγινε γνωστή η μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του η Βαρβάρα Κίρκη για επεισόδιο που είχαν στην Άνω Γλυφάδα. 

 

    

 

 

«Υπήρξε βία στο παρελθόν, έχει καταγραφεί σε βίντεο το περιστατικό», λέει η Κίρκη 

«Ήρθα με την καταγγέλλουσα χθες πρώτη φορά σε επαφή και ξέρω ότι υπάρχει ένα βίντεο που έχει καταγράψει τι έχει συμβεί. Σε τέτοιες περιπτώσεις λέμε συνέχεια ότι μία γυναίκα, δήθεν την βίασαν, δήθεν την χτύπησαν δήθεν το ένα ή το άλλο, αυτά είναι ντροπή και κάποια στιγμή περνάμε τα όρια», είπε ο κ. Λύτρας στο MEGA. «Υπήρχαν και άλλα περιστατικά βίας στο παρελθόν, δεν είναι το πρώτο και υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία και γι’ αυτά. Έχω φωτογραφία της κυρίας ότι είναι πάρα πολύ χτυπημένη. Προς το παρόν δεν έχει εξεταστεί από ιατροδικαστή», τόνισε.

«Ποιο είναι το θέμα; Ότι πρέπει να μπούμε σε μία λογική ότι μία γυναίκα χτυπήθηκε μόνη της και πήγε και το κατήγγειλε; Για ποιόν λόγο να το κάνει; Έχει μάρτυρες και το βίντεο που αποδεικνύει τί συνέβη. Η μήνυση είναι ψευδέστατη, δεν υπάρχει έγκλημα, δεν του πήρε ποτέ χρήματα η κυρία του Θέμη Αδαμαντιδη. Η κυρία είναι σπίτι της δεν κρύβεται για να αποφύγει το αυτόφωρο, δεν την έχει αναζητήσει κάποιος», πρόσθεσε.

 

 

«Ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει πέσει θύμα»

Στο MEGA μίλησε και ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος σημείωσε: «Η σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη μαζί με τον δικηγόρο της έχουν διαπράξει αδίκημα με τη διαρροή της κατάθεσης της». Επίσης, είπε πως το βίντεο που έχει στη διάθεσή του από τις ώρες που ο Θέμης Αδαμαντίδης βρισκόταν στον χώρο με τα τυχερά παιχνίδια είναι καταλυτικό για αυτό και προχώρησαν σε μήνυση εναντίον της συντρόφου του τραγουδιστή, για ψευδής μήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση.

 

 

 

Θέμης Αδαμαντίδης – Τέσσερις συλλήψεις σε 1,5 χρόνο

28 Φεβρουαρίου 2021. Απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊού. Στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας όμως φτάνει η πληροφορία ότι σε μονοκατοικία στην Κυψέλη έχει στηθεί μία παράνομη λέσχη.

Η αστυνομία εισβάλει και συλλαμβάνει 18 άτομα να παίζουν τυχερά παιχνίδια, μεταξύ αυτών και ο Θέμης Αδαμαντίδης. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ρύθμισης της αγοράς παιγνίων και παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

«Δεν καταλάβαμε πώς πέρασε ο χρόνος. Θυμηθήκαμε πώς ήταν να αισθανόμαστε ότι είμαστε ελεύθεροι και να βγαίνουμε τη στιγμή που επιθυμούμε, χωρίς δικαιολογητικά και SMS», είχε δηλώσει ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Σε ερώτηση αν η σύλληψη ως γεγονός, επηρέασε την ψυχολογία του, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, «γιατί να μου ρίξει την ψυχολογία; Ούτε υφυπουργός είμαι, ούτε δάσκαλος του κατηχητικού! Ένας απλός άνθρωπος είμαι. Και στο φινάλε δικαίωμά μου δεν είναι; Πρέπει να πάω κάπου που διαφημίζουν; Πάω εκεί που θέλω εγώ», ήταν οι δηλώσεις του Θέμη Αδαμαντίδη.

19 Απριλίου 2021, βράδυ Σαββάτου. Ο Θέμης Αδαμαντίδης συνελήφθη σε χαρτοπαικτική λέσχη για δεύτερη φορά σε ένα τραπέζι 20 ατόμων στην πλατεία Βάθη.

Όσοι τον γνωρίζουν καλά μιλούν για ένα «άκακο» πάθος στον τζόγο που δεν βλάπτει κανέναν. Δυο μήνες μετά, συλλαμβάνεται και πάλι.

7 Ιουνίου 2021 ο Θέμης Αδαμαντίδης εντοπίζεται σε παράνομη λέσχη μαζί με 50 ακόμη άτομα στην Ομόνοια.

Την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022 η εν διαστάσει σύντροφος του τραγουδιστή καταγγέλλει τον Θέμη Αδαμαντίδη για ξυλοδαρμό. Ο τραγουδιστής συλλαμβάνεται με την είδηση να κάνει σε λίγα λεπτά τον γύρο του διαδικτύου.

Ο τραγουδιστής που πέρασε το βράδυ του στο αυτόφωρο εμφανίστηκε στον εισαγγελέα δείχνοντας τον εκνευρισμό του στους δημοσιογράφους. Ο Θέμης Αδαμαντίδης αφέθηκε ελεύθερος με περιορισμούς, ενώ δικάζεται την Δευτέρα 4 Ιουλίου.

Ποια είναι η Βαρβάρα Κίρκη;

Η Βαρβάρα Κίρκη έχει σπουδάσει Διοίκηση και Οικονομία, αλλά και αισθητικός, όμως το μόντελινγκ είναι εκείνο που την κέρδισε τελικά. Η Βαρβάρα Κίρκη είχε επίσης ξεχωρίσει στο «Super Deal» του Χρήστου Φερεντίνου, καθώς ήταν ένα από τα κορίτσια που κρατούσαν τις βαλίτσες στο τηλεπαιχνίδι, ενώ έχει υπάρξει και παρουσιάστρια του High TV.

 

 

 

Εκτός από τη δουλειά της, η «Ελληνίδα Πάμελα Αντερσον» (όπως την έχουν αποκαλέσει στο παρελθόν) έχει απασχολήσει τα Μέσα και με την προσωπική της ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες, το 2013 είχε υπάρξει σύντροφος του Παντελή Παντελίδη για ένα χρόνο, ενώ το 2014 είχε σχέση και με τον Ηλία Κασιδιάρη, όταν εκείνος ήταν βουλευτής με τη Χρυσή Αυγή.

 

 

 

 

Ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Βαρβάρα Κίρκη ήταν ζευγάρι εδώ και έναν χρό­νο. Η ίδια, μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε δηλώσει για τον λαϊκό τραγουδιστή: «Ο Θέμης είναι σημα­ντικό κεφάλαιο στη ζωή μου. Μένου­με μαζί και είμαστε παντού μαζί, στις συναυλίες, στο μαγαζί και οπουδήπο­τε αλλού. Γνωριστήκαμε από κοινούς γνωστούς και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος».

 

 
 
 

Τη Δευτέρα ο Θέμης Αδαμαντίδης θα δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο ωστόσο οι νέες κατηγορίες για ξυλοδαρμούς από την πρώην σύντροφό του και μητέρα των δύο παιδιών του, Αναστασία Στεφάνοβα, σοκάρουν.

Μιλώντας στο protothema.gr, υποστηρίζει ότι και η ίδια έχει πέσει θύμα κακοποίησης από τον λαϊκό τραγουδιστή, τονίζοντας πως στο παρελθόν είχε καταθέσει μήνυση εναντίον του αλλά δεν προχώρησε επειδή δεν είχε χρήματα για τον προσλάβει δικηγόρο.

«Ο Θέμης κλωτσούσε την πόρτα και ξανά τα ίδια. Δεν άντεξα άλλο αυτήν την κόλαση μαζί του. Κουράστηκα», περιγράφει η Αναστασία Στεφάνοβα η οποία τα τελευταία χρόνια ζει στη Βουλγαρία με τα παιδιά της, ύστερα από τον χωρισμό της από τον Αδαμαντίδη. Υποστηρίζει μάλιστα ότι ο τραγουδιστής δεν καταβάλλει διατροφή για τα δύο παιδιά τους.

Μιλώντας για την άγρια κακοποίηση που βίωσε η ίδια είπε: «Μου έφυγε το κεφάλι από τα χαστούκια και πάνω στον καβγά χτύπησα πάνω σε μια ξύλινη καρέκλα».

Αναφερόμενη στις καταγγελίες της Βαρβάρας Κίρκη για παθολογική ζήλεια και στην άκρως οξύθυμη συμπεριφορά του είπε: «Όλα τα χρόνια με απατούσε, σύννεφο το κέρατο. Όλα αυτά τα χρόνια δεν μίλαγα, υπέμεινα πολλά κι όταν του ζήτησα να χωρίσουμε, τότε σήκωσε χέρι πάνω μου. Τον έδιωχνα από το σπίτι κι αυτός με έβριζε και με χτυπούσε».

Στη συνέχεια αποκαλύπτει ότι δεν είναι λίγες οι φορές που η Βαρβάρα Κίρκη την έχει βοηθήσει στέλνοντας της χρήματα: «Η Βάρβαρα με έχει στηρίξει και μου έχει στείλει χρήματα από τον δικό της λογαριασμό για να ταΐσω τα παιδιά του. Την αγαπώ πολύ».

Θα προχωρήσει σε μήνυση κατά του Αδαμαντίδη

Κλείνοντας η Στεφάνοβα τόνισε ότι θα προχωρήσει και με τη μήνυσή της κατά του Αδαμαντίδη, έχοντας χαρτί ιατροδικαστή.

«Έχω χαρτί από ιατροδικαστή και μετά το περιστατικό με την Βαρβάρα σκέφτομαι να προχωρήσω κι εγώ τη δική μου μήνυση», είπε σχετικά και συμπλήρωσε: «Δεν μου δίνει διατροφή για τα παιδιά, δεν μου δίνει λεφτά για τα διαβατήρια των παιδιών ώστε να μπορέσω να τα φέρω για λίγες μέρες στην Ελλάδα για να δουν τους νονούς τους και τους συγγενείς μας. Με βρίζει στο τηλέφωνο, με αφήνει να πεινάω με τα παιδιά αλλά εγώ δουλεύω εδώ στη Βουλγαρία και προσπαθώ να ζήσω αξιοπρεπώς μαζί με τα παιδιά μου. Στέλνει χρήματα, μόνο όποτε το θυμάται. Και να σας πω και κάτι; Η Βάρβαρα, με έχει στηρίξει και μου έχει στείλει χρήματα από το δικό της λογαριασμό για να ταΐσω τα παιδιά του και την αγαπώ πολύ».

 

 

Η Σάσα Μπάστα μετά τη σύλληψη του Θέμη Αδαμαντίδη έσπευσε να ενημερώσει το κοινό για την αναβολή της εμφάνισής τους, μιας και οι δυο τους συνεργάζονται το φετινό καλοκαίρι στο ίδιο μουσικό σχήμα.

«Το σημερινό μας live αναβάλλεται λόγω του γεγονότος που όλοι ξέρετε πλέον. Υ.Γ: Αποκλείεται ο Θέμης να έχει σηκώσει το χέρι του ποτέ σε γυναίκα», έγραψε η Σάσα Μπάστα.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη
Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές: με την Πλεύση Ελευθερίας - Μαζί του ο Κωστής Σαββιδάκης
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας