Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Είδα μπροστά στα μάτια μου τον Φιλιππίδη να χτυπάει τον Ψάλτου»

  23/05/2022 10:14
«Είδα μπροστά στα μάτια μου τον Φιλιππίδη να χτυπάει τον Ψάλτου»

«Είδα μπροστά στα μάτια μου τον Φιλιππίδη να χτυπάει τον Ψάλτου»

  23/05/2022 10:14

Η Μαρία Κατσανδρή μίλησε για τις καταγγελίες εις βάρος του Φιλιππίδη και για την τραγική απώλεια της Χρύσας Σπηλιώτη, στις πυρκαγιές στο Μάτι. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Μαρία Κατσανδρή παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και στην Πένυ Καβέτσου. 

4225442636669931 image

«Είδα μπροστά στα μάτια μου τον Πέτρο Φιλιππίδη να χτυπάει τον Γιώργο Ψάλτου στην παράσταση Φον Δημητράκης. Αν θα φτάσει στα δικαστήρια, θα είμαι μάρτυρας υπεράσπισης του Γιώργου Ψάλτου. Όταν είσαι μπροστά, πρέπει να πεις την αλήθεια», είπε η Μαρία Κατσανδρή και συμπλήρωσε πως υπάρχουν Φιλιππίδηδες σε όλους τους χώρους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακόμα, η ταλαντούχα ηθοποιός είπε πως η τελευταία φορά που μίλησε με τη Χρύσα Σπηλιώτη ήταν εκείνο το καλοκαίρι του 2018…

«Το Καρέ της Ντάμας ήταν μια πολύ ευτυχισμένη στιγμή για όλους μας και τώρα είναι μια πτυχή λύπης. Με την Χρύσα δεν ήμασταν μόνο συνάδελφοι, γνωριζόμασταν και πριν το Καρέ. Το τελευταίο τηλεφώνημα ήταν λίγο πριν εκείνο το καλοκαίρι, που της είπα Χρύσα μου, δεν πρόλαβα να έρθω να σε δω γιατί δούλευα. Μου είπε έλα ρε Μαράκι του χρόνου. Από τότε έχω πει ότι ποτέ δεν θα λέω του χρόνου, δεν υπάρχει. Δεν μπορώ να ξαναδώ το «Καρέ της Ντάμας». Όλοι θα πεθάνουμε, το θέμα είναι το πως» είπε η Μαρία Κατσανδρή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας