Οι τεχνητές κρίσεις & τα μαγειρέματα του wanna be El Professor συνεχίζονται....

 

Ο θεατρικός οργανισμός Αγίου Δομήνικου συνεχίζει ακάθεκτος το κακό θέατρο στο #SurvivorGR: Μαρτίκας, Σάββας, Σοφιάνα, Ασημίνα, Πελάγια σε νέες εξάρσεις εγωισμού, αλαζονείας και δολοπλοκίας - Βρισηίδα και Ευρυδίκη ανασυντάσσονται εναντίον της Ναυσικάς και Μύριελλας προσεγγίζοντας την Κάτια  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Άλλο ένα επεισόδιο γεμάτο ένταση και συγκρούσεις.

Οι Μαχητές στο προχθεσινό επεισόδιο (14/2) έχασαν το αγώνισμα της ασυλίας και έπρεπε να ψηφίσουν ένα παίκτη υποψήφιο προς αποχώρηση.

Έτσι οι παίκτες αποφάσισαν να βγάλουν πρώτο υποψήφιο τον Ανδρέα Ματθαιακάκη, ο οποίος όπως φάνηκε ενοχλήθηκε πάρα πολύ.

Η ένταση και οι χαρακτηρισμοί έδιναν κι έπαιρναν στο συμβούλιο, όμως δεν έμειναν μόνο εκεί.

Ο Ανδρέας έπιασε τους συμπαίκτες του και εξέφρασε το παράπονο του και εκεί είδαμε τους υπόλοιπους να ξεσπούν, με πρώτη και καλύτερη την Ασημίνα, η οποία άρχισε τα... γαλλικά καθώς δεν την άφηναν να μιλήσει.

 

 

Η ομάδα των Διάσημων αναφέρθηκαν στα όσα έγιναν στο συμβούλιο και τους Μαχητές και σχολίασαν αρνητικά την απόφαση της αντίπαλης ομάδας να ψηφίσουν τον Ανδρέα Ματθαιακάκη.

 

 
 

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει την απόφαση της Ασημίνας να ψηφίσει τον Ανδρέα για να σώσει τη φίλη της Πελαγία και υποστήριξε πως δεν μπορεί να δεχτεί ότι ψηφίζει αγωνιστικά και να βγάζουν στον τάκο τον καλύτερο παίκτη της ομάδας τους.

Συγκεκριμένα δήλωσε:«Η Ασημίνα κάθε μέρα λέει ότι πεινάει και πεινάει και πεινάει και να λέει ξανά και ξανά ότι θα ψηφίσει με αγωνιστικό τρόπο… βρε κούκλα μου δεν είναι έτσι ο αγωνιστικός τρόπος και πραγματικά καταλαβαίνω θες να προστατεύσεις την κολλητή σου αλλά μη βγαίνεις και λες τέτοια πράγματα και κάνεις δηλώσεις κάθε μέρα βγαίνεις ψεύτρα δεν το καταλαβαίνεις;»

 

 

Στο στόχαστρο βρέθηκε για άλλη μια φορά ο Γιώργος Κατσαούνης στο Survivor κι ο τρόπος που συμπεριφέρεται γίνεται συνεχώς αντικείμενο συζήτησης.

Συγκεκριμένα η Θωμαϊς Εμμανουηλίδου έγινε έξαλλη με το πως μίλησε για τον Σάββα Κάλφα: «Ποια βούληση; Χθες γύρισε κι είπε τον Σάββα νταβατζή. Ο Γιώργος δεν ξέρει να μιλήσει. Δεν έχει ούτε ήθος ή αρχές.

Στην αρχή τον δικαιολογούσα γιατί έλεγα ότι είναι παιδί του χωριού, έχει μείνει σε παγκάκια, δεν έχει σπουδάσει. Τον δικαιολογούσα αλλά μέχρι ένα σημείο. Από εδώ και πέρα δε θα ασχολούμαι μαζί του. Αν δεν μπορεί να κάνει διάλογο μαζί μου και δεν μου μιλά σωστά, δε θα απαντώ ποτέ»

 

 

 Και το σχέδιο αποκαλύφθηκε. Η Πελαγία Καζολέα η... ηθική αυτουργός.

Ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, ο οποίος δεν μπορούσε να δεχτεί την υποψηφιότητά του.

Ο παίκτης στράφηκε εναντίον της κλίκας των κοριτσιών, δηλαδή της Σοφιάνας Αβραμάκη, της Πελαγίας Καζολέα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου γιατί όπως αντιλήφθηκε, οι νεαρές κοπέλες το κανόνισαν.

Η «πανούργα» Πελαγία αποκάλυψε on camera πως το σχέδιο ήταν δικό της. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:«Το σκεπτικό μου να βγάλουμε με χειρουργικές κινήσεις υποψήφιο τον Ανδρέα επιβεβαιώθηκε γιατί φάνηκε ότι υπήρχε πλάνο ο Σάββας να δώσει με την ατομική ασυλία τον Σπύρο κι από την κάλπη να βγω εγώ. Τους το χαλάσαμε όλο αυτό».

Και πρόσθεσε: «Ο Ανδρέας τραγικός. Ζήτησε τον λόγο κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, που είναι πάλι υποψήφιος κι αναλύοντας όλα τα στατιστικά».

 

 

 

Η Σοφιάννα λίγες ώρες μετά από το συμβούλιο έβαλε τα κλάματα καθώς η ίδια υπερασπίστηκε τις φίλες, ενώ εκείνες την άφησαν... αβοήθητη όταν δέχτηκε τα πυρά συμπαίκτη της.

Ο Γιάννης με τον οποίο και έχει έρθει αρκετά κοντά την συμβούλεψε και εκείνη μη μπορώντας να συγκρατηθεί... έπεσε στην αγκαλιά του και ξέσπασε.

Εκείνος με τρυφερότητα της ανταπέδωσε την αγκαλιά θέλοντας να την ηρεμήσει και να την κάνει νιώσει καλύτερα.

Η Σοφιάννα δήλωσε στην κάμερα μεταξύ άλλων: «Δεν είναι υποχρεωμένος όποιος είναι φίλος σου να βγαίνει μπροστά και να σε υπερασπίζεται και ίσως αυτή είναι η αλήθεια και δεν έχω ανάγκη να με υπερασπιστεί κάποιος, είναι απλά αυτό άδειασμα που ένιωσα εκείνη την στιγμή».

 

 

Στο σημερινό (14/2) επεισόδιο, εκτός από τη ένταση στο νησί και τις κλίκες που έχουν δημιουργηθεί και τις στρατηγικές που ακολούθησαν, είδαμε ένα ακόμα δύσκολο αγώνισμα.

Το συγκεκριμένο αγώνισμα απαιτούσε ισορροπία και δεν ήταν στίβος μάχης,  καθώς οι παίκτες έπρεπε να μονομαχήσουν πάνω σε μία δοκό.

Οι παίκτες έπρεπε να ρίξουν τον αντίπαλο μέσα στο νερό ώστε να πάρουν το πολυπόθητο πόντο και να φέρουν την νίκη στην ομάδα.

 

 

Κατά τη διάρκεια του στίβου μάχης με έπαθλο την δεύτερη ασυλία τραυματίστηκε στο χέρι ο Τάκης Καραγκούνιας, με τους παίκτες να ήταν φανερά σοκαρισμένοι. Ο παίκτης μάλιστα μεταφέρθηκε και στο νοσοκομείο.

Έτσι την ώρα που ο νέος παίκτης, Τάκης Καραγκούνιας αγωνιζόταν εναντίον του Σπύρου Μαρτίκα έπεσε ατσούμπαλα από την δοκό και χτύπησε αρκετά άσχημα το χέρι του.

Αμέσως έσπευσαν οι πρώτες βοήθειες και οι γιατροί εκεί αποφάσισαν πως έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να το ελέγξουν καλύτερα το χέρι του.

 

 

Μετά την ήττα των Μπλε στον αγώνα ασυλίας, νέες εντάσεις ξεσπούν στην παραλία των Μαχητών και θα ακουστούν σοβαρές καταγγελίες

Άλλη μία ακόμη ήττα ήρθε στους Μαχητές. Οι Διάσημοι λοιπόν και απόψε πήραν την ασυλία, πράγμα που σημαίνει πως η ομάδα των Μαχητών είναι ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στο να χάσει έναν ακόμη παίκτη.

 

 

Οι Μαχητές «φαγώθηκαν» μεταξύ τους.

Μετά το αγώνισμα ασυλίας και την ήττα των Μαχητών επέστρεψαν όλοι στις καλύβες τους για να... χαλαρώσουν.

Όμως αυτό δεν ίσχυε για ακόμη μία φορά για τους Μπλε. Μόλις έφτασαν στην παραλία άρχισε ένας έντονος καυγάς μεταξύ των παικτών για το φαγητό και οι άσχημοι χαρακτηρισμοί έδιναν κι έπαιρναν.

Ο Μαρτίκας είπε κλέφτρα την Σοφιάννα, με την ίδια να μην το δέχεται, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Γιώργος Κατσαούνης με τον Ανδρέα Ματθαιακάκη παραλίγο να πιαστούν στα χέρια.

 

 

Σοφιάννα και Μαίη έρχονται για ακόμα μια φορά σε ρίξη για χάρη του Γιάννη. Η ζήλεια την Σοφιανά δε μαζεύεται και ξεκινά για άλλη μια φορά τις δολοπλοκίες.

 

 

Ο Professor ξαναχτυπά! 

 

 

Οι Διάσημοι σκαρώνουν φάρσα στον Σάκη και τον Τάκη

 

 

Βρισηίδα, Κάτια και Ευρυδίκη σχολιάζουν τα ματσαρίσματα προσπαθώντας να προσεγγίσουν την Κάτια πετάνε χολή για άλλη μια φορά στην Μύριελα και την η Ναυσικά.

 

 

Χαλαρές στιγμές μετά από μία δύσκολη μέρα αγωνισμάτων, απόλαυσαν οι Διάσημοι στο Survivor.

Οι ίδιοι με τον αέρα της νίκης και δίχως να έχουν να ανησυχούν για κάτι, αφού στο συμβούλιο θα είναι ξανά θεατές, «ρούφηξαν» την πολύ όμορφη ημέρα είτε πηγαίνοντας για ψάρεμα είτε κάνοντας ηλιοθεραπεία. Συγκεκριμένα στην παραλία δίπλα στο κύμα βρέθηκαν τόσο η Βρισηίδα Ανδιριώτου όσο κι η Κάτια Ταραμπάνκο, οι οποίες «λούστηκαν» με τη ζεστασιά του ήλιου κι έκαναν ηλιοθεραπεία topless.

Μάλιστα τα πλάνα που προβλήθηκαν στις οθόνες μας ήταν φωτιά κι ανέδειξαν από άκρη σε άκρη τα καλλίγραμμα κορμιά των δύο παικτριών.

 

 

Τσακωμός ανάμεσα στον Τάκη και τον Σπύρο

 

 

Έξαλλη η Πελαγία Καζολέα απασφάλισε στο συμβούλιο του νησιού.

Σύμφωνα με την ίδια, κάποιες στρατηγικές στο παιχνίδι έχουν ξεφύγει από τα πλαίσια του παιχνιδιού και δεν δίστασε να προειδοποιήσει ότι αν αντιληφθεί κάτι θα κινηθεί νομικά.

«Προσπαθούν να αμαυρώσουν την εικόνα μου. Εφόσον δεν μπόρεσαν να με βγάλουν εκτός εαυτού και να απαντήσω, σήμερα στην παραλία μας, παίχτηκε ένα remake από παλαιότερα Survivor που έχουν να κάνουν με τη μοιρασιά του φαγητού», είπε μεταξύ άλλων η Πελαγία Καζολέα και συνέχισε:

«Όσον αφορά τη στρατηγική και το σχέδιο, είμαι η πρώτη που λέω ότι το Survivor είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής αλλά αν αντιληφθώ ότι μετά την τοποθέτησή μου τη μεσημεριανή, ότι υπάρχουν χαρακτηρισμοί που υπονοούν πράγματα, χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις και είναι απλές ενδείξεις κτλ, είναι όλα μηνύσιμα και δεν θα διστάσω σε ό, τι κι αν προκύψει πέρα από αυτού να το αντιμετωπίσω και να με αντιμετωπίσουν και να είστε σίγουροι. Όλοι έξω έχουμε έναν κύκλο και ένα επαγγελματικό περιβάλλον. Εγώ συγκεκριμένα είμαι 31 ετών και δεν θα αφήσω κανέναν από εδώ πέρα μέσα να ξεφύγει απέναντι στο πρόσωπό μου τα όρια του παιχνιδιού και της στρατηγικής του».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πελαγία είναι υποψήφια προς αποχώρηση, όπως και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Στο σημερινό συμβούλιο του νησιού, όλα ξεκίνησαν με το θέμα που τέθηκε επί τάπητος από τους περισσότερους παίκτες των Μαχητών και αφορούσε κατά κύριο λόγο την Σοφιάννα για το θέμα του διαμοιρασμού του φαγητού. Όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί πολύ μεγάλη συζήτηση, με τους περισσότερους να κάνουν λόγο για μια πραγματικότητα με το φαγητό και ότι δεν υπάρχει σεβασμός μεταξύ τους.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου αποχώρησε σε κάποια στιγμή από το συμβούλιο, μιας και όπως είπε δεν μπορούσε καν να διαχειριστεί όλο αυτό που συνέβαινε, γιατί για εκείνη τίποτα από όλα όσα λέγονται δεν έχει υπόσταση. Μαζί της βγήκε και η Κάτια από την ομάδα των Διασήμων, η οποία προσπάθησε να την ηρεμήσει, τουλάχιστον στον βαθμό που μπορούσε.

Η Σοφιάννα υποστήριξε ότι όλο αυτό που έχει γίνει με το φαγητό προέκυψε εντελώς τυχαία, με τον Σάββα Κάλφα να συνεχίζει να την κατηγορεί ότι ουσιαστικά οι μερίδες είναι εντελώς δυσανάλογες και ότι αφού το έχει αναλάβει εκείνη το φαγητό, είναι και η υπεύθυνη. Μάλιστα, μίλησε για συγκεκριμένο περιστατικό, στο οποίο το πιάτο το δικό της δεν είχε καμία σχέση σε ποσότητα, με εκείνο του Ανδρέα.

Ο Γιώργος Κατσαούνης, με τη σειρά του συμφώνησε με όλα όσα ειπώθηκαν, υποστηρίζοντας πλήρως τις θέσεις των υπολοίπων και λέγοντας ότι η Σοφιάννα το κάνει αυτό τον τελευταίο καιρό, που όλη ομάδα έχει χάσει τα έπαθλα φαγητού και έχουν να φάνε περισσότερες από είκοσι ημέρες. Ο Ανδρέας Ματθαιακάκης μάλιστα επιβεβαίωσε και το περιστατικό, για το οποίο μίλησε ο Σάββας.

 

 

Η Κάτια Ταραμπάνκο έγινε έξαλλη με όλα αυτά που άκουγε και θέλησε να τοποθετηθεί, δεδομένου ότι στον προηγούμενο κύκλο που συμμετείχε την είχαν κατηγορήσει. Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: "Θεωρώ ότι όλοι καταλαβαίνουμε ότι η δύναμη της τηλεόρασης είναι τεράστια. Πρέπει να ξέρουμε το τι λέμε και πρέπει να είμαστε σίγουροι απόλυτα για όλα αυτά που λέμε. Είμαστε σε ένα ριάλιτι επιβίωσης, που τα μυαλά μας θολώνουν και δεν ξέρουμε πολλές φορές τι ακριβώς λέμε. Όταν αποκαλείς κάποιον κλέφτη, αυτό τον επηρεάζει και στην έξω ζωή του, αλλά και στους δικούς του ανθρώπους."

Μάλιστα, απευθυνόμενη στον Σπύρο Μαρτίκα είπε: «Εσύ γιατί περίμενες 25 μέρες για να μιλήσεις; Όλα αυτά κανονικά πρέπει να τα λες από την πρώτη στιγμή που γίνονται.»

 

 

 

Η διαδικασία ψηφοφορίας 

 

 

Ποιός ή ποιοί είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση; 

 

 

Οι δηλώσεις των υποψήφιων προς αποχώρηση

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»