Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο κακός χαμός ανάμεσα σε Καινούργιου & Βαλάντη – Εξόργισε την παρουσιάστρια

  24/05/2022 12:57
Ο κακός χαμός ανάμεσα σε Καινούργιου & Βαλάντη – Εξόργισε την παρουσιάστρια

Ο κακός χαμός ανάμεσα σε Καινούργιου & Βαλάντη – Εξόργισε την παρουσιάστρια

  24/05/2022 12:57

Χαμός on air με την δεσποινίς Κατερίνα Καινούργιου και τον κύριο Βαλάντη: «Τον κάθε μ@λ@@@ που ακούμε» «Αυτό είναι το επίπεδο σας; Nα χρησιμοποιείται αυτό το λεκτικό; Τι έχεις πάθει Βαλάντη μου Δε σε αναγνωρίζω καν!» 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Μεγάλη ήταν η ένταση που επικράτησε σήμερα στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» ανάμεσα στην παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, τον Βαλάντη και τον Γιώργο Λάγιο. Όλα άρχισαν όταν με το “καλημέρα” ο Βαλάντης άρχισε να μιλά στον πληθυντικό στην παρουσιάστρια.

«Μια χαρά δεσποινίς Κατερίνα» ήταν η απάντησή του στην ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου για το “πως είναι”. Η απάντηση αυτή, ξάφνιασε την παρουσιάστρια η οποία τον ρώτησε γιατί της μιλάει με αυτόν τον τρόπο.

«Μια χαρά σας μιλάω» απάντησε ο Βαλάντης με την Κατερίνα Καινούργιου να του ζητά να της μιλά στον ενικό. Ο τραγουδιστής όμως επέμεινε λέγοντας, «Θα προτιμήσω να σας μιλάω στον πληθυντικό».

Ο Βαλάντης, στην πορεία της συζήτησης εξέφρασε με έντονο ύφος τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο που η εκπομπή αλλά και ο Γιώργος Λάγιος σχολίαζαν τη στάση και τη συμπεριφορά του μέσα στο #Survivor.

«Θα μπορούσατε να έχετε μια επιείκεια σε έναν άνθρωπο που όπως λέτε τόσα χρόνια σας φερόταν μια χαρά και πέρναγε τόσες κακουχίες εκεί μέσα. Να απαντήσει ο κύριος σύμβουλος ψυχικής υγείας γιατί δε σχολιάζει και τις συμπεριφορές των υπόλοιπων παικτών. Όπως κρίνατε εμένα, να κρίνετε και τους υπόλοιπους…Ναι θα νιώσω καλύτερα» είπε ο Βαλάντης με τον Γιώργο Λάγιο να του εξηγεί τους λόγους που τον έκαναν να εκφραστεί έτσι απέναντί του.

«Θέλω δημόσια να μου πείτε για τη συμπεριφορά του κύριου Σοϊλέδη. Αυτή τη συμπεριφορά είναι; Για μένα είπατε ότι έκανα λεκτική βία…» άρχισε να φωνάζει ο τραγουδιστής.

Μάταια η Κατερίνα Καινούργιου προσπαθούσε να του εξηγήσει ότι σχολίαζαν αυτά που έβλεπαν και δε μπορούν να ξέρουν τι γινόταν την υπόλοιπη ημέρα.

«Βλέπετε τα μισά κυρία μου» φώναζε ο Βαλάντης.

«Το Survivor έχει ψυχολόγους και ψυχιάτρους. Υπάρχουν άνθρωποι που μας έχουν εξετάσει… Αν έχετε πρόβλημα με αυτό να τους πάρετε τηλέφωνο να σας πουν. Αυτά που είπατε για τον Σοϊλέδη δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που είπατε για μένα. Δεν ήσασταν δίκαιοι. Δεν ήσασταν δίκαιοι» ανέφερε σε άλλο σημείο ο τραγουδιστής για τον Γιώργο Λάγιο και την Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε σε ακόμα πιο έντονο ύφος λέγοντας,  «Έχω παιδάκια και αυτό που κάνατε είναι ακόμα μεγαλύτερο σφάλμα. Κάντε λοιπόν παιδάκια, να προσφέρετε κάτι και εσείς παραπάνω όπως πρόσφερα κι εγώ».

Η τελευταία ατάκα του τραγουδιστή προκάλεσε και την έντονη αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου.

«Εγώ δεν έχω παιδάκια, τι σημαίνει, ότι δε προσφέρω κάτι; Είπατε ότι όσοι δεν έχουν παιδάκια δεν προσφέρουν κάτι; Αυτό είπατε» είπε η παρουσιάστρια στον τραγουδιστή με εκείνον να ανασκευάζει τη δήλωσή του.

«Όχι, λάθος διατύπωση. Συγγνώμη θα το καταλάβατε έτσι. Eίπα ότι επειδή έχω παιδάκια θα έπρεπε να ήσασταν πιο προσεκτικοί. Όπως και εσείς θα ήσασταν πιο προσεκτικοί» είπε ο Βαλάντης, 

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λάγιος τον ρώτησε τι του είπαν τα παιδιά του για τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι με τον Βαλάντη να αναφέρει ότι αυτό που γίνεται είναι ανήθικο και στην πορεία έκλεισε το τηλέφωνο.

ΔIABAΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας