«Ένιωσα απαίσια για κάποιους ανθρώπους που στεναχωρήθηκαν που αδυνάτισα»

Η Adele επέστρεψε στο Λονδίνο με πρώην και νυν μαζί - O σύντροφος της Rich Paul, καθόταν δίπλα στον πρώην σύζυγο της, Simon Konecki - Τραγούδησε μπροστά σε ένα τεράστιο κοινό περίπου 65.000 ανθρώπων

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Adele παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη σε ραδιοφωνική εκπομπή, όπου μίλησε για τον λόγο που αποφάσισε να κάνει ένα restart στη ζωή της.  

Συγκεκριμένα, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια αποκάλυψε πως ξεκίνησε να γυμνάζεται και έχασε περισσότερα από 45 κιλά ενώ πλέον ακολουθεί μία ισορροπημένη διατροφή.

Η ίδια μάλιστα, δεχόταν συνεχώς ερωτήσεις από τους θαυμαστές της για την απώλεια κιλών, όμως εκείνη απέφευγε να μοιραστεί με τους θαυμαστές της, λεπτομέρειες από την προσπάθειά της να αλλάξει την εικόνα της.

«Καταλαβαίνω γιατί ο Τύπος ενθουσιάστηκε με αυτή την αλλαγή. Δεν μοιράστηκα το ταξίδι μου όπως κάποιος άλλος θα έκανε. Κάποιοι άλλοι θα είχαν κάνει DVD τώρα αλλά. Εγώ έκανα την προσπάθειά μου ήσυχα, για τον εαυτό μου», δήλωσε η 34χρονη ερμηνεύτρια.

Στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε στους θαυμαστές της που αισθάνθηκαν ότι «προδόθηκαν» από την ίδια, με την απώλεια των κιλών της, αναφέροντας: «Ένιωσα απαίσια για κάποιους ανθρώπους που στεναχωρήθηκαν. Κάποιοι από αυτούς ήταν νέοι, κάπου στα 15. Υπήρξαν άνθρωποι που αισθάνθηκαν πολύ προδομένοι από εμένα. Είπαν: ”Α, υποκύπτει στην πίεση”, κάτι που με ενόχλησε πραγματικά. Γιατί δεν μου κρατάει κανείς το χέρι το βράδυ, στις 4 τα ξημερώματα όταν κλαίω και η καρδιά μου κοντεύει να σπάσει από το άγχος μου και χρειάζομαι εκτόνωση και πράγματα όπως είναι η άσκηση».

«100% η άσκηση μου έδωσε συγκέντρωση και τρόπο να εκτονώσω την ενέργειά μου -καλή ή κακή- και με έκανε να νιώθω ότι γινόμουν πιο δυνατή ψυχικά με το να γίνομαι πιο δυνατή σωματικά. Δεν πιέζω πια τον εαυτό μου σε καταστάσεις που με εξαντλούν. Απομακρύνομαι από αυτές. Επιλέγω ανθρώπους πολύ προσεχτικά στη ζωή μου πλέον», συμπλήρωσε η Αdele.

 

 

Η Adele μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια, ένα διαζύγιο και ένα transformation, εμφανίστηκε και πάλι μπροστά στο βρετανικό κοινό, σε ένα κλίμα γεμάτο συγκίνηση. 

Η καλλιτέχνης έκανε δύο εμφανίσεις στο American Express Presents BST Hyde Park festival και τραγούδησε μπροστά σε ένα τεράστιο κοινό περίπου 65.000 ανθρώπων, που πήγαν να την απολαύσουν από κοντά. Εκείνη με δάκρυα στα μάτια είπε: «My God, I’m back at home,» για να συμπληρώσει ότι είναι πολύ ωραία να είσαι ξανά μπροστά σε κοινό. «Είμαι τόσο αγχωμένη πριν από κάθε show, αλλά το αγαπώ τόσο πολύ να είμαι πάνω στη σκηνή».

 

 

Και στις δύο βραδιές η Adele επέλεξε το αγαπημένο της χρώμα, το μαύρο και έκανε δύο εμφανίσεις σε total black mood. Το πρώτο περιελάμβανε ένα haute couture Schiaparelli φόρεμα, με βελούδινο βαθύ halter μπούστο και μαρκιά μανίκια, παρά την αφόρητη ζέστη της ημέρας, και κατέληγε σε μία πιο ανάλαφρη φούστα κεντημένη με ημιπολύτιμους λίθους. Το συνδύασε με μία χρυσή λεπτή ζώνη, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και ένα δαχτυλίδι, που θύμιζε γλυπτό.

 

 

Στη δεύτερη εμφάνιση της φόρεσε ένα υπέροχο gown από τον οίκο Louis Vuitton, σε πιο ρομαντικό στυλ. Με off shoulder γραμμή και διάφανα τούλινα μανίκια, το συγκεκριμένο φόρεμα ήταν στην κλασική γραμμή που αγαπά η Adele. Η φούστα του ήταν επίσης κεντημένη με πούλιες, που παιχνίδιζαν με τους προβολείς της σκηνής. Λάμψη old Hollywood και στα δύο looks για την Adele, που έχει δημιουργήσει το δικό της signature on stage στυλ, με τα σύνολα που επιλέγει να είναι πάντα κομψά και glamorous, αφού η Βρετανίδα καλλιτέχνης αποπνέει τον αέρα μίας κλασικής ντίβας.

 

 

Από τη συναυλία της δεν θα μπορούσε, φυσικά, να λείπει και ο σύντροφος της Rich Paul, ο οποίος μάλιστα καθόταν δίπλα στον πρώην σύζυγο της Adele, Simon Konecki, με τον οποίο η τραγουδίστρια παντρεύτηκε τον Μάιο του 2018 και ρο ζευγάρι χώρισε το Σεπτέμβριο του 2019. Οι δυο τους έχουν μαζί έναν 9χρονο γιο, τον Angelo. Ο Rich παρακολουθούσε με θαυμασμό την αγαπημένη του επί σκηνής, καθώς ο πρώην σύζυγός της χαμογελούσε δίπλα του.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»