Τετάρτη, 17 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

H ανακοίνωση Μαυρίκιου στα γενέθλιά της Ιλάειρας: «Η οικογένεια μας μεγαλώνει!»

  05/07/2022 10:18
H ανακοίνωση Μαυρίκιου στα γενέθλιά της Ιλάειρας: «Η οικογένεια μας μεγαλώνει!»

H ανακοίνωση Μαυρίκιου στα γενέθλιά της Ιλάειρας: «Η οικογένεια μας μεγαλώνει!»

  05/07/2022 10:18

Ιλάειρα Ζήση: «Δεν βλέπω την ώρα να σε παντρευτώ και να περάσω όλη μου τη ζωή μαζί σου. Σ’αγαπώ πολύ. Δίκη σου για πάντα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ φαίνεται πως είναι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, οι οποίοι ανυπομονούν για τον γάμο τους, που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 28 Αυγούστου στη Λεμεσό της Κύπρου.

H Ιλάειρα έχει τα γενέθλιά της και ο θεατρικός παραγωγός της έκανε δώρο δυο υπέροχα σκυλάκια, τα οποία ονόμασαν… Tik και Tok, κάνοντας έτσι λογοπαίγνιο με το όνομα του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου.

Το ζευγάρι ανήρτησε ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο βλέπουμε το δώρο-έκπληξη του Μαυρίκιου στην αγαπημένη του, η οποία έγραψε πως η οικογένειά τους μεγαλώνει και ότι θέλει πολύ να αποκτήσουν ένα μωράκι.

«Η οικογένεια μας μεγαλώνει με την Tik και τον Tok . Νιώθω ευλογημένη και ευτυχισμένη που είσαι άντρας μου .. δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα καλύτερο από τον θεό . Εύχομαι στα δικά σου γενέθλια να μπορώ και εγώ να σου χαρίσω ένα μέλος της οικογένειας .. λίγο διαφορετικό από αυτό . Θέλω πολύ ένα μωράκι μαζί σου γιατί πιστεύω ότι θα είσαι ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσαν να έχουν τα παιδιά μας . Δεν βλέπω την ώρα να σε παντρευτώ και να περάσω όλη μου τη ζωή μαζί σου . Σ’αγαπώ πολύ .Δίκη σου για πάντα Ιλάειρα» έγραψε η Ιλάειρα Ζήση στο Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας