Ο παππούς του Mad Clip ξαναχτυπά - «Τα λεφτά φαγώθηκαν, κουμάντο κάνει η Αρετή»

 

Πέντε μήνες έχον περάσει από το τροχαίο που κόστισε τη ζωή του Mad Clip. Ωστόσο, η επιτυχία του τράπερ παραμένει στα ύψη ενώ σε λίγους μήνες θα κυκλοφορήσει και ο νέος τους δίσκος.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο Mad Clip, ο hardest working man της ελληνικής rap/ trap σκηνής με τις αλλεπάλληλες μεγάλες επιτυχίες, συνεχίζει να ζει μέσα από τα τραγούδια του! Θέλοντας να τιμήσουν ακόμα μία φορά τον ίδιο και το μουσικό του έργο, οι συνεργάτες του και η οικογένειά του αποφάσισαν να κυκλοφορήσει ο τελευταίος του δίσκος, που θα έχει τίτλο «Money And Drugs Can’t Live In Poverty», τη φράση από την οποία πήρε το καλλιτεχνικό του όνομα.

Το «Money And Drugs Can’t Live In Poverty» θα είναι διαθέσιμο στις 29 Απριλίου και θα περιλαμβάνει κάποια από τα κομμάτια που ο δημοφιλής καλλιτέχνης είχε ολοκληρώσει πριν το τραγικό τροχαίο, όπως αναφέρει το askunfunk. Μεταξύ των tracks θα υπάρχουν τραγούδια όπως τα «Kawasaki», «Nani», «Chit Chat», «Εκατομμυριούχος» και «Streets», καθώς και συνεργασίες του Mad Clip με συναδέλφους του που αποτελούσαν τη φιλική και επαγγελματική οικογένειά του, όπως οι Light, FY, Dj Stephan, Fly Lo, Strat και Thugh Slime.

Επίσης, θα υπάρχουν ένα ή δύο solo κομμάτια, ένα εκ των οποίων θα συνοδεύεται από music video, που θα «ανέβει» στο κανάλι του Mad Clip στο YouTube με τη μορφή footage συλλογής από υπάρχοντα πλάνα με τον Mad Clip.

Το executive producing του «Money And Drugs Can’t Live In Poverty» θα κάνει ο Skive, ο παραγωγός στον οποίο ο Mad Clip εμπιστευόταν τον ήχο του και θα κυκλοφορήσει από τη δισκογραφική του οικογένεια, την Capital Music.

Ο παππούς του γνωστού τράπερ, για μία ακόμη φορά μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και τον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του δίσκου.

«Εκείνο που ξέρω, ότι η μάνα του έχει κάποιον δικηγόρο και ότι λέει θα παίρνουνε κάποια δικαιώματα απ’ τα καινούρια τραγούδια. Τα παλιά δεν ήτανε πουθενά… Ο πατέρας έχει κάνει αποποίηση, έχει παραιτηθεί. Τα λεφτά φαγωθήκανε, κουμάντο έκανε η Αρετή. Τη μάνα του την ρώτησα, «σου δώσε της λέω η Αρετή λεφτά;», Μου λέει «όχι, δε μου ‘δωσε» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Στις 17 του μηνός έρχεται αυτός ο μάνατζερ από την Αμερική και μου είπανε θα με φωνάξουν κι εμένα. Τώρα είναι μάνα και κόρη ας πούμε. Ότι είναι δικαιώματα ας τα πάρουνε, τουλάχιστον να πάρει το κορίτσι, ο,τι πάρει, καταλάβατε; πρόσθεσε ο ίδιος και συνέχισε: «Εγώ θέλω να ακούω τα τραγούδια του εγγονού μου. Και εγώ και η γυναίκα μου. Πλην όμως ας πούμε δεν θέλω να ακούω το τραγούδι αυτό που έχει βγάλει της Αρετής, αυτής!».

   

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»
Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά
Το βίντεο της πρώτης πρόβας της Σάττι έγινε παγκόσμιο trend και το «Ζάρι» είναι πια φαβορί
Ξανά χωρίς την Μέγκαν ταξιδεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο ο πρίγκιπας Χάρι