Νικολούλη: «Η Ρούλα μου ζητούσε να της βρω κάτι συγκεκριμένο με εμμονή»

 

 

Στεφανίδου: «Με έχει στοιχειώσει ο θάνατος της Τζωρτζίνας» - Κλέλια Ρένεση, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Ελένη Πετρουλάκη, Έλενα Τσαβαλιά: Το συγκλονιστικά μηνύματα μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Σοκαρισμένοι παρακολουθεί το Πανελλήνιο τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, μετά τη σύλληψη της μητέρας τους Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο την 9χρονης Τζωρτζίνας. 

Από το απόγευμα της Τετάρτης 30/1 οι αντιδράσεις στα social media είναι αμέτρητες με τις περισσότερες να προέρχονται από μητέρες οι οποίες δεν μπορούν να πιστέψουν σε αυτό το έγκλημα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Mega και στη Ράνια Τζίμα η Αγγελική Νικολούλη ανέφερε: «Σε εκείνη την δύσκολη εκπομπή πριν από δύο εβδομάδες, έμαθα ότι ανιχνεύτηκε στην Τζωρτζίνα μια φονική ουσία.

Σε μια ζωντανή εκπομπή αυτό είναι ένα σοκ και οργή που πρέπει να πνίξεις για να μην αντιληφθούν κάτι οι τηλεθεατές. Γιατί οποιαδήποτε αναφορά θα μπορούσε να φέρει την ανατροπή και στις έρευνες της αστυνομίας», είπε για το τηλεφώνημα που είχε δεχτεί στον αέρα της εκπομπής.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Περίμενα αυτή την εξέλιξη, έχω κι εγώ σοκαριστεί, νιώθω κι εγώ παγωμένη, όπως όλος ο κόσμος. Μια μάνα τριών παιδιών να τη λένε σύγχρονη Μήδεια», δήλωσε η Αγγελική Νικολούλη.

Για τα τηλεφωνήματα και τις  επικοινωνίες με την 33χρονη Ρούλα: «Όλο αυτό το διάστημα μιλούσαμε συχνά με τη Ρούλα, μιλούσαμε με τις ώρες και προσπαθούσα να αντιληφθώ πολλά. Προσπαθούσε να με ελέγξει και να μάθει ποιοι είναι οι μάρτυρες που είχα και τις πληροφορίες θα έβγαζα στο φως.

Αν δεν την καλούσα εγώ, με έπαιρνε ανήσυχη εκείνη και προσπαθούσε να της βρω κάτι συγκεκριμένο που έψαχνε με εμμονή. Αυτό για μένα ήταν ένα σοκ. Είναι κάτι ιδιαίτερο και σοβαρό που θα φέρω στο φως. Μου ζητούσε να μάθει κάτι, επέμενε και ήθελε να της το βρω», είπε στο Mega η Αγγελική Νικολούλη.

 

 

 

Η Τατιάνα Στεφανίδου βγήκε ζωντανά στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha για να μιλήσει στον Αντώνη Σρόιτερ για τις εξελίξεις στο «θρίλερ» της Πάτρας, σχολιάζοντας τις συνομιλίες που είχε η ίδια με την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του «T-live», η οποία όλο αυτό το διάστημα έχει καταπιαστεί με τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, είπε χαρακτηριστικά:

«Παρακολουθώ ξανά και ξανά τις συνεντεύξεις της μητέρας. Έχει πει, λοιπόν, στις συνεντεύξεις της ότι η Τζωρτζίνα της θύμισε την Μαλένα στις τελευταίες στιγμές, είχε τις ίδιες αντιδράσεις. Μένει τώρα οι επιστήμονες να ψάξουν – ιατροδικαστές, γιατροί, ειδικοί, η ελληνική αστυνομία – αν έχει σκοτώσει και τα άλλα δύο παιδιά της. Και αν ναι, με ποιον τρόπο. Έχει δώσει κεταμίνη και στα άλλα δυο της παιδιά;

Αν έχει δώσει και επειδή έχουν βγει οι τοξικολογικές της Μαλένας δεν έχει βρεθεί κάτι και αν δεν υπάρχει έτσι ώστε να γίνει επαλήθευση. Μπορεί ωστόσο να μην έχει βρεθεί στις τοξικολογικές κάτι γιατί πρώτον να είναι άλλη η διαδικασία του θανάτου αν έχει σκοτώσει και την Μαλένα και δεύτερον μπορεί να έχουν μεταβολιστεί οι ουσίες, να έχουν φύγει από τον οργανισμό και να βρεθούν ενδεχομένως στο συκώτι.

Η αλήθεια είναι ότι με έχει στοιχειώσει η εικόνα του θανάτου της Τζωρτζίνας και ενδεχομένως και των άλλων παιδιών. Γιατί πλέον από χθες ξέρουμε πώς πέθανε, ξέρουμε τη διαδικασία. Είναι μόνη της η μητέρα με την Τζωρτζίνα μέσα στο δωμάτιο. Σύμφωνα με την αστυνομία της δίνει την κεταμίνη. Η κεταμίνη αυξάνει τους παλμούς της καρδιάς, παθαίνει ταχυκαρδία. Στη συνέχεια λέει η μητέρα δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν τα παιδιά. 

Η μάνα είναι εκεί, το βλέπει να αργοπεθαίνει. Στη συνέχεια προκαλεί βραχυκαρδία, αρχίζει και σβήνει το παιδί. Το έχει πει η μάνα… Είναι συνταρακτικό να σκεφτούμε ότι αυτό το παιδί κοιτούσε την μάνα στα μάτια χωρίς να μπορεί να μιλήσει, γιατί σύμφωνα με την αστυνομία σε προηγούμενη απόπειρα το είχε αφήσει τετραπληγικό.

Έχουμε μιλήσει πολύ με την Ρούλα Πισπιρίγκου και εγώ και οι δημοσιογράφοι της εκπομπής. Η αίσθηση που εγώ έχω αποκομίσει είναι μια γυναίκα πολύ χειριστική, μας έχει βγάλει και πολύ έντονο ρυθμό όταν της αναφέραμε ότι στις τοξικολογικές είναι το «κλειδί». Μας ζητούσε να πούμε πράγματα στην εκπομπή, πράγματα τα οποία τα περνούσαμε ως το περιβάλλον της. Σατανικά έξυπνη… Μιλούσε με αρκετούς δημοσιογράφους. Προσπαθούσε να χειριστεί τους δημοσιογράφους και να τους περάσει τη δική της αλήθεια. Εκτιμώ πως δεν θα ομολογήσει…».

 

 

Η Κλέλια Ρένεση, θέλησε να εκφράσει δημόσια της λίπη της και το θυμό της, γράφοντας ένας οργισμένο κείμενο για τον άδικο θάνατο της 9χρονης.

«Δεν το χωράει ούτε ο νους, ούτε η καρδιά, ούτε ο πιο ανήσυχος νευρώνας που δεν κοιμάται αν δεν κατανοήσει τα πάντα τέτοια ύβρις απέναντι στην ίδια τη ζωή, στο νόημα της ύπαρξης.. Τέτοια φρίκη δεν είναι χρήσιμη ούτε για αφύπνιση, ούτε για συναγερμό, ούτε για συμμόρφωση. Είναι μόνο για ουρλιαχτό. Αυτός ο εφιάλτης είναι από άλλο κόσμο καρδιά μου.. δεν είναι από τον δικό μας. Κοιμήσου.

Υγ. Οι φωτογραφίες των παιδιών στα σόσιαλ δεν βοηθούν. Ας τα αφήσουμε να πετάξουν μακριά. Έτσι κ αλλιώς έχουν εγκαταλείψει τις μορφές τους για πάντα», έγραψε η Κλέλια Ρένεση.

 

 

 

H Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία είναι μητέρα τριών παιδιών και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έστειλε το δικό της δυνατό μήνυμα.

«Μάνα είναι αγάπη ανιδιοτελής …χωρίς πρέπει, χωρίς θέλω, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Μάνα είναι αγκαλιά ορθάνοιχτη για κάθε στιγμή αγωνίας, φόβου και ανησυχίας.

Μάνα είναι αυτή που όταν νιώθεις ότι δεν αντέχεις άλλο θα έρθει να σου δώσει κουράγιο και όταν όλα σου φαντάζουν δύσκολα και ακατόρθωτα θα σε πιάσει από το χέρι και θα σου δώσει δύναμη για να ξανασηκωθείς και να συνεχίσεις . Μάνα είναι αυτή που είναι πάντα εκεί. Δε σου κρατάει κακία, σε κατανοεί και σε αγαπάει δείχνοντας το με κάθε τρόπο και κάθε στιγμή χωρίς να περιμένει κάτι.  Καλό παράδεισο μικρά αγγελούδια», έγραψε συγκλονισμένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

 

 

Πολλοί είναι οι εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου και της τηλεόρασης που θέλησαν να τοποθετηθούν δημόσια για την υπόθεση, μεταξύ αυτών και η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Συγκεκριμένα, η κριτής του GNTM, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου έγραψε: «Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Οι σκέψεις στριγγλάνε…τι πόνος, μόνο πόνος».

 

 

 

Σοκαρισμένη με τις τελευταίες εξελίξεις της υπόθεσης της Πάτρας, η Ελένη Πετρουλάκη ξέσπασε μέσα από το Instagram λίγες ώρες μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για το θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας.

«Άλλες γυναίκες υποφέρουν για να κάνουν δικά τους παιδιά… Προσπάθειες χρόνων, χωρίς κανένα αποτέλεσμα. ΕΣΥ ήσουν από τις τυχερές που στα έδωσε απλόχερα ο Θεός και τα σκότωσες με τα ίδια σου τα χέρια. Αδιανόητο.

Πώς μπόρεσες; Πώς; Με ποια λογική; Με ποιο συναίσθημα; Με τι ψυχή; Με ποια καρδιά; Τα ίδια τα παιδιά σου; Δεν μπορώ να το πιστέψω.

«Η Τζωρτζίνα μίλησε από τον τάφο. Μίλησε το σώμα, μίλησε η ψυχή της. Με παιδί μίλησε με κάθε δυνατότητα που είχε». Στη μνήμη της Τζωρτζίνας και των άλλων κοριτσιών», έγραψε η Ελένη Πετρουλάκη.

 

 

 

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί τις εξελίξεις και η Έλενα Τσαβαλιά, η οποία έστειλε το δικό της δυνατό μήνυμα, μέσω social media.

H σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή, σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, το πρωί της Πέμπτης, έγραψε χαρακτηριστικά: “Υπάρχει μόνο μια γυναίκα στη γη που μπορεί να πεθάνει για σένα και όχι να πεθάνει εσένα… Η μαμά σου”. Συγκλονισμένη η Έλενα Τσαβαλιά συμπλήρωσε στην ανάρτησή της: “Μόνο με δάκρυα… #mom”.

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Τα νέα μαγευτικά στιγμιότυπα Κωνσταντίνου Βασάλου & Μαρίας Παπαγεωργίου από το εξωτικό ταξίδι τους
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Μαριάντας Πιερίδη, με τον νέο της σύντροφό, Πάνο Ιωάννου, στη Σαντορίνη
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της
Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Νέες μαγευτικές φωτογραφίες της Ευγενίας Σαμαρά από το ταξίδι της στο Νεπάλ
Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη αγκαλιά στο ταξίδι τους στο Πήλιο
Το ισχυρό μήνυμά της Εριέττα Κούρκουλου για το Πάσχα και ο λόγος που έχει αποφασίσει να μην τρώει κρέας
Lila: «Έχω χάσει αρκετούς φίλους τον τελευταίο χρόνο και αυτό με στενοχωρεί»
Η συγκινητική ανάρτηση της Ρίτσας Μπιζόγλη για τον πατέρα της που έφυγε από τη ζωή τέσσερις μέρες πριν