O Κούγιας απαντά στον Φοίβο Δεληβοριά: «Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη του»

 

 

 «Θα με ενδιέφερε η γνώμη του Μητροπάνου, του Πάριου, του Τερζή, του Σφακιανάκη, του Μακρόπουλου και του Γονίδη»

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Στη χυδαία αναφορά του συνηγόρου του Δημήτρη Λιγνάδη στον Μάνο Χατζιδάκι, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του στον Αντώνη Μποσκοΐτη και το koutipandoras.gr, o Φοίβος Δεληβοριάς.

«Ο Κούγιας πρόσφατα απείλησε με δικαστήρια τον Κραουνάκη, τον Μπιμπίλα και τον Γιώργο Χατζιδάκι, αφού προηγουμένως ασέλγησε πάνω στη μνήμη του Μάνου Χατζιδάκι. Δεδομένου του ότι υπήρξε γκουρού σας ο μεγάλος συνθέτης, τι θα λέγατε στον Αλέξη Κούγια αν τον είχατε απέναντι σας;», ήταν η σχετική ερώτηση του Αντώνη Μποσκοΐτη. 

Παρακάτω η απάντηση του Φοίβου Δεληβοριά:

«Μου δίνετε μια ωραία ευκαιρία να μιλήσω γι' αυτό το ασύλληπτο πράγμα! Εγώ πήγα στον Χατζιδάκι με μία κασέτα μου όταν ήμουν 16 ετών. Είχε απόλυτη συνείδηση ότι ήμουν ένα παιδάκι. Δεν έκανε παρέα μαζί μου, όπως δεν έκανε και μ' άλλα μικρά παιδιά. Οι φίλοι του και, πάνω απ' όλα, συνεργάτες του, ήταν παιδιά 23 και 25 ετών, ενήλικες άνθρωποι, διαμορφωμένοι, με κάποια ταλέντα και ευαισθησίες.

Τον γνώρισα με μουσική αφορμή και με προστάτευε με απολύτως αρχοντικό τρόπο, και από το ισοπεδωτικό της προσωπικότητας του, αλλά και από οτιδήποτε θα'ταν επικίνδυνο για μένα. Πιστέψτε με, υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα, πολύ πιο επικίνδυνα, για να κάνεις σ' έναν νέο απ' το να τον δεις απλά ερωτικά ή κάτι τέτοιο. Κάποιους, ας πούμε, τους κατέστρεψαν τα παινέματα.

Ο Χατζιδάκις ήταν αυστηρότατος με καθαρά πνευματικές επιλογές, κάτι που το'χε ζήσει με τον Γκάτσο και το εφάρμοζε με τη σειρά του στους νεότερους. Είναι απολύτως χυδαίο αυτό που τόλμησε να υπαινιχθεί ο Κούγιας κι είναι τρομερά ντροπιαστικό για έναν άνθρωπο, που αν μη τι άλλο ήθελε στη ζωή του να αυτοαποκαλείται καλλιτέχνης - για τον Λιγνάδη λέω -, να δέχεται μια τέτοια υπερασπιστική γραμμή, τόσο αντιπνευματική και τόσο κατινίστικη σκανδαλοθηρικού τύπου».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ο Αλέξης Κούγιας απάντησε στα όσα δήλωσε ο Φοίβος Δεληβοριάς, με δηλώσεις που έκανε στο «Πρωινό» και την Μπέσσυ Αντωνάκη.

«Δεν τον γνωρίζω. Έχω ακούσει το όνομά του κ. Δεληβοριά. Εγώ είμαι άλλης μουσικής κουλτούρας, μου είπαν ότι είπε ότι σε ηλικία 16 ετών γνώρισε τον Χατζηδάκι και μόλις διάβασα ολοκληρωμένη την τοποθέτησή του, λέω πόσο δικαιώνομαι κάθε μέρα. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι αυτά τα 16χρονα του Χατζηδάκι, του Κατσέλη, του Κουν ήταν ερωτικοί σύντροφοι, κάποιοι θέλησαν να το εκμεταλλευτούν και το διαστρέβλωσαν.

Δεν με ενδιαφέρει και πολύ η γνώμη του Φοίβου Δεληβοριά. Η ερώτηση που του υπεβλήθη ήταν συκοφαντική. Οι απαντήσεις μου έχω πει ότι είναι μέσω της δικαιοσύνης και μάλιστα διάβασα ότι ο κ. Φοίβος Δεληβοριάς είπε ότι δεν τον νοιάζει πολύ αν θα πάει στη δικαιοσύνη, δε ξέρω ποιο είναι το ποινικό του μητρώο αλλά δεν περίμενα από αυτόν μία τέτοια απάντηση.

Εμένα με νοιάζει πάντοτε η γνώμη του επιστημονικού ή του κοινωνικού μου κύκλου. Ανεξάρτητα αν κάποιος μπορεί να το κακίζει, εμένα θα με ενδιέφερε πιο πολύ η γνώμη αυτών που μου αρέσει να ακούω. Θα με ενδιέφερε η γνώμη του Μητροπάνου, του Πάριου, του Τερζή, του Σφακιανάκη ή ακόμα και του Μακρόπουλου και του Γονίδη. Όχι του κ. Δεληβοριά.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς απευθύνεται σε ένα συγκεκριμένο ακροατήριο στο οποίο επίσης απευθύνονται και αυτοί όλοι που προσπάθησαν να διαστρεβλώσουν τη δήλωσή μου, μεταξύ άλλων και για τον αείμνηστο Χατζηδάκι», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας Μπέσσυ Αντωνάκη και στο «Πρωινό».

 

 

Το υπονοούμενο της Φαίης Σκορδά και οι μουσικές προτιμήσεις του Κούγια! 

 

 

 

ΔIABAΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»