Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Μου πέταξε ένα τασάκι στον αστράγαλο, Λύσσαγε αν έβλεπε να έχεις ανταπόκριση»

  23/05/2022 13:19
«Μου πέταξε ένα τασάκι στον αστράγαλο, Λύσσαγε αν έβλεπε να έχεις ανταπόκριση»

«Μου πέταξε ένα τασάκι στον αστράγαλο, Λύσσαγε αν έβλεπε να έχεις ανταπόκριση»

  23/05/2022 13:19

Xείμαρρος o Λαμπάτος κατά Φιλιππίδη: «Άρπαξε τον Σπύρο Μπιμπίλα από το πέτο και του φώναζε: εσύ είσαι o πρωταγωνιστής;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

O ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος παραχώρησε συνέντευξη στο «Πρωινό» αποκαλύπτοντας τις εμπειρίες που είχε ο ίδιος από τις συνεργασίας του με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ο Γιώργος Λαμπάτος αποκάλυψε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν άντεχε να βλέπει κάποιον άλλο ηθοποιό να γίνεται αποδεκτός από τον κόσμο αλλά ούτε και να κάνει κανείς μεγαλύτερη επιτυχία από τον ίδιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

«Αποφάσισα και εγώ να μιλήσω γιατί τώρα πλέον μας δίνεται η ευκαιρία να μιλήσουμε με το #metoo και ευτυχώς να φύγουμε από την καταδίκη της σιωπής μιας και οι άνθρωποι για τους οποίους μιλάμε τώρα είχαν θέσεις εξουσίας. Όσον αφορά τον Πέτρο, είμαι το κατάλληλο πρόσωπο για να μιλήσω γι’ αυτόν και για όλη αυτή την κατάσταση γιατί στην ουσία ξεκινήσαμε μαζί από το «Χάι Ροκ».

Μέσα από αυτό το σήριαλ, ο Πέτρος ανδρώθηκε και έγινε θιασάρχης. Ένα περιστατικό είναι όταν είδε μια φορά μια φωτογραφία που είχε το Σπύρο τον Μπιμπίλα και έλεγε “οι πρωταγωνιστές του «Χάι Ροκ». Ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε. Άρπαξε τον Σπύρο από το πέτο και του φώναζε, “εσύ είσαι πρωταγωνιστής;” Μια κυκλοθυμική συμπεριφορά, να χτυπάει πόρτες» είπε ο Γιώργος Λαμπάτος.

Σε άλλο σημείο, ο Γιώργος Λαμπάτος αποκάλυψε: «Τη μια να σου μιλάει για το τι έργο θα κάνετε του χρόνου και την άλλη να σε αγνοεί. Μετά το «Χάι Ροκ» κάναμε το «Λαβ Σόρρυ» που έκανε ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία πράγμα που ο Πέτρος δε συγχώρεσε ποτέ. Θυμάμαι ότι έπαιρνα δυο χειροκροτήματα ένα πριν μπω στο θέατρο που ακουγόμουν να φωνάζω και ένα μπαίνοντας.

Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Πέτρο Φιλιππίδη με αποτέλεσμα να με πιάνει στη σκηνή με κεφαλοκλείδωμα και καλά για αστείο. Δεν υπήρχε αυτό στο σενάριο. Είχα νιώσει να πνίγομαι. Εν ώρα παράστασης μου πέταξε από μακριά ένα τασάκι που με πέτυχε στον αστράγαλο και έπρεπε να πω τα λόγια μου. Με το ζόρι τα κατάφερα. Λύσσαγε αν έβλεπε άλλον να έχει ανταπόκριση από τον κόσμο». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας