Πέμπτη, 7 Ιουλίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

O λόγος που Μαυρίκιος & Ιλάειρα αποχώρησαν οικειοθελώς από το #AsiaExpress

  23/05/2022 10:47
O λόγος που Μαυρίκιος & Ιλάειρα αποχώρησαν οικειοθελώς από το #AsiaExpress

O λόγος που Μαυρίκιος & Ιλάειρα αποχώρησαν οικειοθελώς από το #AsiaExpress

  23/05/2022 10:47

Το τετραψήφιο ποσό που έπαιρναν ημερησίως από το παιχνίδι - Τους έκαναν bullying οι υπόλοιποι παίκτες, γιατί οι ντόπιοι στην Ταϊλάνδη, ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί τους και ζήλεαν...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Πριν δύο εβδομάδες, οι παίκτες του «Asia Express» αναχώρησαν από την Ελλάδα για… Ταϊλάνδη! Ωστόσο, όπως αποκάλυψε πριν δύο ημέρες η εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση απαθανατίστηκαν… στον αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα δεν άντεξαν και αποχώρησαν από το #AsiaExpress!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Πένυς Καβέτσου στο «Open Weekend», το ζευγάρι φαίνεται πως αποχώρησε οικειοθελώς από το ταξιδιωτικό παιχνίδι του Star, μετά από μόλις μια ημέρα!

«Οι συνθήκες διαβίωσης ήταν πάρα πολύ δύσκολες, τα παιδιά δεν άντεξαν και αποχώρησαν. Έπρεπε να κοιμηθούν σε μια επαρχιακή πόλη, δεν υπήρχαν σπίτια, ήταν παράγκες, δεν είχαν μπάνιο. Τα γνωρίζανε αλλά δεν είχαν φανταστεί ότι θα ήταν τόσο δύσκολο. Το βράδυ έπρεπε να πείσουν τους ντόπιους να τους φιλοξενήσουν» αποκάλυψε η δημοσιογράφος του Open.

Μάλιστα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλαέιρα Ζήση έπαιρναν αρκετά καλά χρήματα για τη συμμετοχή τους στο Asia Express, ωστόσο δεν άντεξαν… πάνω από μία ημέρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας