Σεφερλής: «Δεν εφηύρα εγώ τους ομοφυλοφίλους, του μάγκες και τους νταλικέρηδες»

 

 

Μεγακλής Βιντιάδης: «Φταίει ο Μάρκος Σεφερλής, το χιούμορ έχει όρια. Άλλο χιούμορ και άλλο ξεφωνίζω»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε ο Μεγακλής Βιντιάδης. Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε για τη ζωή του μακριά από την Αθήνα, τις δουλειές που έχει κάνει, αλλά και την απιστία.

«Μένω έκτος Αθηνών, γιατί δεν μου αρέσει η φασαρία, είμαι λάτρης της θάλασσας. Με την σύζυγο είμαστε πάνω από 20 χρόνια, μία χαρά τα πάμε που υπάρχει απόσταση. Η πιο μεγάλη επιτυχία μου ήταν το «Αλάτι και πιπέρι», ο «Συνήγορος», ο «Ονειροπαρμένος» και το «Εκείνες κι εγώ», είπε αρχικά ο Μεγακλής Βιντιάδης.

Ο Μεγακλής Βιντιάδης είπε στη συνέχεια: «Η Μιμή Ντενίση έχει δεχθεί αρνητική κριτική, τί της έχουν σούρει και τί έχει κάνει! Αφού είναι άχρηστη γιατί υπάρχει; Φταίει και κάπου ο Μάρκος, το χιούμορ έχει όρια, άλλο χιούμορ άλλο ξεφωνίζω. Έχω δουλέψει ως σερβιτόρος, ως dj, σε ό,τι κάνω είμαι κάλος.

Οι συμπεριφορές που καταγγέλλονται είναι καταδικαστέες, τους ήξερα προσωπικά, άλλα δεν γνώριζα το παρασκήνιο αυτό. Ήμουν πάντα σε υπερένταση ως σκηνοθέτης, κάποιες φορές δεν πήγαινε καλά και με έπιανε εκνευρισμός, λάθος σωστό δεν ξέρω». 

ια το άλλο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομα του Μάρκου Σεφερλή για τον τρόπο που χειρίζεται το λόγο: «Φταίει ο Μάρκος Σεφερλής, το χιούμορ έχει όρια. Άλλο χιούμορ και άλλο ξεφωνίζω»

Μεταξύ άλλων ο Μεγακλής Βιντιάδης μίλησε και για την απιστία: «Έχω απιστήσει πολλές φορές, 2 φορές το είπα. Την ώρα που το είπα ήρθε εκνευρισμός. Μου έχουν πει ότι με έχουν απατήσει, ήθελα να μάθω τον λόγο».

 

 

 

Ο Μάρκος Σεφερλής το βράδυ της Τρίτης 24/5 θα βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος».

Σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, ο γνωστός ηθοποιός – παρουσιαστής, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε, στον «πόλεμο» και τις αρνητικές κριτικές που δέχτηκε για την σάτιρά του.

«Αν διαβάσεις την κριτική του Γεωργουσόπουλου είναι διακριτά τα όρια μεταξύ κριτικής και συκοφαντικής δυσφήμισης. Κριτική κάνεις σε κάτι, λες δεν μου αρέσει δεν το βλέπω. Δεν μπαίνεις και προσπαθεί να επηρεάσεις μία ολόκληρη μερίδα κοινού να ασπαστεί την άποψή σου», είπε αρχικά ο Μάρκος Σεφερλής.

Και συνέχισε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί καταπιανόμαστε με την κριτική κάποιον ανθρώπων και δεν καταπιανόμαστε με την άποψη και την αποδοχή μου από εκατομμύρια κόσμο. Έχω 500 εκατομμύρια προβολές στο Youtube αυτό σημαίνει ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι με έχουν αποδεχθεί». 

Κλείνοντας ο Μάρκος Σεφερλής τόνισε: «Δεν εφηύρα εγώ τους ομοφυλοφίλους, του μάγκες και του νταλικέρηδες. Όλοι στη σάτιρα με αυτούς ασχολούνται. Το πώς το σκηνοθετώ εγώ είναι άλλη ιστορία».

 

 

ΔIABAΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά