O Chris Rock έσωσε από τη σύλληψη τον Will Smith μετά το οσκαρικό χαστούκι

 

Καβγάδες, συλλήψεις και χαμός επικράτησε στο πρώτο live show του Chris Rock μετά το χαστούκι του Will Smith που εκτόξευσε την καριέρα του

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ετοιμη να συλλάβει τον Will Smith, μετά το χαστούκι στον Chris Rock κατά τη διάρκεια των Όσκαρ, ήταν η αστυνομία του Λος Άντζελες αλλά δεν το έκανε μετά από αίτημα του κωμικού, ισχυρίζεται ο παραγωγός της τελετής, σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε από την επερχόμενη συνέντευξη του Will Parker στο Good Morning America, ο παραγωγός των Όσκαρ ισχυρίζεται ότι η αστυνομία είπε στον Rock ότι θα απομακρύνει τον Smith από το κοινό και θα τον συλλάβει για βιαιοπραγία.

«Θα πάμε να τον πάρουμε, είμαστε έτοιμοι να τον πάρουμε τώρα», είπαν οι αστυνομικοί στον Ροκ, θυμάται ο Packer. «Μπορείτε να ασκήσετε κατηγορίες. Μπορούμε να τον συλλάβουμε».

 

 

Ο Packer δήλωσε ότι ο Rock δεν ήθελε να ακούσει τους αστυνομικούς, αναφέροντας ότι είναι καλά. Τελικά, ο κωμικός αρνήθηκε να απαγγείλει κατηγορίες, αλλά η αστυνομία είπε σε δήλωση πως «εάν το εμπλεκόμενο μέρος επιθυμεί μια αστυνομική αναφορά σε μεταγενέστερη ημερομηνία, το LAPD θα είναι διαθέσιμο για να ολοκληρώσει μια έκθεση έρευνας».

Ο Smith ωστόσο, στον οποίο απονεμήθηκε το πρώτο του Όσκαρ στην 94η τελετή απονομής, θα αντιμετωπίσει «πειθαρχικές διαδικασίες», όπως αναφέρει η Ακαδημία, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αναστολή, αποβολή ή άλλες κυρώσεις.

«Σύμφωνα με τα Πρότυπα Δεοντολογίας της Ακαδημίας, καθώς και με τη νομοθεσία της Καλιφόρνια, ο κύριος Σμιθ θα λάβει ειδοποίηση τουλάχιστον 15 ημερών για ψηφοφορία σχετικά με τις παραβιάσεις και τις κυρώσεις του, καθώς και την ευκαιρία να ακουστεί εκ των προτέρων μέσω γραπτής απάντησης», αναφέρθηκε σε δήλωση την Τετάρτη.

Πηγή κοντά στον ηθοποιό, επιβεβαίωσε στη Sun ότι ο Will Smith και οι δικηγόροι του, ετοιμάζουν μια επιστολή προς την Ακαδημία, για να υποστηρίξουν την υπόθεσή του, πριν από την επερχόμενη ακρόασή του στις 18 Απριλίου.

«Τα πράγματα κρέμονται από μια κλωστή, αφού η 18η Απριλίου είναι η ημέρα που θα μάθει αν θα έχει ένα Όσκαρ, και πολύ πιθανόν, μια καριέρα. Θα γράψει μια επίσημη επιστολή για να ζητήσει συγγνώμη και ουσιαστικά να παρακαλέσει για συγχώρεση», συμπληρώνει η πηγή.

 

 

 

 

Ο ιδιοκτήτης του θεάτρου είπε στην αστυνομία ότι άκουσε κάποιον να φωνάζει, «F–k Will Smith» και πως οι δυο εξαγριωμένοι άνδρες διαμαρτυρόντουσαν στα μέλη του προσωπικού ότι υπήρχαν «λευκοί στο κοινό που δεν φορούσαν μάσκες»

Χαμός προκλήθηκε κατά τη διάρκεια του σόου του Chris Rock στο θέατρο Wilbur στη Βοστώνη την Τετάρτη, όταν ένας από τους θεατές διέκοψε τον Αμερικανό κωμικό εξοργισμένος από την πολιτική για τις μάσκες, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από τον χώρο και να συλληφθεί, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ο 25χρονός Κάλεμπ Χερντ και ο πατέρας του δεν άφηναν τους υπόλοιπους θεατές να παρακολουθήσουν την πρώτη «sold out» παράσταση του Chris Rock, μετά το ιστορικό χαστούκι που δέχθηκε από τον Will Smith στην τελετή των Όσκαρ την περασμένη Κυριακή.

Ο πατέρας και ο γιος αντέδρασαν όταν τους ζητήθηκε να φορέσουν μάσκες, σύμφωνα με την πολιτική του θεάτρου για την προστασία από τον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να διακοπεί η παράσταση και να τους ζητηθεί να αποχωρήσουν από την αίθουσα.

 

 

 

 

 Ο ιδιοκτήτης του θεάτρου είπε στην αστυνομία ότι άκουσε κάποιον να φωνάζει, «F–k Will Smith» και πως οι δυο εξαγριωμένοι άνδρες διαμαρτυρόντουσαν στα μέλη του προσωπικού ότι υπήρχαν «λευκοί στο κοινό που δεν φορούσαν μάσκες».

 

 

 

Όταν τους ζητήθηκε να περάσουν εκτός αίθουσας, ο Χερντ κινήθηκε απειλητικά προς το προσωπικό, με αποτέλεσμα να επέμβει η ασφάλεια και να απομακρυνθεί άμεσα. Η φασαρία συνεχίστηκε και εκτός θεάτρου με τον πατέρα του 25χρονου να προσπαθεί να ηρεμήσει τον γιο του, ο οποίος επιτέθηκε και σε αστυνομικό με αποτέλεσμα να γίνει χρήση σπρέι πιπεριού και να συλληφθεί.

 

 

 

Ο Χερντ κατηγορήθηκε για παραβίαση, άτακτη συμπεριφορά , αντίσταση κατά της αρχής και επίθεση, μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η παράσταση του Chris Rock συνεχίστηκε κανονικά και στο τέλος της, ο Αμερικανός κωμικός καταχειροκροτήθηκε.

 

 

 

  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Στέλιος Ρόκκος – Λελέ Γκόφα: Bροχερό road trip με την μηχανή στην Ιταλία
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
Η φωτο της Ελένης Μενεγάκη από τις πασχαλινές διακοπές - Αμακιγιάριστη & αχτένιστη παραμένει πανέμορφη
Στην Πάρο για το Πάσχα, μαζί με τους γιους και τους κολλητούς της, η Ντορέττα Παπαδημητρίου
Πασχαλινές διακοπές στην Μύκονο για την Κατερίνα Καινούργιου - Ποιος την φιλοξένησε στο ξενοδοχείο του;
Τα νέα μαγευτικά στιγμιότυπα Κωνσταντίνου Βασάλου & Μαρίας Παπαγεωργίου από το εξωτικό ταξίδι τους
Τάνια Μπρεάζου – Γιώργος Αμούτζας ξανά στη Ρουμανία - Πασχαλινό ταξίδι για το ερωτευμένο ζευγάρι
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Μαριάντας Πιερίδη, με τον νέο της σύντροφό, Πάνο Ιωάννου, στη Σαντορίνη
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της