Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Οι εξελίξεις μετά την αγωγή του Κιμούλη κατά του ΣΕΗ - Τι απαντά ο Μπιμπίλας

  24/05/2022 09:56
 Οι εξελίξεις μετά την αγωγή του Κιμούλη κατά του ΣΕΗ - Τι απαντά ο Μπιμπίλας

Οι εξελίξεις μετά την αγωγή του Κιμούλη κατά του ΣΕΗ - Τι απαντά ο Μπιμπίλας

  24/05/2022 09:56

Ο Γιώργος Κιμούλης προχώρησε μέσω του δικηγόρου του σε αγωγή, προκειμένου να αρθεί η διαγραφή του από το ΣΕΗ - Η απάντηση Μπιμπίλα σε Κούγια, Φιλιππίδη, Κιμούλη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος, μίλησε για την εν λόγω αγωγή, αναφέροντας πως η απόφαση περί διαγραφής «δεν εμπεριέρχει σοβαρότητα». 

 «Κάναμε αγωγή για να διαγράφει, η διαγραφή του Γιώργου Κιμούλη. Για το θεατράλε και για να υπηρετήσουν τον αριβισμό τους υποστήκαμε άδικη επίθεση. Η απόφαση διαγραφής του Κιμούλη , δεν εμπεριέχει σοβαρότητα για να μην πω πως περιέχει μόνο φαιδρότητα», δήλωσε ο κ. Καπερνάρος.

«Δεν έχουμε λάβει κάτι ακόμα, ας προσφύγει στην νομική οδό και θα του απαντήσουν τα δικαστήρια. Ο αριβισμός είναι υποκειμενική άποψή του κ. Κιμούλη», σχολίασε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Έχουν τηρηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες. Ξέρει ο κύριος Καπερνάρος ποιοί ψηφίζουνε», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

«Από 1300 άτομα που είναι στο ΣΕΗ, μπορούσαν να ψηφίσουν 718, ψήφισαν 174 και την διαγραφή 154», τόνισε ο  Βασίλης Καπερνάρος.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε για όλα στο «Πρωινό». Η κόντρα με τον Αλέξη Κούγια, η αγωγή από τον Γιώργο Κιμούλη, ο Πέτρος Φιλιππίδης…

Για τον Αλέξη Κούγια:

«Ο ίδιος ο Αλέξης Κούγιας δεν έχει καταλάβει. Εγώ πάλι άκουσα με έκπληξη να λέει ότι εγώ αυτοπροβάλλομαι διαμέσου ενός γκέι φιλιού που πόσταρα την ημέρα που ήταν κατά της ομοφοβίας. Μάλλον δεν κατάλαβε ότι ήταν η μέρα κατά της ομοφοβίας, ενώ ο ίδιος είναι κάπως ομοφοβικός από τις δηλώσεις που κάνει.

Βεβαίως και θα του ξαναπώ καλημέρα. Εγώ λέω καλημέρα και σε αυτόν που υποτίθεται ότι είναι εχθρός μου, γιατί αυτό είναι και βασική αρχή μιας πολύ σπουδαίας θρησκείας που είναι η χριστιανική, να χαιρετάμε ακόμα και αυτόν που δεν μιλάει καλά για μας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κούγιας ξαναχτυπά με νέες δηλώσεις για τον Μπιμπίλα: «Είναι νομικά αμόρφωτος»

Για τον Γιώργο Κιμούλη:

«Οι αγωγές του κ. Κιμούλη έχουν πάρει τον δρόμο τους και ετοιμάζονται οι ανταγωγές. Αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με το #metoo, όσο με μία επίθεση ενός ηθοποιού που κατηγορήθηκε από άλλους ηθοποιούς και που το σωματείο ήταν υποχρεωμένο να παραλάβει τις καταγγελίες. Το σωματείο δεν μπορεί να διώξει κάποιον που του λέει ότι θέλει να καταγγείλει κάποιον άλλον. Και ο κ. Κιμούλης ήταν μέλος του σωματείου και τον άκουσε όπως έπρεπε, με τη νόμιμη διαδικασία».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Xείμαρρος o Λαμπάτος κατά Φιλιππίδη: «Άρπαξε τον Σπύρο Μπιμπίλα από το πέτο και του φώναζε: εσύ είσαι o πρωταγωνιστής;»

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη:

«Εκείνο το παρελθόν μας σημάδεψε όλους πάρα πολύ και όταν λέω όλους βάζω μέσα και τον Πέτρο Φιλιππίδη. Όλους μας σημάδεψε εκείνη η περίοδος και δεν μπορούμε να την ξεχάσουμε με τίποτα. Γιατί πέρα από τα καλά που έβλεπε ο κόσμος, υπήρχαν και πράγματα που έμειναν μέσα στην καρδιά μας σαν πληγές. Για όλους το λέω αυτό και για τον κατηγορούμενο».

ΔIABAΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας