Γιατί αναφέρθηκε η Φωτεινή Πετρογιάννη στη δίκη Φιλιππίδη; - Η σχέση της

 

 

Η αντίδραση της συζύγου του, Ελπίδας Νίνου κατά τη διάρκεια της δίκης - Το άγνωστο επεισόδιο με τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη στα δικαστήρια! - Έξαλλη στον αέρα: «Ανεπίτρεπτη η σύγκριση» - Τι συνέβη;

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, ενώ χθες κατέθεσε η δεύτερη καταγγέλλουσα, η οποία κατηγορεί τον ηθοποιό για απόπειρα βιασμού το 2010.  

Η Ελπίδα Νίνου στηρίζει τον Πέτρο Φιλιππίδη από την πρώτη στιγμή και είναι καθημερινά στο πλευρό του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Άννας Ζηρδέλη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η σύζυγος του ηθοποιού δεν συζητά με κανέναν, είναι προσηλωμένη στη διαδικασία και διακριτικά και ψύχραιμα ακούει όλες τις μαρτυρίες.

Η Ελπίδα Νίνου παραμένει ψύχραιμη, ήρεμη και ενημερώνεται για όλες τις εξελίξεις από τους δικηγόρους, ενώ στα διαλείμματα πλησιάζει στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη με τον γιο της.

Όπως μετέφερε στην «Super Κατερίνα» η Άννα Ζηρδέλη: «Δεν συζητά με κανέναν. Βρίσκεται έξω από την αίθουσα προσηλωμένη σε όλη τη διαδικασία. Δεν μπορεί να μπει μέσα γιατί είναι μάρτυρας. Ενημερώνεται συνεχώς από τους δικηγόρους για όλες τις εξελίξεις. Στα διαλείμματα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη μαζί με τον γιο τους Δημήτρη και είναι εκεί για να τον στηρίξουν αθόρυβα και στωικά».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος υπήρξε οικογενειακός φίλος του ζευγαριού, εξομολογήθηκε τα εξής: «Το τελευταίο διάστημα δεν θέλω να επικοινωνήσω μαζί της, αποφεύγω επειδή είμαστε και οι δύο μάρτυρες στη δίκη. Χθες ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες. Επειδή είναι και η Ελπίδα άνθρωπος της ζωής μου και έχουμε ζήσει μαζί στιγμές οικογενειακές, δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτά, θα μιλήσω στο δικαστήριο μόνο. Το κλίμα μεταξύ μας ήταν σχεδόν καλό. Εμένα με έβαλαν μάρτυρα υπεράσπισης χωρίς να ερωτηθώ…

Η Ελπίδα Νίνου είναι ένας άνθρωπος που έχει αφήσει τα σημάδια του μέσα μου. Είχαμε οικογενειακή σχέση και αυτή τη στιγμή έχει σπάσει η σχέση αυτή γιατί είμαστε μάρτυρες σε μία δίκη μεγάλων εντάσεων».

 

 

Η δημοσιογράφος της εκπομπής «Super Κατερίνα», Άννα Ζηρδέλη, μετέφερε στον «αέρα» ένα άγνωστο επεισόδιο που έλαβε χώρα με τον γιο του ηθοποιού, Δημήτρη Φιλιππίδη.

«Από την Πολιτική αγωγή όταν είδαν τον Δημήτρη Φιλιππίδη, ζήτησαν να βγει έξω από την αίθουσα καθώς όπως είπαν ήταν στη λίστα μαρτύρων και εκεί σάστισαν όλοι. Οι δικηγόροι του ηθοποιού είπαν αμέσως πως και η Λένα Δροσάκη πρέπει να είναι εκτός αίθουσας καθώς κι εκείνη είναι μάρτυρας». Στην πραγματικότητα όμως όταν έγινε η ανάγνωση ονομάτων δεν υπήρχε στη λίστα το όνομα του Δημήτρη Φιλιππίδη, επομένως έμεινε μέσα στην αίθουσα ενώ η Λένα Δροσάκη αποβλήθηκε.

Την ίδια ώρα η δημοσιογράφος αποκάλυψε και τις αντιδράσεις της Ελπίδας Νίνου και πώς αντιμετωπίζει όλη αυτή την κατάσταση όντας παρούσα σε όλες τις συνεδριάσεις. Όπως ανέφερε παραμένει ψύχραιμη, παρακολουθεί τις εξελίξεις και σε κάθε ολιγόλεπτο διάλλειμα βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της.

«Η ψυχολογία της γυναίκας του είναι άσχημη γιατί ο άντρας της είναι στη φυλακή για κατηγορίες, οι οποίες είναι ανυπόστατες. Δίνουν μαζί τη μάχη τους», ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

 

 

Με τρεμάμενη φωνή, η δεύτερη γυναίκα που κατηγορεί τον Πέτρο Φιλιππίδη για απόπειρα βιασμού της το 2010 στο θέατρο «Μουσούρη» συνέχισε χθες την κατάθεσή της σοκάροντας με τα όσα περιέγραψε λεπτομερώς στο δικαστήριο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κατάθεση σοκ της δεύτερης καταγγέλλουσας του Πέτρου Φιλιππίδη

 

Η καταγγέλλουσα ρωτήθηκε στη δίκη για το αν είχε κατά το παρελθόν επικοινωνία με κάποιον δημοσιογράφο και αναφέρθηκε στη Φωτεινή Πετρογιάννη από το «Πρωινό».

 

 

Ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τη δημοσιογράφο σχετικά, το πρωί της Τετάρτης 18/5.

