Η Παυλίδου απάντησε για την ανατροπή στην υπόθεση ξυλοδαρμού από τον Παπαγιάννη

 

Η Σοφία Παυλίδου απάντησε για πρώτη φορά στην ανατροπή που έγινε στην υπόθεση ξυλοδαρμού της από τον Μάνο Παπαγιάννη - Η αντίδρασή του ηθοποιού για τη δικαστική διαμάχη τους - Η σημαντική απόφαση των θεατρικών παραγωγών για τα περιστατικά βίας 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Πριν από τέσσερα χρόνια είχε απασχολήσει έντονα την επικαιρότητα η υπόθεση με την καταγγελία που είχε κάνει η Σοφία Παυλίδου ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον συνάδελφό της, Μάνο Παπαγιάννη στην ίδια θεατρική παράσταση, όπου πρωταγωνιστούσαν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχει μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση, καθώς στο εδώλιο ως κατηγορούμενη θα κάτσει η Σοφία Παυλίδου και όχι ο Μάνος Παπαγιάννης. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στην υπόθεση ξυλοδαρμού Παπαγιάννη – Παυλίδου: Κατηγορούμενη η ηθοποιός

 

Μέσω του δικηγόρου της, η ηθοποιός κατέστησε σαφές πως ο λόγος που δεν έχει εκδικαστεί η δική της μήνυση, η οποία κατατέθηκε πρώτη είναι λόγω καθυστέρησης προσδιορισμού της από το δικαστήριο και κατηγόρησε τον Μάνο Παπαγιάννη για προσπάθεια αποπροσανατολισμού και θυματοποίησής του.

 

 

«Για μια ακόμη φορά δυστυχώς η πλευρά του κύριου Παπαγιάννη, κάνοντας την εμφάνισή της μέσω τηλεοπτικών εκπομπών, αποπειράται να δημιουργήσει ένα ευνοϊκό κλίμα για τον ίδιο σε σχέση με το περιστατικό που έλαβε χώρα το 2018 στο θέατρο Χυτήριο αυτή τη φορά, εκμεταλλευόμενη τη γνωστή σε όλους – νομικούς και μη-  καθυστέρηση προσδιορισμού δικάσιμου από την αρμόδια Εισαγγελία λόγω νομικού φόρτου νομικών δικογραφιών. Πράγματι, η κυρία Παυλίδου κατέθεσε πρώτη μήνυση εντός πλαισίου της αυτοφώρου διαδικασία την ίδια μέρα που συνέβη το περιστατικό και κινήθηκε εκ τότε η διαδικασία της προκαταρκτικής εξετάσεως που ολοκληρώθηκε από το 2019. 

Δυστυχώς από τον Ιούνιο του 2019 ανέμενε στη σειρά προσδιορισμού…Ενώ ο κύριος Παπαγιάννης κατέθεσε τρεις μήνες μετά τη δική του αντίθετη μήνυση εις ένδειξη αντιπερισπασμού με την γνωστή μέθοδο “θυματοποίησης του δράστη” αυτή προσδιορίστηκε να δικαστεί τον Μάιο του 2022» αναφέρει μεταξύ άλλων η πλευρά της Σοφίας Παυλίδου.

   

 

Η αντίδρασή του Μάνου Παπαγιάννη για τη δικαστική διαμάχη με τη Σοφία Παυλίδου

 

 

Η σημαντική απόφαση των θεατρικών παραγωγών για τα περιστατικά βίας 

 

 

Σπύρος Μπιμπίλας: Η υπόθεση Παυλίδου - Παπαγιάννη δεν έχει έρθει στο ΣΕΗ

 

 

Η Γιάννα Παναγοπούλου, δικηγόρος του Μάνου Παπαγιάννη, μετά την απάντηση της Σοφίας Παυλίδου στην υπόθεση ξυλοδαρμού.

«Δεν είπε κανείς ότι συνιστά πρόκριμα της δικαιοσύνης, ούτε κανείς χαρακτήρισε από τη δική μας πλευρά δικονομικά. Άκουσα τη δήλωση του συναδέλφου, αλλά δε θα μπω σε καμία διαδικασία να σχολιάσω αυτά που λέγονται γιατί είμαι υποκειμενική και η κάθε πλευρά έχει το δικαίωμα να έχει τη δική της θέση και να την εκφράζει.

Από εκεί και πέρα, η δημοσιογραφική προσέγγιση είναι πολύ διαφορετική από τη νομική προσέγγιση. Όταν γίνεται ένα γεγονός, όπως το 2018 που συνέβη αυτό το γεγονός, η κάθε πλευρά είχε τις δικές της απόψεις και δημιουργήθηκε μία διαφορετική εντύπωση. Σήμερα η δικαιοσύνη έρχεται με πολύ μεγάλη σαφήνεια για το τι συνέβη εκείνη τη μέρα στον χώρο εργασίας κι έχει αποφανθεί ότι ως προς το περιστατικό, στο οποίο φέρεται να υπήρχαν εκατέρωθεν αδικήματα. Έχει ασκηθεί στον κ. Παπαγιάννη ποινική δίωξη για απλή σωματική βλάβη ως προς το κομμάτι της σωματικής βίας και η κα Παυλίδου αντιμετωπίζει το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης» ανέφερε αρχικά η κα Παναγοπούλου στο Πρωινό.

«Στην επικίνδυνη σωματική βλάβη δεν τιμωρείται το αποτέλεσμα αλλά ο επικίνδυνος τρόπος τέλεσης. Συνεπώς από τα στοιχεία που υπάρχουν στη δικογραφία, ο Εισαγγελέας οδηγήθηκε στην κρίση ότι υπήρχε ένας επικίνδυνος τρόπος τέλεσης. Ως προς την απλή σωματική βλάβη, υπάρχει ιατροδικαστική έκθεση οι συγκεκριμένες βλάβες φέρεται να έχει η παθούσα έχουν χαρακτηριστεί από τη δικαιοσύνη ως απλή σωματική βλάβη. Δεν μπορώ να πω ακριβώς τι βλάβες φέρεται να είχε» συμπλήρωσε η κα Παναγοπούλου.

    

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών-Νέο βίντεο
Η επιλογή της γραβάτας του Κάρολου στη νέα του εμφάνιση δεν ήταν τυχαία-Το κρυφό μήνυμα στα εγγόνια του
Στο νοσοκομείο η Μαρία Μπακοδήμου-Η ανάρτησή της
Κατερίνα Καινούργιου: Του χρόνου ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι, το νιώθω
Νίνο και Ζόζεφιν έκαναν ξανά ο ένας τον άλλο unfollow-Η αινιγματική ανάρτηση του τραγουδιστή
Σοκάρει η Γιάννα Τερζή-«Στη Eurovision δέχτηκα ψυχική κακοποίηση, ήμουν φοβισμένη»
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»