Η Μαργαρίτα εισέβαλε στο #MasterChefGR - Ο νικητής του 1ου Mystery Box

 

#MasterChefGR: Το ντύσιμο του Κοντιζά που έκανε τον Ιωαννίδη να λιώσει από τα γέλια! - Το τραγούδι του Σωτήρη No1 παγκοσμίως - Το τρολάρισμα του σκηνοθέτη στην Καλλιόπη

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η στιγμή, που όλοι περίμεναν, έφτασε και το μαγειρικό ταξίδι του MasterChef 2022 ξεκινά επίσημα για τους 24 επίδοξους διεκδικητές του φετινού τίτλου, που κατάφεραν, μέσα από απαιτητικές μαγειρικές δοκιμασίες, να κερδίσουν την είσοδο τους στον διαγωνισμό.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κύπριος διεκδικητής του τίτλου του φετινού #MasterchefGR και οι υπόλοιποι 23

 

Στο πρώτο επεισόδιο του MasterChef, παρακολουθήσαμε τους παίκτες να δίνουν το εκατό τοις εκατό τους, για να κερδίσουν το τεστ δημιουργικότητας, μιας και ο νικητής της συγκεκριμένης δοκιμασίας θα είχε και πολλά πλεονεκτήματα στην επερχόμενη ομαδική δοκιμασία. Λίγο πριν από την δοκιμή των πιάτων, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης ήταν εκείνοι, που πέρασαν από τους πάγκους των διαγωνιζόμενων, για να παρακολουθήσουν τις παρασκευές, αλλά και τις συνολικές ιδέες τους.

Εκείνη την στιγμή, ο Πάνος Ιωαννίδης σχολίασε χιουμοριστικά το ντύσιμο του Σωτήρη Κοντιζα λέγοντας: «Δεν μπορώ να σε βλέπω καθόλου με αυτό το πουκάμισο. Έχει κι η μάνα μου ένα αλλά με βάτες. Αυτή είναι η διαφορά». Εκείνη τη στιγμή, μπήκαν και οι παίκτες στην συζήτηση, με τον Σωτήρη Κοντιζά να του απαντά:«Φίλε να σου πω κάτι. Δεν μπορώ με αυτήν τη ζήλια σας. Νίκο σου αρέσει αυτό που φορώ;»

 

 
 

Mε την είσοδο των διαγωνιζόμενων στην κουζίνα του MasterChef, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς πήραν τον λόγο και ανακοίνωσαν ότι θα έχουν τον πρώτο καλεσμένο έκπληξη, ο οποίος και ήταν ο υπεύθυνος για το περιεχόμενο των υλικών, που έκρυβε το κουτί.

Εκείνη την στιγμή, ανακοίνωσαν ότι αυτό το πρόσωπο ήταν η Μαργαρίτα Νικολαϊδη, η οποία ήταν και η νικήτρια του προηγούμενου, πέμπτου κύκλου του ριάλιτι. Η Μαργαρίτα εισέβαλλε στην κουζίνα με το χαμόγελο να λάμπει στο πρόσωπό της, μιας και είπε ότι όλο αυτό το κομμάτι με τις δοκιμασίες, της είχε λείψει πάρα πολύ. Μάλιστα, δήλωσε και έτοιμη να διαγωνιστεί και πάλι.

Την στιγμή που εκείνη παρουσίασε στα παιδιά τα υλικά του Mystery box, αμέσως μετά τους είπε: «Ζήστε το μέχρι εκεί που δεν πάει παιδιά, γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν σας ξαναπαίρνουν εδώ. Έίναι μια μοναδική εμπειρία.»

 

 

Μετά από την πρώτη δοκιμασία του Mystery Box, σειρά είχε το τεστ δημιουργικότητας, από το οποίο και θα κρίνονταν όχι μόνο οι πιο αδύναμες προσπάθειες, αλλά και η καλύτερη. 

Από αυτήν την δοκιμασία, οι κριτές επέλεξαν να δοκιμάσουν τρια πιάτα: εκείνο του Γιάννου, της Ελπίδας, αλλά και του Νικήτα. Αν και οι τρεις προσπάθειες ήταν εξαιρετικές, σύμφωνα με τα λεγόμενα των κριτών, ο Γιάννος ήταν εκείνος που κέρδισε την συγκεκριμένη δοκιμασία, μιας και διαχειρίστηκε το στήθος πάπιας καλύτερα από όλους. Μάλιστα, η Ελπίδα είπε ότι δικαίως το κέρδισε, μιας και το πιάτο του πληρούσε εντελώς τις προδιαγραφές της δοκιμασίας.

Την στιγμή της ανακοίνωσης του ονόματός του από τους κριτές, ο Γιάννος περίμενε πως και πως να ακούσει ποιο θα ήταν το πολύ σημαντικό του πλεονέκτημα. Έτσι, οι τρεις κριτές ζήτησαν από όλους τους υπόλοιπους παίκτες να αποχωρήσουν από την κουζίνα, εκτός φυσικά του Γιάννου, τον οποίο και οδήγησαν στην αποθήκη τροφίμων.

 

 

Εκεί λοιπόν του ανακοίνωσαν ότι είχε την δυνατότητα να επιλέξει το βασικό υλικό για την δεύτερη δοκιμασία, η οποία και θα ήταν το πρώτο τεστ δημιουργικότητας του διαγωνισμού. Τα υλικά είχαν να κάνουν με τον τόνο και ήταν: φρεσκος τόνος, τονος σε ελαιόλαδο και τόνος σε παστράμι. Ο Γιάννος μπορούσε να μοιράσει στους παίκτες τα υλικά καθώς και επίσης να επιλέξει το αν ο ίδιος θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την ασφάλεια του εξώστη, η να διαγωνιστεί κανονικά στο τεστ δημιουργικότητας.

Υπενθυμίζεται ότι στο τεστ δημιουργικότητας, οι πιο αδύναμες προσπάθειες θα βρεθούν σε μια δοκιμασία αποχώρησης, ενώ ο νικητής θα κερδίσει ένα ισχυρό πλεονέκτημα, για την επερχόμενη μαγειρική δοκιμασία. Ο Γιάννος επέλεξε να μαγειρέψει, μιας και είπε χαρακτηριστικά ότι δεν έχει κάτι να φοβάται και ότι είναι απόλυτα σε ετοιμότητα.

Ο Γιάννος είχε να επιλέξει ανάμεσα σε φρέσκο τόνο, τόνο σε κονσέρβα και ελαιόλαδο και τόνο σε παστράμι. Ο Γιάννος προσπάθησε να διαμοιράσει τα τρία υλικά ανάλογα με τις δυνατότητες του κάθε παίκτη, ενώ επέλεξε να μην φερθεί απόλυτα στρατηγικά.

Αυτό σήμαινε αυτόματα ότι επέλεξε και να βοηθήσει κάποιους, που ήδη έχουν έρθει κοντά, αλλά και να δυσκολέψει ορισμένους, τους οποίους τους θεωρούσε πολύ δυνατούς. Συνολικά, ο παίκτης επέλεξε γενικώς να βοηθήσει τους παίκτες, σύμφωνα και με τα λεγόμενα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ο οποίος είπε ότι σε γενικές γραμμές, οι παίκτες ήταν ικανοποιημένοι με τις επιλογές του αντιπάλου τους.

 

 
 
Το τραγούδι του Σωτήρη No1 παγκοσμίως 
 

 

Το τρολάρισμα του σκηνοθέτη στην Καλλιόπη
 
 

 

Το trailer 12ου επεισοδίου:
 
 

 

 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»