«Όσοι οπλίζουν τα χέρια τους με φονικό όπλο, να ξέρουν ότι υπάρχουν συνέπειες»

 

Αντώνης Ρέμος: «Βλέπουν μόνο την μαγκιά... Να ενημερώσω αυτά τα παιδιά που νομίζουν ότι είναι κάποιοι στα social media, ότι δεν ισχύει. Η ζωή είναι εκεί έξω και να κοιτάξουν να είναι τίμιοι και δίκαιοι στην πραγματική ζωή και όχι αρεστοί στα social»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο τραγουδιστής σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο Αντώνης Ρέμος για μια συναυλία, εκεί όπου ξεσήκωσε το κοινό και σε δηλώσεις του στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» αναφέρθηκε στον έρωτα, στον Αντώνη Βαρδή, στο τραγούδι που είναι σταθμός στην καριέρα του αλλά και σε όλα όσα συμβαίνουν στην ελληνική κοινωνία τον τελευταίο καιρό, με αφορμή τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

«Έχει γενέθλια η κόρη μου, η Ελένη και της αφιερώνω το νέο μου τραγούδι, “Όλα για σένα”», είπε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου ο τραγουδιστής.

Αναφορικά με τη συνεργασία του με τον Αντώνη Βαρδή, απάντησε: «Η τύχη είναι τυχερή, η επιτυχία δεν είναι ποτέ τυχαία. Κάποια πράγματα δεν είναι μόνο τύχη, πίσω από αυτά κρύβεται και πολύ δουλειά και να πετύχεις την κατάλληλη στιγμή. Εγώ ένιωθα έτοιμος όταν πέτυχα τον Αντώνη Βαρδή και γι αυτόν έγιναν όλα αυτά τα θαύματα.  Το “Έτσι ξαφνικά” είναι ένα τραγούδι – σταθμός στην καριέρα μου και δεν θα πάψει αυτό ποτέ να μην υφίσταται, οπότε και το “Έτσι ξαφνικά” και ο Αντώνης Βαρδής αποτέλεσαν έναν μεγάλο σταθμό στην καριέρα μου».

«Έχω μάθει να είμαι τίμιος απέναντι σε όλους αυτούς που με αγαπάνε τόσα χρόνια και να τους τραγουδάω αυτές τις στιγμές της καταστροφής και της δημιουργίας που δημιουργεί ο έρωτας», πρόσθεσε.

Για τον ρόλο των social media στην καθημερινότητά μας, τόνισε: «Καλό είναι ο κόσμος να καταλάβει ότι τα social media είναι ένας εικονικός κόσμος, δεν είναι η πραγματικότητα. Δυστυχώς, ένα από τα φαινόμενα της ζωής μας είναι ότι, ό,τι συμβαίνει στα social, νομίζουμε ότι συμβαίνει και στην πραγματικότητα. Να ενημερώσω αυτά τα παιδιά που νομίζουν ότι είναι κάποιοι στα social media, ή νομίζουν ότι καταστράφηκε η ζωή τους λόγω των social, δεν ισχύει. Η ζωή είναι εκεί έξω και να κοιτάξουν να είναι τίμιοι και δίκαιοι στην πραγματική ζωή και όχι αρεστοί στα social».

Για την οπαδική βία: «Ας είναι αυτή η τελευταία φορά που βρισκόμαστε μπροστά σε ένα τέτοιο περιστατικό, σε έναν άδικο χαμό ενός τόσο νέου παιδιού και να καταλάβουν αυτά όλα τα παιδιά που οπλίζουν τα χέρια τους με ένα φονικό όπλο, ότι υπάρχουν συνέπειες. Αυτοί βλέπουν μόνο την ώρα της μαγκιάς. Αν θέλουν να γίνουν δολοφόνοι υπάρχουν κι άλλοι τρόποι, δεν χρειάζεται να κουβαλάνε μια ομάδα και να εκθέτουν μια ιδέα και μια ομάδα και στο όνομα αυτής να κάνουν αυτά τα εγκλήματα»

 

 

 Πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή είναι γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου για την Υβόννη Μπόσνιακ και τον Αντώνη Ρέμο καθώς έχει τα γενέθλιά της η μονάκριβη κόρη τους Ελένη. Έτσι λοιπόν το αγαπημένο ζευγάρι κάθε 14 Φλεβάρη έχει δύο λόγους να γιορτάζει.

Η Υβόννη χάρισε στους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία με την κόρη της που δεν είχαμε δει ξανά. Η σχεδιάστρια μόδας φορώντας το μαγιό της και με φόντο τα βράχια της παραλίας κρατά στην αγκαλιά της τη μικρή Ελένη και γράφει: «Χρόνια πολλά κοριτσάκι μας μεγάλο !!!!!! #7 #myvalentinesgirl #paiditouerwta».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yvonne Bosnjak (@yvonini)

 

Ο Αντώνης Ρέμος σε δική του ανάρτηση ανέβασε ένα τρυφερό στιγμιότυπο όπου ποζάρουν μπαμπάς και κόρη. «Χρόνια σου πολλά αγάπη της ζωής μας», έγραψε στη λεζάντα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antonis Remos (@aremovic)

 

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»
Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά
Το βίντεο της πρώτης πρόβας της Σάττι έγινε παγκόσμιο trend και το «Ζάρι» είναι πια φαβορί
Ξανά χωρίς την Μέγκαν ταξιδεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο ο πρίγκιπας Χάρι