«Έχουμε μία επικοινωνία εδώ και πάρα πολύ καιρό. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν είναι ρεπορτάζ, είχε τύχει να συνομιλήσω μαζί της στο πλαίσιο ενός άλλου θέματος κάποια στιγμή και έγιναν όλα αυτά μετά, και είδαν το φως της δημοσιότητας όσα καταγγέλλει. Η ίδια δε μου έχει ζητήσει ποτέ να πω κάτι εδώ ή να μεταφέρω κάτι» εξήγησε αρχικά η Φωτεινή Πετρογιάννη στο «Πρωινό».

«Ερωτήθηκε από το δικαστήριο αν ποτέ έχει επικοινωνήσει κάποιος δημοσιογράφος μαζί της κατά το παρελθόν. Εγώ στο παρελθόν είχα βρει τη συγκεκριμένη γυναίκα γιατί συνεργαζόταν με κάποιον άλλον άνθρωπο, πέρσι στις αρχές αυτής της ιστορίας. Είχα επικοινωνήσει μαζί της για να μου πει την εμπειρία της αναφορικά με τον άλλον άνθρωπο που δεν θέλω να πω το όνομά του. Μου είχε πει ότι η συνεργασία τους ήταν εξαιρετική και ξεκινήσαμε να έχουμε μία επαφή γι’ αυτή τη συγκεκριμένη υπόθεση χωρίς να μου κατονομάσει ποτέ τον Πέτρο Φιλιππίδη.»

«Έχω ζήσει κάτι πάρα πολύ άσχημο με έναν άλλον άνθρωπο» χωρίς να μου τον κατονομάσει» είπε στη συνέχεια η Φωτεινή Πετρογιάννη για τον λόγο που αναφέρθηκε το όνομά της στη διαδικασία.

Όπως λοιπόν, υπογράμμισε η δημοσιογράφος την κάλεσε χθες το βράδυ ανθρώπινα να δει πώς είναι. «Είναι συντετριμμένη, είναι πιεσμένη και φορτισμένη, όπως καταλαβαίνετε δε μπορεί να ακούει όσα συμβαίνουν και της είναι ήδη δύσκολο να βγει στο βήμα και να πει την αλήθεια της. Εμένα στο τηλέφωνο χθες αυτή η γυναίκα έκλαιγε. Και δεν θέλω να πω τίποτα άλλο γι’ αυτή την ιστορία. Θα μπορούσε να έχει λιποθυμήσει και στο τηλέφωνο που μιλούσαμε» είπε χαρακτηριστικά.

 

 

Έξω φρενών η Φαίη Σκορδά στον αέρα του «Πρωινού» με τις δηλώσεις του δικηγόρου του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλη Δημητρακόπουλου!

Συγκεκριμένα ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων για την δεύτερη καταγγέλλουσα και όσα είπε στη δίκη του Φιλιππίδη: «Περιέγραψε γενετήσιες πράξεις που παρά τη θέλησή της έκανε σε βάρος της ο Πέτρος Φιλιππίδης. Κι όταν της είπαμε ποια είναι τα στοιχεία, πάνω στα οποία μπορούσε να σταθεί ώστε να τεκμηριώσει το αφήγημά της, είπε ότι δεν έχει κανένα μα κανένα στοιχείο. Το βίωμα του βιασμού είναι τόσο ισχυρό που δε μπορεί να μην το μοιραστείς με τους ανθρώπους που αποτελούν την οικογένειά σου».

Και πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Αντιλαμβάνεστε ότι εδώ έχουμε μία υπόθεση με χρονοκαθυστέρηση πάνω από 12 χρόνια, χωρίς κανένα στοιχείο και ο άλλος κρατείται προσωρινά. Και σε αντίστοιχη περίπτωση, η κοπελίτσα στη Θεσσαλονίκη σε 2 ημέρες τον κατήγγειλε, έγιναν έρευνες από όλες τις υπηρεσίες και η εισαγγελική λειτουργός λέει ότι η καταγγελία της είναι ψευδής. Δύο μέτρα και δύο σταθμά».

Η Φαίη Σκορδά σε έντονο ύφος είπε μετά τις δηλώσεις του συνηγόρου: «Είναι ανεπίτρεπτη η σύγκριση που έκανε ο κ. Δημητρακόπουλος. Συγκρίνουμε δηλαδή τι; Μία υπόθεση της Μπίκα στη Θεσσαλονίκη με όλο αυτό που έγινε, που κρατάμε σαφώς αυτό που αποφάνθηκε το δικαστήριο, το συγκρίνεις με τι; Παίρνεις αυτό γιατί θα μας βοηθήσει υποσυνείδητα σε άλλες υποθέσεις; Συγκρίνουμε καταστάσεις; Δεν είναι όλα μέσα στο ίδιο τσουβάλι.»!

Και υπογράμμισε: «Επειδή έγινε εκείνο ότι όσοι καταγγέλλονται για βιασμό, θα πρέπει να το βλέπουμε και διαφορετικά; Επειδή εκείνη η υπόθεση μπήκε στο αρχείο; Τι θέλεις να περάσεις κάνοντας τη σύγκριση δημόσια;»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Τότε για ποιον λόγο παγκοσμίως να υπάρχει το #metoo και να λέμε δεν λένε ό,τι τους συνέβη γιατί φοβούνται και ντρέπονται; Αν κάποιος σε βιάσει, νιώθεις ενοχές να βγεις να το πεις, δεν το καταλαβαίνουν. Το ότι δεν υπάρχουν στοιχεία, το ακούω. Δηλαδή, αν η προηγούμενη υπόθεση είχε το αντίθετο αποτέλεσμα, θα έμπαινε στην ίδια πρόταση;».

Και ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε πως ο κάθε δικηγόρος κάνει τη δουλειά του και υπογράμμισε: «Δεν είναι η θέση τους, αλλά η δουλειά τους»!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια
Η Βασιλική Τρουφάκου αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει στο baby shower party